Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Wonderer in the skies - April 14, 2012

14. travnja, 2012

Pozdravi od Federacije:

Veliki osjećaj nade se širi vašim svijetom dok se vaša kolektivna svijest fokusira na uhićenja Iluminata i dok se restrukturiraju vaši financijski sistemi. To se događa kako i jest bila namjera. Ovo se odigrava u cijelom vašem svijetu orkestrirana tako da biste bili osuševljeni kada biste znali dubinu i širinu ove akcije. Mi smo ovdje da vam govorimo koliko možemo bez da ugrozimo akcije koje su u toku i koje će uroditi plodom u narednim tjednima.

Pripremite se za veliko širenje informacija po cijelom globusu čiji će fokus biti na one koji nisu u skladu s onim što Vi postižete cijelo ovo vrijeme. To će biti slijedeće, najveće do sada, masovno buđenje pojedinaca koji su bili uspavani. Te informacije će dolaziti iz mnogih izvora, uključujući i vaše medije , od kojih su neki već sada počeli otkrivati o kontroli Iluminata. Istina se kotrlja preko onih koji se opiru, i onih koji su uvijek željeli da te informacije «izađu», sada vide da nema zapreka njihovim akcijama. Ovo će biti okidači koji će probiti brane informacijama koje su preteča objavi.

Točno je, imali smo prste u vezi s nedavnim pokušajem lansiranja rakete i s tim je sada savršeno jasno da neće više biti repriza teških vojnih operacija u svijetu. Dok se zastrašivanjem mnogi fokusiraju na nuklearno oružje i potencijal terorističkih aktivnosti, mi kažemo, kao što smo uvijek preporučali; nemate se čega bojati.

Vaša nacija zvana Island se koristi kao testno područje za odvijanje naših financijskih strategija za poboljšanje vašeg planeta. Bilo bi mudro slijediti taj napredak, jer, to će biti sudbina svih nacija u vrlo kratkom vremenu. Uvijek smo vam savjetovali da ovakav napredak neće prvo doći iz velikih snaga i nacija ali da će one ukorak pratiti jednom kada počne domino efekt.

Vremena za sumnju su pri kraju. Vrijeme nade je započelo. Sada, vidjet ćete prave promjene, shvatljive i vidljive svima. Ove promjene odvijat će se tolikom brzinom da će vam se zavrtjeti u glavi. Pripremite se za početak početka. I kako ove promjene dolaze, tako će i Gaia reagirati na vašu nadu i ljubav. Ona već stvara promjene koje će biti u korist svima.
Bit će još nekoliko masivnih potresa, svi sa minimalnom štetom za život, dok se promjene nastavljaju.

Mi smo zauvijek s vama, našom obitelji. Radujemo se našem sjedinjenju i šansi da dijelimo s vama našu ljubav i uzbuđenje za budućnost.

Budite u miru.

Kanalizirao: Nebeski Lutalica
Preveo: Željka

< previous message | next message >


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge