Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Mike Quinsey - SaLuSa, February 23, 2011

SaLuSa, February 23, 2011

Senki se gondolja, hogy az előttünk lévő feladat könnyű lesz, mert már így is elég tévhit kering és nem mindenki van abban az előnyben, hogy tudja az indokát a folyamatban levő tisztításoknak. A Közel Kelet egy ingatagos periódusba lép bele, és ez így marad addig, amíg az út előre tisztává nem válik. Mindezek ellenére egy dolog teljesen biztos, hogy nem fog visszatérni a régi diktatórikus rendszer. Az emberek hallatták hangjukat és az elhallatszott a világ minden tájára. Az emberek gyűjtik a változásokhoz szükséges energiát, ami biztosítja számukra, hogy visszanyerjék jogaikat. Bizonyos fokig, minden adminisztráció ami visszaélt az emberek jogaival, megérzi a forradalom szelét. Jelenlétünk védelmet fog nyújtani a kisarjadó új vezetőknek, akik a szabadság fáklyáját fogják hordozni. Ezek mind csupán előhírnökei a teljes szuverenitásotok visszatértének.

Egy nagy mozgalmi periódus kezdetén álltok és az idén láthatóvá válik a végnek a kezdete. Sok lehetőséget látunk amik beteljesítik majd a nektek tett ígéreteket. Egyértelmű előrehaladásra van szükség, ami előkészíti a végső lökést ami átbillent titeket a 2012-es éven. Közös felelősségünk biztosítani a Mennybemenetel sikerét, effelől teljesen nyugodtak lehettek. Mindegy hogyan szemlélitek a történéseket, semmi sem fogja megakadályozni a tervet, ami eonokkal ezelőtt volt megtervezve. A legizgalmasabb időket fogjátok nemsokára megtapasztalni és ha így tudtok hozzáállni, akkor az út sokkal könnyebbé fog válni számotokra. Jó rég óta készültök erre és az Ember Nagy Felébredéseként fog bekerülni a történelmetekbe.

Fontos védelmi szerepe van az emberek egybejövetelének és a nagy számok biztonságot nyújtanak. Nincs szükség erőszakhoz folyamodni, ami csak a sötét összeesküvők kezére játszik közre. Őrizzétek meg szívetek békéjét és árasszatok szét szeretetet mindenhol és végül néhány sötét összeesküvőre is hatást gyakorol a szeretet, és megváltoztatják hozzáállásukat az élethez. A szeretet energiája a leghatalmasabb és nincs semmi amit nem tudna elérni, hisz minden teremtés alapvető hatalmát képezi. Higgyetek a szeretetben, mégha nem is látjátok azonnali eredményét. A Szeretet képes a legkeményebb szivet is meglágyítani és képes felülkerekedni minden negatív energián. Haggyjátok, hogy a Szeretet legyen vezető fényetek és szabadon árasszátok szét bárhol is legyetek.

A nagy előrelépés akkor következik be, amikor találkozni tudunk veletek és amikor megismertetünk titeket fejlett technológiával. Ez a technológia mind arra volt tervezve, hogy gondoskodjanak szükségletetekről, hogy minél előbb függetlenné váljatok, és megkóstoljatok egy sokkal jobb minőségű életet. Élelem, energia és víz. Ezek azok az alapszükségletek, amik mindenki túlélését biztosítják. Szerte a világon béke lesz megteremtve és mi biztosítjuk azt, hogy az meg is legyen tartva. Egy nagy fellelkesedés fog végigsöpörni a földön, hisz látható lesz, hogy végre valahára az Emberiség kvantum lépést tett. A vallások közti különbségek leomlanak, ahogy mindenki megérti, hogy csak egy Isten van, Minden Az Ami.

Sokáig vártatok, hogy valami pozitív történjen, ami bizonyítja, hogy a változások folyamatban vannak. Most, hogy megérkezett, lesben kell állnotok, vigyázban, felkészülve a sötét összeesküvők próbálkozásaira, hogy káoszt és hamis információkat terjesszenek. Tartsátok szemetek a célon, sose veszítsétek azt szem elől. Ha vannak kételyeitek vagy agoddalmaitok, csak tartsatok ki, mert a nem messzi jővőben, sok igazság napvilágot fog látni, sok esemény valós voltára fog fény derülni és ezt nem fogják tudni megakadályozni, vagy elferdíteni az igazságot. Megtévesztések és szemen szedett hazugságok nem lesznek tovább tolerálva és a média újra képes lesz hithű riportokat közvetíteni. Friss levegőként tér vissza a szólásszabadság és a jog, rend igazságon fog alapulni. A változások és a tudatosság új szintje, a bűncselekmények azonnali esését fogják eredményezni.

Minden áldozati tett illusztrálni fogja az Egység új érzetét. Az, hogy másokkal úgy bántok mint saját magatokkal, az élet normális folyamata lesz, és az osztozás az élet legtermészetesebb módjává válik. Ezt segíteni fogja természetesen az is, hogy a világ vagyona szétosztásra kerül, egyenlőséget teremtve köztetek. Nem fog létezni többé Elit, akik megtagadják a Föld adományait másoktól, ami mindenki elidegeníthetetlen joga. Földanya mindig is több mind eleget biztosított a rajta élő lelkek számára, de visszaélve az emberiség iránti nagylelkűségével és szeretetével, eljött az ideje, hogy kiegyenlítse a számlát. Ezért van az, hogy egy nagy tisztító és visszaállító folyamat kell, hogy végmenjen, visszaállítva a Föld eredeti szépségét.

Tehát amint azt láthatjátok, a friss események csupán a kezdetei annak, ami még hátra van. Mostanra már tudjátok, hogy mit várhattok és már csak az a kérdés, hogy milyen következő lehetőség fogja adni magát. Földanya elkezdte saját maga tisztítását, és ez néhány országban elkerülhetetlen felfordulást okoz, de mint mindig, most is szeretnénk titeket emlékeztetni, hogy felügyeljük az aktivitásokat és csökkentjük azok tüneteit. Hosszú távon jobban bele fogunk tudni avatkozni és segíthetünk elkerülni a teljes katasztrófákat. Történelmetek mutatja, hogy az ilyen földmozgások egyáltalán nem szokatlanok, mint ahogy a Föld folyamatosan változtatja magát, ahogy azt mindig is tette. Ha veszélyzónán belül éltek, készüljetek fel néhány problémára és annak kezelésére és ez csupán józan tanács, amivel nem megrémíteni akarunk titeket.

Mindent egybevetve, növekvő aktivitásra számíthattok, legfőképp az év második felében. Utána a dolgok megenyhülnek, nem lesz olyan változékony és ízelítőt kaptok, hogy milyen is a magasabb dimenziók felé haladni. Addigra tudatossági szintetek is megemelkedik, és egy gyönyörű energia kezd terjeszkedni a Földön. Már közel a cél Kedveseink, és a legszívmelengetőbb az, hogy megértetek az alkalomra. Sosem hittük azt, hogy elbuktok, de mégis micsoda rendkívüli teljesítmény ha azt vesszük, hogy hol voltatok egy évszázada.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és mi a Galaktikus Federáció, nem tudjuk nem csodálni állhatatosságotokat és azt, ahogy megnyertétek az utat a Mennybemenetel felé. Nem csak az, ahogyan reagáltatok a legutóbbi időkben, de abbéli sikeretek is, ahogy magatok mögött hagyjátok a Sötét Korszakot és ahogy szemetek egy sokkal ígéretesebb szeretetteli és fényben fürdő élet felé fordítjátok. Szándékotokkal kivívtátok méltó helyetek a Mennybemenetelben és ez nem kis munkát és állhatosságot kívánt részetekről.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
FordÝtßs: Livia - Galaktikus ▄zenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.
´╗┐

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com ´╗┐├íprilis 6 2020 | Contact | Add to Favorites