Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Mike Quinsey - SaLuSa, October 1, 2012

SaLuSa – 2012. október 1.

 Mike Quinsey közvetítése -

Egy új hónapba léptek át - és ha visszapillantotok, észreveszitek milyen gyorsan telt el az idő. Ebben az időciklusban Fénymunkásként sokat tettetek, hogy megemeljétek a tudatszinteteket és ennek eredménye egy magas fokú ébredés lesz. Ez egy nagyszerű teljesítmény az Illuminátusok háttérténykedései ellenére, akik félelmet akartak kelteni bennetek és megpróbáltak mindenkit összezavarni. Nem tapasztalhattátok a széles körű letartóztatásokat, ahogy tulajdonképpen az elvárható lett volna, de ennek ellenére továbbra is közelednek a már említett változások. A hátráltatások megmutatták, mennyit tanultatok hozzá, amikor belső fókuszotokat a fontosabb dolgokra: saját fejlődésetekre helyeztétek át. Nem „önző” saját lényünkről elgondolkodni, mert senki sem készíthet fel jobban benneteket a felemelkedésre, mint ti magatok, az mellet, hogy már rengeteg útmutatást kaptatok ezzel kapcsolatban.

A külső történések a saját fejlődésetek számára nem olyan fontosak, de lehetőséget nyújtanak megérteni, hogy mit tartogat számotokra a jövő. Ez az, amire igényt tarthattok, mert rászolgáltatok, hiszen növeltétek saját rezgésszinteteket és ez a további FÉNY-be való emelkedéseteket tükrözi vissza. Nem dönthettek egyszerűen „csak úgy”, hogy fel akartok emelkedni és ezt sikerre viszitek, anélkül, hogy a szükséges igyekezetetekről ne tettek volna tanúságot. Ebben nem szükséges a számtalan információ beszerzése, annak ellenére, hogy nagyon nagy mennyiségben áll rendelkezésetekre, amik segítenek az értelmetekkel való munkában [a megértésben]. Fontos a belső tartásotok, hozzáállásotok és a kérdés megválaszolása, hogy képesek vagytok-e körbetekinteni és elfogadni, hogy mind Egyek vagytok. Ez egy messzire kiható élmény és segíteni fog nektek egy magasabb tudatszint megélésében/létrehozásában.

Ha ráleltek a Fénymunkások ösvényére, akkor jó úton haladtok a beteljesedés felé. Ez nem jelenti azt, hogy tanítómesterekké vagy mások szócsövévé kell válnotok, hanem hogy a saját példátokon át váltok sugárzó FÉNYEKKÉ. Ezen a módon lesztek képesek másokat felébreszteni, éppen ahol tartózkodtok, pl. egy barátságos szóval, mert annak lényegesen nagyobb hatása van, mint azt sejthetnétek. Természetesen Ego-tokkal boldogulnotok kel, ami továbbra is próbálkozni fog „régi éneteket” fenntartani, ha a legkevésbé gondoltok is rá, milyennek voltatok korábban. Ezen a téren lesznek igazán kézenfoghatóak a változások, amikor kiemelkedtek az alacsonyabb rezgésszintről, illetve mindabból, ami annak velejárója. Ez egészen addig kihathat, hogy új barátaitokat nagy gonddal választjátok meg, akik jobban illenek hozzátok és akik a bennetek végbemenő változásokat erősebben érzékelik. Az alacsonyabb rezgésszintű lelkek gyakran durvák és negatív cselekvési módokat részesítenek előnyben, amiért kényelmetlenné válik a velük való kapcsolat, Minél tovább fejlődtök előre, annál jobban fogjátok tudni, hogyan védjétek meg magatokat velük szemben.

A kölcsönös vonzás törvényszerűsége alapján természetszerűleg a hasonló rezgésű lelkekhez fogtok vonzódni. Ezek olyan barátságok, amelyekben egymást segíthetitek az előbbre jutásban és ez nagy valószínűséggel a felemelkedésben és minden utána következő dologban fog kiteljesedni. Az ilyen kapcsolatok nagyon erősek lehetnek és arra utalhatnak, hogy már többször töltöttetek korábbi időszakokat együtt és ugyanabból a csillagcsaládból származtok. Gondoljatok arra, hogy minden lélek egy másik civilizációból érkezett a Földre és ti is annyira vagytok csak földönkívüliek, mint a többiek. Valójában nagyon otthonosnak érezhetitek a gondolatot, hogy velünk találkozzatok. És idővel bemutatják nektek az igaz családotokat, akik követték fejlődéseteket és elképzelhetetlenül boldogok lesznek, ha újra láthatnak benneteket.

A Föld a ti teszt-itt-tartózkodásotok volt és alacsony rezgésszintjével alig kínált esélyt, hogy megismerjétek valódi önmagatokat. Mint minden más lélek teljesen belemerültetek az életbe, anélkül, hogy tudtátok volna: az igazi valóságtól el vagytok különítve. De valójában ez volt a cél, hogy teljes mértékben szembenézhessetek az alsóbb dimenziók kihívásaival. Nagyon összezavarhatott és lehangolttá tehetett volna benneteket, ha tudtatok volna valamit a hátatok mögött hagyott életeitekről, amikor először inkarnálódtatok a Földre. Ez most másként van, mert újra visszatértek a FÉNY-hez és megértitek a valódi eredeteteket, mint erőteljes lelkek, hatalmas teremtő képességekkel. Ha felemelkedtetek, képesek lesztek ezeket az erőket ismét használni, mert addigra megbízható és tudatos lelkekké váltok.

Így haladjatok Kedvesek, tovább előre a felemelkedés irányába és ne hagyjátok magatokat eltéríteni a rajtatok kívül történő dolgok miatt. Valójában minden halad előre, hogy ennek a ciklusnak a feltételei a felemelkedéshez biztosítva legyenek; minden megígért dologból mindannyian profitálhattok majd. Ne pazaroljátok energiátokat más dolgok miatti aggódással, mert minden beteljesül számotokra – a hibátlan Isteni terv szerint. Biztosíthatunk bennetek, hogy a Föld tisztulási folyamata akkor is zajlik, ha arra nincs sok bizonyítékotok. Közös akcióink vannak a szövetségeseinkkel és nem csak az egyensúlyt tartjuk fenn a Földön, hanem megakadályozzuk a további károk keletkezését. Nemsokára erősen felgyorsulnak a történések, mert új berendezések kerülnek nyilvánosságra és amint a Földre érkezünk minden még gyorsabban zajlik majd.

Ahogyan felismerhetitek, továbbra is sürgetjük szövetségeseink munkájának eredményességét, amit a sötét erők útból való „eltakarítására” áldoznak. A sötétek nem vesztegethetik tovább az időt arra, hogy bár beismerik vereségüket, de tovább arrogáns módon folytatják katonai akcióikat további haláleseteket és rombolást okozva. Felmerül bennünk a kérdés, mennyi ideig tart míg államvezetőitek megértik, hogy a háborúk soha semmilyen problémát nem oldottak meg. Ellenkezőleg, csak felnagyítják a problémákat addig a fokig - ami már gyakran megtörtént- amíg egy mérhetetlen, emberi életeket követelő veszteséggel járó világháborút nem robbantanak ki. Válaszul küldjetek SZERTETET és FÉNYT az olyan helyekre, ahol nagy a veszélyeztetettség, különösen a közvetlenül részt vállaló államfők irányába. Minden bizonnyal segítetek ezzel és itt lép a FÉNY erejével kapcsolatos teljes bizonyosságotok a képbe.

A SZERETET a lehető legerőteljesebb energia és a jelenlegi síkotokon a „SZERETET-et” a gyógyító folyamatoknál érzékelitek, ami alacsonyabb energiák jelenléte ellenére is működik. De szükségetek van bizalomra és értelmi képességre; különben a gyógyító energia nem tudja elérni a benne rejlő maximális erejét, amit különben képesek vagytok adni magatokból. Közismert dolog, hogy az anyai szeretet képes gyógyítóan hatni – egy további példa, mire képes a szeretet. Mindegyikőtök képes bizonyos fokig a gyógyításra; de gyakran ezt kétségbe vonjátok, így nem tud teljességgel rendeltetése szerint működni. Legyetek pozitívak és tegyétek hozzá részeteket, hogy a Föld és rajta minden élet felemelkedhessen. Gondoljatok arra, hogy a Földel és a sok életformával együtt kell emelkednetek, akik szintén készen állnak a továbblépésre. Nem utolsó sorban gondolunk itt az állatokra, akik közül sokakat háziállatként tartotok, akiket megszelídítettetek, hogy szükségleteiteket kielégítsék.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tolmácsolom minden barátotok és családotok SZERETETÉT űrhajóink fedélzetéről.

Köszönet, SaLuSa!

Mike Quinsey

 

Csatornázta: Mike Quinsey

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

 Dear readers,
If you would like to help translate messages from Mike Quinsey into Hungarian, please let us know at: info@galacticchannelings.com or write to luisavasconcellos2012@gmail.com. To maintain a good quality we are looking for native speakers.
We are also looking for people to translate messages from Matthew Ward and Blossom Goodchild into Magyar.

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge