Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Wonderer in the skies - June 13, 2011

June 13, 2011

Pozdravi od Federacije:

Ponovno smo poslali poruku Iluminatima da preispitaju svoju poziciju u ovoj situaciji te da se urazume i prihvate svjetlo. Tražili smo od onih među Iluminatima koji žele to učiniti da pokažu svoje neslaganje s ostalim (Iluminatima) te se pokrenu prema Objavi, za dobrobit cjelokupnog čovječanstva, i zbog sebe samih. Opet vam govorimo kako će ove aktivnosti bez sumnje djelovati ublažujuće u provođenju pravde na svjetskim sudovima za sve prijestupe izvršene protiv čovječanstva. Nužno je da vi ispunite svoje obveze prema svojoj vlastitoj rasi i iskoračite iz ludila te se suočite s uzdignućem. Ovaj potez nećete požaliti i imate naš blagoslov u njemu. Vaša djela će, koliko god se malima činila u cijeloj shemi, imati strahovit učinak na sve.

Mi nikada nismo daleko od ičega što se događa u vašem svijetu i zasigurno smo nadgledali nedavne sastanke vaše takozvane Bilderberg grupe (tajna grupa ljudi koji žele dominirati svijetom op.p.). Oni su ovoga također svjesni.  Oni prate vaš Internet baš kao i vi, ali za razliku od onih koji prosuđuju (autentičnost poruka ? op.p.), oni znaju odakle ova informacija dolazi. Mi ćemo i dalje šutjeti o raznim raspravama koje su se održale na tim sastancima i koristit ćemo pristup „čekamo pa ćemo vidjeti“ u njihovim prijedlozima kako se nositi s ovim pitanjem. Naša ponuda suosjećanja, milosti i ljubavi uvijek stoji na raspolaganju. Njihove akcije će diktirati ishod, ali vrata povoljne prilike se brzo zatvaraju.

Budite spremni na ono za što ste se do sada pripremali. Znamo da ove riječi mogu ponekad zvučati otrcano te zasigurno nikako da to dođe, ali vidjet ćete kako mali čin objave može imati beskrajne posljedice. Ove posljedice su ono što je prouzrokovalo odgodu budući da se svaki element mora uzeti u obzir u sveukupnom planu. Čin sam po sebi djeluje jednostavan – svjetski vođe pozdravljaju svoje nacije i daju neopozivu izjavu o našem postojanju. Ali nakon takve objave dolazi do otkrića mnogih istina koje će se širiti poput valova prouzrokovanih kapi vode u jezercu samo neprekidnim intenzitetom.

Mi vas okružujemo u ljubavi i svjetlu kako prikupljate energije koje ćete ubrzo trebati da biste jurnuli u akciju kako bi educirali mase o našem dolasku. Budite zauvijek otvorenog srca, stojte čvrsto pred nevoljama te uvijek volite i budite suosjećajni jedni prema drugima jer ovo će vas voditi ka istini.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: MajaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge