Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Mike Quinsey - SaLuSa, May 25, 2012

SaLuSa, May 25, 2012

Sok jel van, ami azt mutatja, hogy a régi rendszer összeomlik, és ez elkerülhetetlen, mivel bizonyították, hogy alkalmatlanok arra, hogy felülkerekedjenek a problémáikon. Szükségük lesz az üzletvitel egy új módjára, amit össze lehet hangolni a szükségleteitek egy teljes felbecslésével. Ennek ellenére, úgy lehetne rájuk tekinteni, mint átmeneti lépések, mivel ők fogják áthidalni az űrt, ami aközött létezik, ahol most vagytok, és ahol kellene lennetek. Az evolúciós periódus, amit elkezdtek most, olyan lesz, mint valami kis gyors tűz esetén. Amint tesztek egy nagy ugrást előre, akkor megint egy magasabb szintre fogtok költözni. Például tudomásotokra hoztuk már azt, hogy egy napon kristályvárosokban fogtok élni, de azok némileg a jövőtökben van, ahogy számos új technológiák is.

Szeretnénk, ha tudatában lennétek a sorsotoknak, és ily módon tudnátok segíteni azt manifesztálni. A Felemelkedés után a teremtő erőtök jelentősen meg fog növekedni, és ennek következtében nagyobb szerepetek lesz a szükségleteitekről való gondoskodásban. Úgy találjátok majd, hogy minden dolog kifinomultabb lesz, és egy magasabb fokú tudatosságot hordoz magában, ami felelni fog nektek. Valójában a legtöbb esetben kétirányú kapcsolat lesz az állatokkal, vagy más élőlénnyel. Nem lesz félelem egyik irányba sem, és a képességetek, hogy kimutassátok a szeretetet az összes élet felé, segíteni fog megteremteni a legcsodálatosabb kapcsolatot, ami tökéletesen boldog és harmonikus lesz.

Ennek a jövőképnek kellene elfoglalni az elméteket, és ez keresztül fog vinni bármilyen problémán, ami közvetlenül hat rátok, mint a változások eredményeként. A végeredmény a felétek tett ígéreteink beteljesedése lesz, Isten nagy tervének a részeként a Felemelkedésetekre és az azt követő tapasztalataitokra. Miután a sötétség mélységeibe zuhantatok, most teljesen a Fényben lesztek emelve. Ott meg fogjátok találni az igazi otthonotokat, a boldogságot és a létezés örömét egységben minden élettel. A Földön nem lehet elvárni tőletek, hogy elérjetek ilyen szédítő magasságokat az alacsony rezgések miatt, amelyek lent tartanak titeket. Kedveseim, változóban vannak ezek minden elmúló nappal, ahogy ti és az összes Fénymunkás gyorsan emeli a Fény hányadosát a Földön.

Alig szükséges, hogy elmondjuk nektek azt, hogy az isteni dátum minden tevékenység megkezdésére, ami megtisztuláshoz kapcsolódik, már elérkezett. Készen állunk, habár valójában már nekiindultunk, bár viszonylag kis útnak. Dolgozunk, ahogy mindig a színfalak mögött, de alig várjuk, hogy képesek legyünk nyíltabban tenni a dolgunkat. A mi szemszögünkből fontos, hogy tudjátok, mit csinálunk és miért, mivel azt akarjuk, hogy részt vegyetek benne. Minél inkább így tesztek, az örömet okoz számunkra, mivel sok tekintetben a problémák a tiétek, hogy orvosoljátok. Azonban a legjobb akarattal is a világban, segítség nélkül nem tudjátok legyőzni a sötét összeesküvőket. Sosem láttuk még feladatainkat, ahogy megmentünk titeket, hanem inkább azt, hogy teljes mértékben támogatunk titeket. Persze a fejlett technológiáink nélkül nem lehetne elvárni tőletek, hogy teljesítsétek a tisztító programokat időben a Felemelkedésre.

Szerte a világon vannak országok a változás folyamatában, és mindegyiknek válaszolnia kell majd az embereknek és azok követeléseire a szabadságért. Nem lehetséges többé, hogy előírjanak önkényes szabályokat nekik, megtagadva a jogaikat. Az emberek megérezték a szabadság illatát, és kezdik felismerni, hogy az az ő tulajdonuk, hogy visszaigényeljék, és hogy így legyen. A békés változás felé tartó lendületet és a hajtóerőt tudjuk támogatni, és ahogy tettük már eddig is, folytatni fogjuk azok támogatását, akik ebben érintettek. Nem maradt észrevétlen, hogy az űrhajóink nagyon sok helyen láthatóak, és olyan körülmények között, amit nem lehet másképp magyarázni, mint az igazság által. Itt vagyunk már és néhány előcsoport sok év óta aktív, és kapcsolatokat létesített veletek. Mindez ismert a vezetőitek előtt, akik részei a felfedésnek, de, hogy tisztességesek legyünk némelyik extrém nyomás alatt van, hogy ne fedjék fel az igazságot. Az volt valójában a probléma, hogy az Illiminátus, olyan kontrolt birtokába került, ami kiterjedt egészen a csúcsokig. Azonban, a segítségünkkel, hamarosan néhány vezető beszélni fog, és támogatni fog minket.

Nem erőltethetjük a Közzététel kibocsájtását, de folyamatosan dolgozunk egy elfogadható megállapodás felé, ami minden érintett fél számára megfelel. Ez lenne valóban mindenki érdeke, ha a kormányváltások először végbemennének, így biztosítva egy találkozást, amelynél mindenki befogadó lenne és támogatná egymást. Azonban úgy tűnik számunkra, hogy az irány, amelybe a pénzügyi helyzet halad, egy elkerülhetetlen összeomlás, és ez a megfelelő idő, hogy készenlétbe állítsuk azt a jóléti programokra. Annyi minden van bekövetkezés határán, ami hatalmas figyelmet követel részletekre, hogy biztosítva legyen, hogy minden zökkenőmentesen megtörténjen.

A média tudatában van, annak mi is történik, de a következményektől való félelem visszatartja. Ez meg fog változni rövid időn belül, mivel egy tájékozott nyilvánosságra van szükségünk, mielőtt mérlegeljük a nyílt kapcsolatot. Mi látjuk az átfogóbb képet, mivel a Földön kívülről tekintjük azt, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy mindenki érdekében eljárjunk. A sötét összeesküvők abban reménykednek, hogy kiugranak egy „Bumm”-mal, de biztosítani fogjuk, hogy ez ne történjen meg. A letartóztatások folytatódnak, de amint a szövetségeseink utolérik őket, lakat alá lesznek helyezve, vagy házi-őrizetbe. Biztosítani fogjuk, hogy a fő bajkeverők az elsők között legyenek, akikkel foglalkozunk. Ha nincs hír, az nem rossz hír, ami minket illet, mivel sok munkánkat szükségszerűen titokban kell tartani az idő kezdetéig.

Mi csak az egyik forrása vagyunk az információknak, és biztosan érezzük, hogy azok, akik jól olvasottak, nem tudnak segíteni, de elismerik, hogy az üzenetek általában egyetértésben vannak egymással. Vegyétek ki belőlük azt, amit elfogadtok, és ha kétely merül fel, bízzatok az intuíciótokban. Bizonyos szempontból, nem számít, hogy kinek van igaza, és ki téved. Csak az idő hozza el a teljes igazságot, és addigra már bőven úton lesztek a Felemelkedés felé. Ez az, ami tényleg számít, mivel sok ösvény és idővonal van, ami azonos irányba vezet.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és fel vagyok készülve a szövetségeseink utolsó lökésére, ami véget vet a késlekedéseknek, és hogy lássuk mindannyiunkat ünnepelni a sötét összeesküvők végét. Ez majd egy örömteli utazássá válik egészen a Felemelkedésig, és a szeretetünk veletek lesz.

Köszönjük SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Fordνtotta: FerencDear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge