Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 30. rujna 2014

Sheldan Nidle - 30. rujna 2014

12 Lamat, 6 Tzotz, 11 Ik

Dratzo! Dolazimo u radosti! Pojavljuje se sve više i više dokaza za nastajanje nove stvarnosti. Potpisani su brojni sporazumi koji će formalizirati novi financijski sistem. Ti sporazumi uspostavljaju nove bankarske i trgovinske propise koji nisu po želji mračne kabale. Utrta je staza za pravednije i prosperitetnije područje. Brojne burze starog novca omogućuju brojnim zemljama da revaloriziraju svoje valute. Osim toga, uspostavljen je postupak za funkcioniranje novog globalnog reseta valuta. To su sve predradnje za slijedeće veće korake koji uključuju novac poduprt plemenitim metalima i pojavu nove vlasti. Sva ova zbivanja su prethodnica razotkrivanja. Razotkrivanje je zapravo veliki preokret. U vašoj gotovo zaboravljenoj globalnoj povijesti, sjećanja na ta drevna djela još uvijek ostaju maglovita. Anunaki su učinili sve što su mogli kako bi vi zaboravili vaše svoje vanzemaljsko i Lemurijsko porijeklo. Razotkrivanje će vam vratiti te uspomene i omogućiti vam da se sretnete s vašim rođacima iz Unutarnje Zemlje.

Mi smo tu, kao što znate, da sprovedemo božanske zakone Neba, a to je da vas se vrati u vaše bivše stanje pune svijesti. Taj proces uključuje naše masovno slijetanje i vaše upoznavanje sa svojim mentorima. Mentori bi trebali započeti božanski dijalog. Ovaj dijalog počinje s povjerenjem a završava s vašom sposobnošću da uđete u vaše kristalne svjetlosne komore. To trodnevno putovanje će preokrenuti epigenetska pitanja koja su vam sprječavala brzi povratak u punu svijest i držala vas zaglibljene u užasu pogrešnih strahova i iluzija, koji su suština ograničene svijesti. Dakle, prvo trebate ukinuti ove užase, koji su dodani onome što su vam prvo mračni Atlantiđani dali. Onda ste spremni prihvatiti milinu transformacije u svjetlosnoj komori. Vaš mentor i razni vaši anđeoski domaćini će bdjeti nad vama tijekom ovog procesa. Kad to prođete, spremni ste za specijalni trening u alatima života kako zovemo naš specijalni bonton. S ovim u ruci, možete početi svoj novi život s nama.

Kako smo već ranije naveli, vi imate brojne važne zadatke koje vam je Nebo dodijelilo. Bivši članovi Anchara saveza jedva čekaju da im pomognete u stjecanju svjetlosnih tijela. Vi, zajedno sa sličnim vrstama koje su trenutno potpuno svjesne, tu ste da savjetujete i ohrabrite te bivše Ancharane da prođu proces vrlo sličan onome što ćete vi proći. Ovaj nesebični čin božanske službe osigurati će galaktički mir i dopustiti ovoj galaksiji da postane primjer ovom sektoru fizikalnosti. Jako davno nam je rečeno da dopustimo Sirijancima i njihovim duhovnim saveznicima da bdiju nad vama. Na neki način, Anunaki su vas željeli zadržati u sadašnjem stanju ograničene svijesti i učiniti vas trajnim slugama njihovih podanika. Sirijanci su dugo sumnjali da Anunaki nisu ništa dobroga. Upornost njih i raznih Uzašlih Majstora je razlog da nas je Nebo zamolilo da se prihvatimo ove misije prvog kontakta.

Mračna kabala je posljednji preživjeli ostatak tih podanika koji su kontrolirali vaše područje tisućljećima. Za razliku od Anunakija, oni su formalno odbili odustati i pokrenuti programe koji bi vas doveli do prosperiteta i vlada koje bi bile sposobne osloboditi vas od najtežeg dužničkog ropstva. Za ovu mračnu kabalu, bili smo uljezi zajedno sa saveznicima na ovom svijetu, koje treba poraziti. Uobičajeni nepotrebni ratovi i užasi bili su sredstva da se to učini. Te taktike nisu uspjele. Mračni su došli do točke gdje predaja koje su se plašili postaje stvarnost. Očekujte prosperitet, a također i pojavu vlada koje doista žele vaš doprinos i vašu podršku. U ovom novom području, možemo se pojaviti i pomoći vašim Uzašlim Majstorima u njihovim obavezama da vas oslobode i informiraju vas o golim istinama koje vam je davno Nebo dalo. Vi ćete napokon uživati u tim istinama i otkriti razmjere vaše veličanstvenosti!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Stižemo s dobrim vijestima i blagoslovima. Naši sveti suradnici nastavljaju postizati odličan napredak! Dolazak paketa prosperiteta sasvim je blizu. Ovi paketi su povezani s nastupom NESARA, i stoga, pojavom nove vlasti. Sadašnja mračna kabala očajnički koristi svoje stare metode rata i straha kako bi se nekako spasila od uništenja. To ne radi! Svijest ovog svijeta je previše porasla da bi ustupila put takvim glupostima. Raspored prijelaza novih vlada i pojava novog ekonomskog sistema nedavno je postignut. Ove dokumente naši suradnici vide kao oblik predaje i trebaju se provesti u skladu s tim. To je razlog zašto je isporuka prosperiteta tako blizu. Nakon što se sve to u potpunosti provede, onda vas vlada može osloboditi tisućljećnog prisilnog dužničkog ropstva. Nakon kratkog vremena, može se dati raspored naših lekcija.

Uzbuđeni smo zbog vrlo bliskih događaja. Prosperitet i sloboda su doista žestoke stavke. Morate si uzeti vremena da pregledate svoj unutarnji plan za uspjeh. Savjetujte se sa svojim voljenima o tim stvarima, a iznad svega, međusobno vodite računa o ovom ogromnom svijetu koji još uvijek mnogi nazivaju "globalno selo". Sve ovo bogatstvo i blagostanje će vas podići iz svakodnevnog teškog rada za preživljavanje. Trebate poprimiti novo lice. Trebate naučiti voljeti jedan drugog, a posebno Gaju. Razmislite o tome što vam ona svakodnevno nudi. Razmislite o tome kako su vas njeni posebni prijatelji obdarili vremenom da budete meditativni i obrazovani o ovom svijetu. Mi vas sve blagoslivljamo i radujte se činjenici da će ovo globalno društvo biti oslobođeno groznih želja mračnih!

U ovom novom području, vi ćete nas upoznati i naučiti brojne istine o sebi i Gaji. Vi ćete upoznati svoje rođake iz Unutrašnje Zemlje i zajedno se veseliti u svakodnevnim poslovima. Svaki od nas je proveo mnogo života da bi došli do naših svetih ciljeva. Pogledajte kako je velika milost Stvoritelja. Vi ćete primiti ono što su vaši preci davno izgubili u Atlantidi. Ova obnova znači da se vraćate zvijezdama, i što je najvažnije, da pazite na Gaju i njene brojne i različite oblike života. Svako biće ovdje, bilo to stablo ili jednostavno ruža, može razgovarati s vama, i vi s njim. Čak i stijene imaju sposobnost da vam prenesu doista nevjerojatne priče. Ovo je područje ispunjeno čudima, koja će vam se otvoriti u vašem novom stanju svijesti. Radujte se i blagoslovite to, jer to je doista božanstveno. Hosana! Hosana!

Sada dolazimo do mjesta gdje ćemo vam se zahvaliti za sve, i objasniti da ste na rubu velike promjene. Pogledajte uokolo i stvarno pogledajte što se događa. Pogledajte u sebe, a tu možete otkriti veličanstvene stvari. Sada vas ostavljamo s našim velikim blagoslovom. Radujte se i budite spremni za Stvoriteljeva čuda! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge