Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Wonderer in the skies - June 17, 2011

June 17, 2011

Pozdravi od Federacije:

Kao što imate izreku „mi skačemo iz svoje kože“ od uzbuđenja što događaj Objave nije naišao na ništa što bi prouzrokovalo odgodu ili što bi nas odvratilo, bar privremeno, od naših planova. Mnogo je uzbuđenja ovdje što napokon možemo, i to uskoro, započeti s procesom našeg susreta i Vašeg kretanja prema Uzašašću.

Ovdje su aktivnosti cijelo vrijeme visoke. Svatko ima svoj „zadatak“ i svi su zauzeti međusobnim djelovanjem kako bi doveli do onoga što je potrebno da se vrata brane otvore. Mi čekamo božansku riječ za konačno odobrenje da započnemo s onim što smo dugo vremena planirali.

Mi Vas podsjećamo na Vašu svrhu u nadolazećim danima, da smirujete jedni druge, da onima koji „ne znaju“ objasnite što ovi događaju zapravo znače i kako ste ih Vi „vidjeli da dolaze“ mnogo ranije nego oni. Vi možete svojim primjerom Ljubavi i Suosjećanja učiti istini o našem dolasku kada se pokažemo nakon Objave. Računamo na Vas da ćete ostati na putu i postati učitelji ljubavi dajući primjer, bezuvjetno i suosjećajno. Na ovaj način možete jedni druge voditi kroz nemir vezan uz Prvi Kontakt i u potpunosti se pokazati kao Svjetlosni radnici koji jeste.

Jednostavno rečeno, mi Vas volimo. Hvala Vam za sav trud i dobro obavljen posao.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: MajaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge