Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Matthew Ward — May 8, 2011

Matthew Ward — May 8, 2011

Szerető üdvözlettel minden lélektől ezen az állomáson, Máté vagyok. A lineáris időben kiszámíthatatlanul rég az emberi faj sejtfelépítése kristály alapú volt, és 24 DNS szálból állt. Korokon át a sötét erők befolyásolták ezt a genetikus felépítést néhány populációban a sejtekben lévő fény csökkentésével addig, amíg szénalapúak nem lettek, és csak két DNS szálból állnak. A sötét erőknek sikerült olyan civilizációt teremteni, amely legyengített immunrendszere fogékony minden betegségre, az életkora jelentősen lerövidült, a spirituális képességeknek teljes hiányában szenved és agyának kapacitása súlyosan korlátozott. Az egészség, élettartam, spirituális tudatosság és intelligencia mérhetetlen csökkenése régóta a harmadik világ emberének sorsa.

A szellemvilágban élő lelkek tudnak minderről, így miért választaná bármelyikük a harmadik dimenzióba való megtestesülést újra és újra és újra? Így tesznek, mert más inkarnációkban inkább összeroskadnának alatta, mint felülkerekednének az uralkodó félelmen, tudatlanságon, félrevezetésen és háborúskodáson, amelyek a sötét vezetés sarokkövei. Valahányszor azt választják, hogy elvégeznek egy harmadik dimenzióbeli karmikus leckét olyan szerepekben, melyeket egyeztettek mindenki mással, akivel az életidőt megosztják, mindannyian ugyanannyi tapasztalatot szerezhetnek, és elkezdhetnek felfelé haladni a spirituális és intellektuális létrán. Mindannyiszor meg vannak győződve arról, hogy ebben a megtestesülésben meg fogják tartani a fényt, amellyel minden újszülött érkezik.

Azonban, időről időre eltökéltségük a sikeres manőverre egy világban, ahol a sötétség virágzik, porba hullt az élet valóságában, azokban az alacsony rezgésű körülményekben. Így az ezredfordulóra a Föld lakói akaratlanul a hazugság foglyai lettek, amelyet a sötét erők bábjai hintettek el és állandósítottak ezen a bolygón. Néhány ember mindig figyelt a lélekszintű üzenetekre, és az igazságot hirdette, de a hangjukat elfojtották, vagy az információt eltorzították, és a tévedés és erős negativitás, amely ebből eredt, tovább uralkodtak.

A Ti időtök szerint körülbelül hetven évvel ezelőtt a Föld segítségért kiáltott, hogy ez a romboló ciklus befejeződjön. Válaszul a legmagasabb egyetemes tanács készített egy széleskörű tervet, amellyel kivezethetik a harmadik dimenzióból és visszatérhet az ötödikbe, ahonnan a Föld lelke eredetileg származik és ahol megmaradt, még ha a növekvő negativitás testét spirál alakban lefelé nyomta is. A terv tartalmazta más civilizációkból résztvevő létezők és a Földről kiválasztott személyek együttes erőfeszítését, és egy ütemezést a bolygó felemelkedésére a harmadik dimenzióból, a Ti 2012. évetek végét. Annak ellenére, hogy az idő – amely a valóságban az uralkodó energia rezgésszám – gyorsabban telik mire ehhez a naphoz érünk, a Föld biztosan időben fogja elérni a határértéket, melyet a Föld Aranykorának nevezünk.

Nem ez a helyzet lakóival, akiknek még mindig szokása hinni és együttműködni a „hatóságokkal”, bármit is mondjanak nekik. Nő azoknak a száma, akik fogékonyak a fényre; mindamellett tudatlanságuk miatt sokan mások még mindig a „sötétségben” vannak. Szeretetében minden lakója iránt, a Föld azt szeretné, ha mindenki elkísérné a negyedik dimenzióba, de hogy ezt megtehessék, el kell fogadniuk a fényt, amely képessé teszi őket a fizikai túlélésre a magasabb rezgésszinteken, amelyet a bolygó gyorsan közelít.

A fény erői előőrsének a bolygón működő és bolygón kívüli tagjai, akik tudják, hogy nagyon gyorsan megegyezésre kell jutni, megegyeztek abban, hogy a sürgető igazságokkal kell kezdeni, így az emberiség igényelni fogja a változásokat, amelyek megfogalmazódtak, hogy egy átváltozott és békés világba vezessenek. A tagok egyet értettek abban, hogy nincs több vesztegetni való idő, az igazságot nyilvánosságra kell hozni, amit az Illuminátusok elrejtettek a tudással rendelkező emberek meggyilkolásával, vagy kigúnyolásával, ami által szakmailag feledésbe merültek, és mindenkit „összeesküvés- elmélet” gyártásával vádoltak, aki hitt nekik

A tagok szintén egyetértettek abban, hogy valami drámai történésre van szükség, hogy felkeltse az emberek figyelmét; bár, mivel ez a ti világotok, a vezetőitekre volt bízva annak eldöntése, hogy ez mi legyen. Annak a bejelentése, hogy más civilizációk tagjai közöttetek vannak, részletek tízezreinek megoldását kívánta meg a helyes elővezetés előtt, és az a javaslat, hogy minden igazságot egyenesen elmondjunk, meg lett vétózva, mert nem tudtunk megegyezni, melyiket tárjuk fel először – lényegében, hogy „melyik ujjunkat húzzuk ki a résből” [utalás egy gyerekmesére: … a résből, amely a gáton keletkezett, és ujjainkkal feltartóztatjuk a víz szivárgását, amely a rést egyre nagyobbá tágítaná…forrás: e-book directory].  Néhányan úgy érezték, a legjobb időpont Osama bin Laden a „9/11”-gyel hivatalosan vádolt vezető és irányító halálának bejelentése lenne. [9/11: 2001. 09. 11. a World Trade Center és a Pentagon elleni merényletek időpontja].  Úgy érezték, hogy a bejelentés az igazság leleplezéséhez vezethet ennek a majdnem tíz évvel ezelőtti napnak a rettenetes eseményeivel kapcsolatban, és megszüntetné az emberekben a félelmet, akik elhiszik, amit oly gyakran mondanak nekik: Senki sincs biztonságban, amíg bin Laden él.

Amikor ez a javaslat elhangzott, néhányan a csoportban, beleértve Obama elnököt, biztosan tudták, hogy a férfi majdnem tíz éve halott, és ezek a kevesek vehemensen ellenezték a javaslatot. De mivel senkinek nem volt más ötlete, ami felkeltené a világ figyelmét, a többség megszavazta „bin Laden megölését” és későbbi nyilvános magyarázatát, hogy miért közölték ezt a történetet. Lehetne azon vitatkozni, hogy egy fortély a pozitív cél elérése érdekében „jobb”, mint egy fortély csatlakozni a negatív célhoz. Nem szeretnénk és nem célunk a döntést bírálni, még kevésbé azokat, akik meghozták, csupán át szeretnénk adni az információt, amelyet kaptunk azoktól, akik a Nirvánában a Földet figyelik. Nem tudják, a döntés magyarázata hogyan fog történni, mert a felelős csoportok még tárgyalják a stratégiát a következő lépésekhez.

Függetlenül attól, hogy fog ez lejátszódni, a következő év végére a fény minden sötétséget le fog győzni a Földön – ez biztosítva van a felemelkedés megkezdése óta. A legjobban úgy tudjátok szolgálni, mint fénymunkások tevékenységetekkel, hogy a bin Laden történetet sem nem támogatjátok, sem nem ítélkeztek felette, hanem inkább fényt küldtök a szándékhoz – hogy siettessétek minden igazság bejelentését, hogy a reformok gyorsan következhessenek. És ami azokat a vezetőket illeti, akik ismerik a magasabb prioritásokat, a szándék minden ember számára, hogy lehetőséget kapjon a fény átölelésére az igazságban, mielőtt túl késő lenne számukra, hogy fizikai formában elkísérjék a Földet, ha életszerződésükben ezt az utat választották.
Ma a világ sok országában Anyák Napja van. Csatlakozunk a lelkek megbecsüléséhez, akik elfogadták a legtöbbet követelő, élethosszig tartó felelősséget.

                             _________________________

SZERETET és BÉKE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Fordítás: Enikő

[Jegyzetek Suzytól: Hatalmas köszönet mindenkinek, aki tudta, hogy Máté nem adott hamis információkat legutóbbi üzenetében, amit egy másik forrás neki tulajdonított. Szintén köszönöm mindenkinek, akik a „nevetséges” vagy hasonló jelzővel illették az állítást, amelyek állítják, Máté és SaLuSa felemelkedett mesterek és valami tanács cenzúrázza őket. Nyilvánvaló, amit SaLuSa és Máté mond, igazán bosszant valakit!

Az e-mailek olvasásával való elmaradás állandósult állapot lett, és hálás vagyok, hogy megértitek, nem leszek képes mindegyikre válaszolni.

Alkalmanként Hatonn üzenetei a Máté üzenetek részei, ezért megválaszolok néhány kérdést vele kapcsolatban. Ő egy ősi lélek, aki a Plejádokon élt az elmúlt néhány ezer évben, ő és családja gyakrabban vannak úton egy hatalmas űrhajón, mint otthon. Ebben az időben egy intergalaktikus flotta parancsnoka, és az utóbbi mintegy száz évben mint az egyetemes kommunikáció vezetője is szolgál. Hatonn és én gyakran beszélünk, mióta telepatikus kapcsolataim megnyíltak 1994. elején, mivel ő és Máté már jóval ezelőtt barátok voltak, néha ő válaszol meg kérdéseket, amelyek az ő működési körét inkább érintik, mint Mátéét. Hatonn először 2003. közepén adott anyagokat könyvhöz, és körülbelül két évvel később Máté üzenetei közben kezdett nekem információt adni.]Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com április 7 2020 | Contact | Add to Favorites