Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Wonderer in the skies - May 28, 2011

May 28, 2011

Pozdravi od Federacije:

Želimo izravno ogovoriti o brojnim „laganim“ otkrivanjima koja se donose na Objavu, a koja su trenutno prisutna u vašem svijetu, posebice ona vezana za video slike raznih ET vrsta. Mi vjerujemo da je ovo sljedeći korak u Objavi koje su vaše vlade, vidjevši potrebu, isplanirale kako ove slike ne bi izazivale nelagodu u vama. Ovo je dio planiranog otkrivanja naše prisutnosti u vašem svijetu. Dok neki od nas izgledaju poput vas, drugi su potpuno drugačiji, i ove „prilagodbe“ (našem izgledu op.p.) su potrebne kako bi dosegnuli razinu na kojoj vam naš izgled ne predstavlja nelagodu.

Radi ovoga smo u našem vijeću imali raspravu o slanju naših slika vama. Naravno nije postignut ni jedan dogovor, iako smo mi u poziciji koja će vam uvelike koristiti u tom pogledu. Kako je Objava bliža nego ikad, ovo se još uvijek može ostvariti.

Mnogi vjeruju kako će moći prihvatiti naš izgled kada ugledaju naše različite pojavne oblike, ali čak i oni među vama koji su najspremniji još uvijek mogu osjećati odbojnost prema izgledu nekih naših vrsta. Stoga je ova prilagodba neophodan korak u procesu, a koju možete prihvatiti kao znak da je Objava blizu. Vjerujemo kako će se u budućnosti ove slike i dalje „pojavljivati“ u vašim medijima bez objašnjenja o njihovom porijeklu, kako biste se sve više upoznavali s našim različitim pojavnim oblicima.

Vi ste davno genetski modificirani kako biste bili ksenofobični (strah od nepoznatog op.p.). To je dio vašeg biološkog uređenja i na to smo računali u procesu Objave. Ma da mi ohrabrujemo vašu spremnost da nas vidite onakvima kakvi uistinu jesmo, također smo svjesni da će se u vama javiti biološki impuls „užasavanja“ prema nekim našim vrstama. Nemojte zbog ove reakcije gledati s visoka jedni druge. Radije to vidite onakvo kakvo jeste. Znajte da kada dođemo, bit ćemo krajnje diplomatski prema vašim osjećajima i predrasudama.

Sve smo bliže i prema tome vrijeme je da se pripremimo. Vidite ove znakove oko vas kao ono što uistinu jesu. Nivo vašeg uzbuđenja je izravno povezan s istinom koju osjećate u vašim srcima. Koristite ovo kao osnovni filter koji će vas voditi po ovom pitanju. Budite radosni zbog onoga što dolazi.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: MajaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge