Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Wonderer in the skies - June 21, 2011

June 21, 2011

Pozdravi od Federacije:

Naš poziv „izgubljenim“ dušama Iluminata nije bio bez uspjeha. Nekoliko grupa je prešlo na pakt Objave i tako su se odvojili od onih koji se drže starih načina. Postignuti su određeni dogovori koji krče put vašim vođama i osiguravaju tako da njihove najave, u svoje vrijeme, dođu bez odmazde ovih grupa. Naše uvjerenje da će uskoro doći do događaja koji će započeti proces Objave, je i dalje vrlo visoko. Ne gubite nadu u nas kao što ni mi nismo izgubili nadu u vas. Radije šaljite Ljubav i Svjetlo, i usmjerite svoju namjeru Objave što snažnije možete prema vašim vlastitim vođama i ta Ljubav će ih uzdići prema inspiraciji da poduzmu ono što moraju da bi započeo ovaj proces.

Nadali smo se da će više video dokaza naših raznih vrsta do sada biti u javnosti jer smatramo da je nužno da vidite te slike kako biste se prilagodili onome što mi jesmo. Mi molimo one koji kontroliraju ove informacije da nastave s kampanjom „curenja“ ovih slika (u javnost op.p.), na onaj način koji je ugodan za vas, u nadi da se ovo još uvijek može ostvariti. Mi nastavljamo s našom vlastitom kampanjom da dozvolimo da izravni fotografski dokaz nas samih dođe iz naših vlastitih izvora tako da možete ove stvari saznati iz prve ruke. Mnogo je otpora ovom pristupu od strane većine, ali mi smo objasnili naš povod.

Nikada ne gubite nadu u ono što radite. Ojačajte Ljubav u vama kako biste ju mogli usmjeriti prema vašim vođama s namjerom da oni hrabro preuzmu proces Objave iz vaše perspektive. Jednom kada se to postigne mi obećavamo da ćemo „preuzeti loptu“ s naše strane kako bismo dovršili zadatak. Budite od Ljubavi i Svjetla i zauvijek u Nadi.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: MajaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge