Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Segélykérés A Galaktikus Űrtestvéreinkhez

Segélykérés A Galaktikus Űrtestvéreinkhez


SaLuSa Március 14,

“...Nem tudunk beleavatkozni a karmikus tényezőkbe, de tudunk válaszolni segélykérő üzeneteitekre amiket szeretettel és fénnyel átitatva küldtök felénk...”

“... Továbbra is küldjétek hozzánk imáitokat és gondolataitokat kérve a nyílt kapcsolatteremtést, mert így téve segítetek a magatok módján felgyorsítani az eseményeket...”

A PAO csapata (Fordítói megjegyzés: Planetary Activisation Organization = Planetáris Aktiváló Szervezetet, Sheldan Nidle alapította 1997-ben. Sheldan heti galaktikus üzenetei Sheldan weboldalán: www.paoweb.com –on vagy magyar fordításban a www.foldimennyorszag.hu –n oldalán olvashatóak) felhasználva a mostani természeti katasztrófát és a nukleáris balesetet arra kéri a PAO weboldal látogatóit, hogy vegyenek részt egy rendszeres meditációban az elkövetkező napokban, hogy egy erőteljes gyógyulást eredményezzünk Japánban és az egész Földön. Eljött a tettek ideje!

Segélykérés A Galaktikus Űrtestvéreinkhez
Rátok bízzuk, hogy naponta többször ismételjétek el az alábbi szándéknyilatkozatokat.

Annak érdekében hogy növeljük a közös meditáció hatását, mi, a PAO csapata Magyar idő szerint este 10.00 és 10.30 között kérünk mindenkit, hogy erősítsék meg az alábbi szándéknyilatkozatokat: Járuljunk aktívan hozzá egy pozitív lökéshez, ami meghozza a nyílt kapcsolatteremtést űrtestvéreinkkel!

Az alábbi szándéknyilatkozatok csupán javaslatok, amiket mindenhol, bármikor a nap bármilyen szakaszában használni lehet.

- Szándéknyilatkozatommal megerősítem, hogy a Galaktikus Federáció támogatását választom, hogy hozzon gyógyulást Japán természetes katasztrófájára – Most!

- Szándéknyilatkozatommal megerősítem, hogy a nukleáris kasztrófának a megakadályozását választom – Most!

- A béke, a remény és a bátorság hullámait küldöm Japán népének, hogy a Teremtő aktív közbeavatkozásával gyógyulásban és támogatásban részesüljenek – Most!

- Szándéknyilatkozatommal megerősítem, hogy a Fény Galaktikus Federációja vegye fel nyíltan a kapcsolatot Földünkkel – Most!

Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Martin Gadow - PAO Deutschland
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek
Share |© GalacticChannelings.com február 19 2018 | Contact | Add to Favorites
Tsū
Join the Galactic Channelings Community on Tsū!
Tsū is the only social network that shares its revenues with its members.
It works through invitation only, so you can use this link
to create a profile.