Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Tom Kenyon - Hathors, April 18, 2005

Tom Kenyon - Hathors, April 18, 2005


Ekstaza i Srce
Kanaliziranje Hatora

Želimo govoriti s vama u ovom dijelu o onome što se tiče generacije ekstaze kroz fokusiranje na srce. Ne govorimo o srčanoj čakri, već govorimo o fizičkom srcu, mišiću samom po sebi.

Ova tehnika uključuje vaš fokus ili pažnju udruženu sa osjećajima zahvalnosti ili poštovanja - što god vam više odgovara.

Čim fokusirate vašu pažnju na srce, možete primjetiti suptilan tok energije.

S naše točke gledišta, vaš fokus pažnje djeluje kao i srž vrtloga energije. To je osobito istinito unutar vašeg fizičkog tijela i polja koje okružuje vaše tijelo - vaše enegetsko polje - ono što su pretci zvali aurom.

Vaša mogućnost da stvorite fokus pažnje nije samo celebralna ili moždana aktivnost. To je aktivnost na mnogim razinama svijesti. Kamo god usmjerite svoju pažnju unutar vašeg tijela ili unutar energetskog polja vašeg tijela, odmah počinje tok suptilne energije prema toj točki ili području i/ili blistavim svjetlosnim vlaknima koje sačinjavaju vaše energetsko tijelo.

Vaš fokus, doista, stvara vrtložni efekt na subatomskoj razini koje biste mogli nazvati efektom kvantnog polja. Taj efekt polja stvara određen tok energije, geometriju i harmoniju unutar vas.

Promijeniti kvantno polje kroz snagu vašeg fokusa je važna sposobnost za koju vas potičemo da je svladate. Njezine primjene su brojne, a kultiviranje ekstaze je samo jedna od njih.

Ovom metodom, vi koristite sposobnost držanja fokusa ili pažnje udruženu sa osjećajem zahvalnosti ili poštovanja. Ove dvije emocije djeluju usklađujuć efekt na vaše energetsko polje i na ritmičke magnetne emanacije vašeg fizičkog srca. Ta kombinacija fokusa i koherentne emocije može biti korištena da se generiraju uzvišena stanja ekstaze.

Kao što smo već rekli, generiranje ekstatičnih stanja svijesti je važan evolucijski katalizator. Iznimno preporučamo da naučite stvarati stanja ekstaze kroz vaš dan.

Uviđamo da za mnoge od vas, vaš svakodnevni život nije pogodan za kultivaciju takvih stanja, ali vas potičemo da pronađete vrijeme kroz dan kada možete prakticirati postizanje tih stanja barem na nekoliko minuta po pokušaju. Malo vremena provedenog u ekstazi je bolje nego nimalo.

Ova praksa će uspostaviti harmoniju ili vezu sa Zemljom kao svjesnim živim bićem i sa harmoničnim valovima katalizatorske evolucije koja teče kroz vašu galaksiju.

U ovoj tehnici vi fokusirate vašu pažnju na fizičko srce. Dok fokusirate vašu pažnju na to područje, vi generirate osjećaj poštovanja ili zahvalnosti. Nije dovoljna samo misao poštovanja ili zahvalnosti - već je nužan osjećaj. U ovoj metodi, misao neće aktivirati suptilne energije potrebne za stvaranje ekstaze - samo osjećaj može aktivirati energiju vrtloga unutar vas.

Dok se fokusirate na fizičko srce i generirate osjećaj poštovanja ili zahvalnosti, val energije počinje teći kroz vaše tijelo - nošen magnetnim poljima srca koji se emaniraju prema van iz vašeg fizičkog srca da bi okružili vaše cijelo tijelo. Dok energija počinje teći kroz tijelo, događa se spontano pobuđivanje ekstatično-stanične ekstaze.

Eksperimentirajte s tom tehnikom. Osjetite što vam se događa u tijelu dok se fokusirate na svoje srce i generirate te osjećaje poštovanja i zahvalnosti. Fizički osjetite ono što se naizgled događa na staničnoj razini dok jedan trilion (ili tako nešto) stanica vašeg tijela prima tu koherentnu energiju zahvalnosti ili poštovanja.

Jednom kad ste uspostavili mogućnost stvaranja ekstaze kao što je gore opisano, i jednom kada možete generirati ekstazu kad god poželite - po želji - počnite eksperimentirati s vašim energetskim poljem - ono što neki zovu suptilnom energijom tijela.

Radeći s ovom metodom vaša pažnja je, ponovo, na vašem srcu, generirajući osjećaje zahvalnosti i poštovanja. I dok osjećate ekstazu kako raste u vašem tijelu, vi prenesite vašu pažnju na polje oko vašeg tijela. To polje energije izgleda veoma slično kao svjetleće jaje kada se opaža providnošću. Širi dio tog svjetlećeg jajeta je oko ramena, a uži dio je oko stopala. Postoji centralana linija ili os koja se proteže kroz središte tog polja koje se podudara sa središtem vašeg fizičkog tijela - kroz vrh glave te prema dole kroz perineum/međicu. Ta linija je centralna os magnetnog polja koje izgrađuje subtilno energetsko tijelo. To tijelo, ili polje, proteže se iznad glave i ispod stopala od desetak centimetara, pa čak i više desetaka centimetara ili metara. U određenim uzvišeno nabijen energetskim stanjima, os i subtiln energija mogu se proširiti i mnogo više od toga.

Prebacivanjem vaše pažnje na tu centralnu os i polje koje vam okružuje vaše tijelo, vi dopuštate toj ekstazi da se premjesti iz vašeg fizičkog tijela u polje. To je veoma pozitivno i stvara snažne hamonične uzorke koji vas dovode u stanje usklađenosti s valovima ubrzane evolucije koja teče kroz vašu galaksiju.

Ne podcjenjujte moći ove tehnike. Iako je veoma jedostavna, profinjena je i efikasna. Uvest će vas u više stanje rezonance i vibracije. I to je, s našeg gledišta, ključno da bi prošli kroz energetske portale i transformacijske energije koje sada vaša Zemlja prolazi te će nastaviti prolaziti.

Postoje stvari koje bismo vam željeli reći o vašoj prirodi i vašoj sudbini, ali one neće, vjerovatno, biti shvaćene od vas osim ukoliko ste, barem, u stanju ekstaze.

To je stoga što je referentna točka svijesti ustanovljena ne samo u vjerovanju već i u emocionalnoj usklađenosti osobe. I bez vas u stanju ekstaze, bilo bi to kao da pokušavate opisati zalazak sunca slijepcu koji nema mogućnosti direktno iskusiti ono o čemu pričate. Takva osoba bi stvorila izmišljeni svijet koji vi opisujete. No, ukoliko bi osoba mogla vidjeti, on ili ona bi mogli osjetiti sunce direktno i uvjeriti se da je vaš opis svojeta točan. I ono što je nekad bilo ovijeno maglom na razini mita bit će jasno shvaćeno kao stvarnost.

Također vas ostavljamo ovog trenutka s onim što bi se moglo činiti poput mita, ali što mi držimo kao razumljivo samo po sebi. Vi ste bića stvoritelji usred stvaranja vaše budućnosti i budućnosti generacija koje tek trebaju doći. Vi u svome srcu imate ključ Misterije Misterija. I smetnja, otvor u tu misteriju je kroz vašu sposobnost da uđete u ekstazu. Budite hrabri i pronađite svoj put, vaš način življenja u ovom uzvišenom stanju postojanja. Znajte, ipak, da ekstaza nije kraj puta. To je tek početak.

Iskušajte metodu koju smo vam predstavili. Eksperimentirajte s metodom koju smo vam ranije predstavili i koju ćemo vam predstaviti u skoroj budućnosti. Uđite u ekstazu kad god možete. Znajte da kada tako činite, vi ulazite u zajedništvo sa svim uzvišenim bićima i majstorima koji su služili i koji služe čovječanstvu. Znajte da kada tako činite, vi ulazite u zajedništvo sa svojim Ja.

U radosti i smijehu.

Hatori

Website: Tom Kenyon
Prevela: Marijana
Share |

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge