Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Wonderer in the skies - July 6, 2011

July 6, 2011

Pozdravi od Federacije:

Put prema Objavi je bio dug i težak, ispunjen zastojima i razočaranjima svih koji su uključeni. Mi osjećamo vaše razočaranje jer ono je također naše razočaranje. Koliko očajnički želite Objavu toliko i mi želimo da se spojimo s vama na osobnoj razini kako bi mogli dijeliti ono što možemo dati jedni drugima u Ljubavi i razumijevanju. Radi toga morate uvijek biti oprezni, jer je taj trenutak bliže nego što možete zamisliti.

Aktivnosti Iluminata sve više opadaju kako se sve više njihovih poklonika odmiče s tog puta i okreće dobru. Svakim danom sve je više onih koji odbijaju izvršiti njihove zahtjeve. Najviše otpora ovoj promjeni vidimo u onim Iluminatima koji kontroliraju podzemne objekte širom vašeg svijeta. Oni su više ili manje živjeli izvan vanjskih utjecaja mnogo godina, postajući tako sve više izolirani od vas na površini i sve čvršći u svojim razmišljanjima da su nepobjedivi. S ovom grupom imamo najviše poteškoća. Oni koji kontroliraju vaš novac na površini lakše se urazume i pokazali su to nedavno jer je napravljeno sve više ustupaka prema planovima Objave.

Novi val energije je nedavno „preuzet“ u vaš svijet uzrokujući manje pojave uznemirenosti i nespokoja među vama. To je još jedan od koraka prema Objavi koji su dio Božanskog Plana.

Vaši mediji nastavljaju odvlačiti vašu pažnju od čudesnih i ponekad uznemirujućih vijesti diljem svijeta koje se spajaju s našim porukama o Objavi i Uzašašću. Ovo postaje sve očitije onima koji se počinju buditi. To neće trajati zauvijek, i kako se približava vrijeme Objave uočit ćete da će se više pažnje poklanjati relevantnim pitanjima, na svačije iznenađenje. To će biti jedan od mnogih pokazatelja da je proces Objave započeo. To će se dogoditi i mi ćemo se veseliti zajedno s vama kada se dogodi.

Za sada nastavite usmjeravati vašu Ljubav i Namjeru prema onima koji imaju moć da to omoguće i ovo će pomoći ubrzanju procesa koji će osigurati maksimalnu sigurnost svima kada Objava nastupi. Kada budemo sigurni da smo dosegnuli takav nivo, povući ćemo okidač. Vatreno se nadamo da će vaši vođe prvi to učiniti i tako obznaniti spremnost vas kao ljudi da postanete Kozmički Građani.

Budite u miru.

Prevela s engleskog: MajaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Wonderer in the skies,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge