Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Wonderer in the sky - May 20, 2011

May 20, 2011

Pozdravi od Federacije:

Oduševljeni smo što možemo nastaviti ovo izvještavanje. Kao što smo već objasnili sve je spremno za Razotkrivanje s Vaše strane. Vaše pojedinačne vlade će uskoro krenuti s ovim. Svi očekuju da SAD vode riječ o ovome no možemo vidjeti nevoljkost američkog predsjednika po pitanju ove teme jer se boji fizičkih reperkusija zbog svojih (mogućih op.p.) izjava. U stvari jedna od zemalja “Trećeg svijeta” će voditi glavnu riječ u ovome. Za njom će se požuriti Zapadne nacije koje će tvrditi kako je Razotkrivanje njihova ideja.
Mi smo također pratili i Vaš korporacijski svijet koji je također informiran o ovakvome razvoju stvari. Oni su raspravljali na najvišim nivoima svojih organizacija načine kako da kapitaliziraju od ovih objava. Oni nisu niti mogu razumjeti proces Uzašašća i kako će on zauvijek promijeniti način kako se posluje. Oni to razumiju isključivo sa svog profitnog mentaliteta, tako da ubrzano izrađuju planove kako bi prilagodili ova saznanja u svoje poslovne modele. Kratkoročno će kapitalizirati na ovim promjenama. No kad mi zauzmemo naše zasluženo mjesto među Vašom obitelji te kad budete pozvani da postanete galaktički građani ništa se neće moći predvidjeti. Mi ćemo predstaviti promjene, kroz znanje i tehnologiju koje Vaš korporacijski svijet neće moći prihvatiti. Doista oni se uopće ne mogu pripremiti za takav scenarij.

Vidimo skoro sazrijevanje ovoga i čini se kako će se glavna izjava za javnost desiti prije isteka lipnja 2011. Iako ona sam neće rezultirati “da svijet stane” ona će otvoriti put scenarije koje smo pripremili za Razotkrivanje i ultimativno Uzašašće. Nacija koja odabere da prva objavi ovu izjavu vodit će glavnu riječ u budućnost Čovječanstva jer ćemo se mi pobrinuti da njihova hrabrost bude nagrađena. No također nijednoj naciji neće biti namjerno nešto uskraćeno. Mi predviđamo kao jednu od posljedica Razotkrivanja postupno nestajanje nacionalnih granica u korist ideje o (jednoj op.p.) ljudskoj rasi. No nemojte biti zavedeni jer se ovo ipak neće desiti tako brzo. Čak i Uzašašće treba vremena da asimilira nešto na toj razini.

Svi planovi o kojima smo Vam govorili će biti stavljeni u pogon uključujući alociranje fondova za stabilizaciju svjetske ekonomije i međunarodnih sudova da bi se priveli pravdi svi oni koji su sagriješili prema ljudskoj rasi. Kako što vidite “lagano” Razotkrivanje se zbiva već neko vrijeme. Iako su ohrabrene od naše strane na Vašim je vladama da odluče kako, kada i što će Vam razotkriti na ovaj način. No to skoro neće biti potrebno jer je u tijeku pravo Razotkrivanje koje planiraju Vaše vlade.
Budite pozitivni u svemu što radite. Proširite svoju ljubav na svih u svijetu i znajte da ćete uskoro biti pozvani da postanete galaktički građani.

Budite u miru.

Tvoj voljeni muž,
Monty

Prevela s engleskog: ŽeljkaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the sky,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge