Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Tom Kenyon - Hathors, March 16, 2011

Tom Kenyon - Hathors, March 16, 2011

Kanaliziranje Hatora

Lijekovi Svjetla

Zaštita i iscjeljenje od radijacije, otrova, neurotoksina, bakterija i virusa.

Nakon potresa u Novom Zelandu, za kojim je slijedio onaj u Japanu, jasno je da ste ušli u složenije Kaotično čvorište.

Želimo vas upoznati s metodom zaštite i iscjeljivanja od trovanja radijacijom kao i iscjeljenja drugih fizičkih stanja. Mi to zovemo Lijekovi Svetla. Ovo je očito povezano sa događajima u Japanu, ipak, kako će se odvijati budući događaji na Zemlji, možete iskusiti slične izazove u bliskoj budućnosti na drugim lokacijama diljem svijeta.

Ova metoda će vam pomoći i da se zaštitite i da se iscjelite od izlaganja, ne samo radioaktivnosti, već i neurotoksinim i mutiranim oblicima bakterija i virusa. Naše je mišljenje da možete očekivati povećanje tih pojava u vašoj bližoj budućnosti. Ova metoda uključuje povezivanje s vašom Nebeskom Dušom, BA. Time se povezujete sa razinama svjetla koje su dio vašeg bića. Sve što postoji u vešem svemiru može biti sagledano kao kvalifikacija ili energetski izraz svjetla - čak i najgušći oblici tvari su u svojoj biti oblik svjetla.

Ovom metodom se povezujete sa svojom Nebeskom Dušom, održavajći namjeru i očekivanje koje će se spojiti s vama energetski tako da vas štiti i/ili iscjeljuje. Vi šaljete tu namjeru vašoj Nebeskoj Duši s emocionalnom vibracijom uvažavanja ili zahvalnosti.Ta jednostavna vibracijska rezonancija aktivira taj viši aspekt vašeg bića.

Jednom kad pošaljete tu namjeru udruženu sa uvažavanjem ili zahvalnošću vašoj BA, usmjerite svoju svijest na vašu srčanu čakru primajući energetsko iscjeljenje ili zaštitu u srčanu čakru. Možete osjetiti te energije kao formu svjetlosti ili geometrijske uzorke ili čak možete iskusiti osjećaj pada energije. Možete iskusiti te energije i kao misao/osjećaj. Jednom kad primite energije u srčanu čakru, spremna je za slanje. Za ovaj korak će vam biti potrebno nešto čiste vode budući da voda drži tu vrstu infromacija iznimno dobro. Držeći posudu s vodom u vašim rukama, namjerom šaljite tu energiju, koja je u vašoj srčanoj čakri, niz ruke i kroz čakre koje se nalaze na središtima vaših dlanova. Tim putem energija ulazi u vodu.

Volite kristal vode

Zahvaljujte kristalu vode

Predlažemo da pojačate te energije tako što ćete ponoviti tu proceduru tri puta - dva puta nakon prvog. Tada popijte vodu. Voda će se izmješati sa elementom vode vašeg tijela i iscjeljuljuće i zaštitne kvalitete će naposlijetku stići do svake stanice. Ovim postupkom vi približavate svjtlo uzrokujući da se spusti kroz centralni tok vašeg tijela u vaše srce i šaljući ga u element vode. Svijest vode to prima na energetskoj razini i, kada je popijete, tijelo je prima.

Ukoliko se nađete u situaciji u kojoj ste izloženi radioaktivnosti, a primjenili ste postupak koji smo ovdje opisali, približavate svjetlo koje se spušta iz BA da vas zaštiti i iscjeli vas od bilo kakve mogućnosti trovanja radiacijom. Ukoliko se imate kako drugačije zaštititi, svakako biste to trebali primjeniti, ali čak i ako ste bez ikakve druge zaštite osim alata vaše vlastite svjesnosti, možete se zaštiti i iscjeliti.

Ukoliko ste izloženi neurotoksinima, učinite isto. Ukoliko ste usred epidemije koja uključuje bakterijske ili virusne infekcije, savjetujemo vam da isto postupite. Kako kao kolektiv ulazite sve dublje u tu složeniiju i intenzivniju fazu Kaotičnih čvorišta, bakterije i virusi će brže mutirati. Ova metoda će vam omogućiti da se zaštitite i iscjelote od tih mutiranih životnih oblika.

Važno je da razumijete da stvarate zaštitu i iscjeljenje kroz snagom vaše vlastite svijesti. Vi imate direktan pristup vašim vlastitim svjetlosnim razinama. Vi imate suvereno pravo upotrijebiti svjetlosen razine za vlastitu upotrebu kao i za pomoć vama dragim osobama. Ukoliko se nađete u nekoj od tih zahtjevnih situacija koje smo opisali, prelažemo vam da uzmete Lijek Svjetlosti - što je vode koju ste napunili nekoliko puta kroz dana, u onako kako vas navede intuicija.

Fizičko širenje djelovanja potresa u Japanu i tsunami koji je uslijedio kao posljedica, bili su veoma teški za nositi se s njima. No, želimo da prebacite svoju pažnju s fizičkih na mentalne, emocionalne i duhovne efekte koje stvaraju takve tragedije. Zbog činjenice da ste u Kaotičnom čvoru i da se energije iz dubokog svemira udružuju sa energetskim izbojima Sunca te to pogađa vaša tijela, vi, kao kolektiv, više patite. Ono što pod time mislimo je svjedočenje patnji vaših suzemljana što vam pritišće srce. Postoji shvaćanje da je njihova sudbina mogla biti vaša. To shvaćanje može otvoriti vaše srce i kroz to srce - vaše srce - ostvaruju se ta viša stanja svijesti, tako da je potres u Japanu, na mnogo načina, potres kolektivnog srca.

Vremena pred vama nisu lagana. S našeg gledišta, pred vama su povećane promjene na Zemlji. No, jedan rezultat takvih događanja je da se uzdrmani do svojih korijena i da se masovna hipnoza prekida na trenutak. I u takvim posvemašnjim i nerealističnim razaranjima, mnogi od vas jasno uviđaju da vaša civilizacija počiva na trusnom tlu. To mislimo doslovno i u prenesenom smislu.

Tako da je naš saijet za ovu fazu Kaotičnih čvorišta da naučite i svladate mogućnost stvaranja Lijekova Svjetlosti za sebe tako da kada bude potrebno, znate upotrijebiti tu moć zaštite i iscjeljenja koju imate u samoj svojoj prirodi. Sugeriramo vam da se ravnate u ovim vremenima ne samo po svoji umovima, već i srcima - dopustite da vam srca ožive jer kroz vaše srce uzaći čete spiralnim putem u svoju vlastitu veličanstvenost.

Hatori

Website: Tom Kenyon
Prevela: Marijana
Share |

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge