Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > English > Sheldan Nidle - April 27, 2010

April 27, 2010

7 Eb, 15 Kank'in, 5 Caban

Selamat Jarin! Vraćamo se ponovno raspraviti o tome što se dešava u vašem svijetu. Konačna faza pokušaja vaše tajne svjetske vlade da spriječi neizbježne događaje se privodi kraju. Zauzeti smo izradom prijedloga koji će činiti prve ugovore između novih prelaznih vlada i ovog tima za Prvi kontakt. U procesu smo odabir osoblja koje nas najbolje može predstaviti na ovim inicijalnim sastancima. Služimo se znanjem stečenim tijekom vremena da sastavimo trodijelni proces koji će omogućiti ovim novim vladama da formalno priznaju našu prisutnost. Nakon što je ovo učinjeno, namjeravamo provesti naše vlastite izjave za javnost kako biste znali tko smo i zašto smo ovdje. Nakon toga prvi kontakt će se moći nastaviti u opuštenijem ozračju. Želimo vam dati niz tehnologija koje će predstavljati prirodni nastavak na naprave (glavne vlade svijeta su navodno već desetljećima u kontaktu i dobile su od vanzemaljskih civilizacija neke tehnologije i uređaje no nisu ih podijelili s javnošću) s kojima će vas upoznati vaše prijelazne vlade. Tajni projekti vaših tajnih vlada su pod odredbama dvostranog ugovora dobili određeni broj uređaja od članova bivšeg Ankara saveza (bivši savez vanzemaljskih civilizacija koji su navodno stupili u kontakt sa glavnim vladama svijeta nakon II sv.rata) Ove tehnologije mogu jednostavno transformirati način kako vaše znanosti i njihovi zastarjeli koncepti objašnjavaju vašu realnost.

U stvari, vaš svijet je značajno ograničen njihovim (znanstvenim op.p.) objavama o tome što je moguće i što nije. Ove antikne granice u gledištima moraju biti proširene da obuhvate pojmove kao što su tamna energija i tamna materija, kao i šira gledišta na ono što čini “fizičko” i “duhovno”. Kad započnete integrirati ove nove koncepte u svoj pogled na svijet, postat ćete sposobni zabavljati se idejama koje su se prije činiče fantastičnima. Tek tada će naša tehnologija početi imati smisla za vas. Mi živimo u vrlo različitoj stvarnosti od vaše i željeli bismo da iskusite djelić naše realnosti. Ovo će vam omogućiti da usporedite oba svijeta i otkrijete kako se jednostavno možete priviknuti na tu novu realnost. Također s dobrodošlicom ćete biti u stanju prihvatiti sve što vam imamo za ponuditi. Naša tehnologija činit će prvi most podrške između nas. Drugi most podrške bit će vaša rastuća svijesnost. Svijesnost je jako važna. Veza između naših alata i nas se ostvaruje putem telepatije, telekineze i zajedničke suradnje (više entiteta ? op.p.).

Iz naše perspektive ne postoji stvarna granica između nas i naše tehnologije. Bilo da je uređaj brod, prijevozno sredstvo, replikator, svi su oni živi entiteti koji ujedinjuju svoj potencijal percepcije zajedno s našim kako bi kreirali nešto. To može biti putovanje kroz univerzum, izum posebne sprave za olakšati život ili večera! Ključ je u tome da otpustite svoje sadašnje stanovište kako postoji živa i neživa stanja. Vaš planet i vaše Sunce su živi! Kako napredujete u znanosti nanotehnologije, nanobiologije i umjetne inteligencije, nove definicije svijesnosti će sigurno isplivati. Ono što mi činimo je da demonstriramo ove koncepte kako biste pojmili njihov potencijal. Upotreba tehnologije kao što je naša temelji se na vašoj, još nerazvijenoj, vezi um-svijest.Naša uloga je da stavimo u prvi plan ovu sada latentnu sposobnost u vama, jer ona predstavlja jedan od kamena temeljaca na vašem putu natrag u punu svijesnost. Tada kad spojite ovu tehnologiju (sliku svijeta? op.p.) s našom nešto predivno će se desiti.

Vježbanje kako upravljati našim uređajima ima efekt jačanja polja vaše životne sile. Mnogi uređaji koje su vaše tajne vlade dobile u posjed ili izradili reverznim inženjeringom imaju isti efekat. Kako postajte profinjeni u njihovoj upotrebi postat ćete svjesni da posjedujete dosta skrivenih talenata koje smo mi nagovještavali. Ovi talenti su ostaci vašeg bivšeg stanja potpune svijesti. Stoga jednom kad (ponovno op.p.) krenete ovim putem neće vam biti moguće izbjeći činjenicu da ste vi mnogo značajnija Bića nego što sada mislite. Mi smo se suzdržali od otvorenog prikazivanja ovih tehnologija u javnosti do sada. Da bismo to učinili etički ispravno te da bi na bilo koji način moglo biti korisno za vas bilo je potrebno miroljubivo i konstruktivno okruženje.

Ovo je odgovor zašto čekamo dok vaše nove vlade evoluiraju društva u točku van rata i agresije. Jednom kad se uspostavi međunarodna suradnja, mi možemo pružiti pregršt tehnologija koje će uspostaviti parametre nove duhovne znanosti za vas. Rađanje ove nove znanosti učinit će da vidite vašu stvarnost u sasvim drugome svijetlu. Duhovna znanost vodi vas u svijet koji ostavlja iza sebe razlike koje vas okružuju.

Promatrat će te iznova koncept svjesnosti i vaša potraga za istinom uzet će dublje značenje. Ovo iznenadno širenje percepcije vodi vas bliže našoj vlastitoj. Počet ćete shvaćati važnost jedinstva sa cijelom Kreacijom i važnost osobne samostalnosti. Također počinjat ćete shvaćati zašto Prvi kontakt igra tako središnju ulogu u vašem povratku u punu svijest. Mi smo ovdje da vas upoznamo sa mogućnostima od kojih će vam stati dah i da vam pomognemo da ih ostvarite. Prvi kontakt je stoga katalizator (okidač op.p.) koji će vam omogućiti da povratite svoj puni potencijal i dovedete vaše globalno društvo u zdravo stanje. Odatle vaš svijet se može glatko transformirati u funkcionalno galaktičko društvo.

Galaktičko društvo je savršeno stvaralačko okruženje za potpuno svjesne pojedince. Ono omogućuje strukture koje vam pomažu da otkrijete tko ste i da u potpunosti razvijete svoje potencijale. Potiče se kreativna riješenja društvenih problema i motivira njihove članove da učine proboje u dostizanju svoje životne svrhe. Ono potiče smislenu interakciju sa vašim planetarnim skrbnicima (planetarnom duhovnom hijerarhijom op.p.) kao i sa vašim unutarnjim duhovnim dužnostima. Ova vrsta društva donosi veliku osobnu, kreativnu satisfakciju dok u isto vrijeme pruža prepoznavanje i priznanje koje kreira tople međuljudske odnose grupnog jedinstva.

Galaktičko društvo dnevno slavi našu individualnost jednako kao i naše dužnosti i odgovornosti prema fizičkim, duhovnim stvarnostima te jednih prema drugima. U ovoj radosnoj mreži uzajamne brige otkrivamo naše istinske identitete i naše jedinstvene putove u prosvjetljenje. Razotkrivanje istina svačijeg životnog puta je temelj galaktičkog društva. Ovdje se nalazi mir koji ohrabruje kreativnost i promiče zračeću dobrobit. Također ste okruženi stvarnim izobiljem unutarnje i vanjske podrške. Mi uživamo u našim ritualima i korisnom vremenu provedenom sa našim duhovnim i fizičkim savjetnicima. Živimo duge, korisne živote od tisuću godina i više, a na njihovom kraju, mi odlazimo kao Svijetlost u posebnim svečanostima zajedno s našim duhovnim savjetnicima. Prije nego odemo razmotrimo naše živote mnogo puta kako bi razumjeli kako su oni povezani s mnogim našim prijašnjim životima.

Ovo ukazuje trebamo li se pripremiti za iduće živote, i ako je tako, kad i gdje. Nakon svečanosti “prelaska” odlazimo na mjesta Svijetla i preuzimamo novi set dužnosti prema Stvoritelju i nama samima, što nas pak priprema za živote koji su tek pred nama. Za nas, djetinjstvo je sveto. Mi održavamo našu djecu u koljevci podrške koji ih njeguje i potiče rano razvijanje njihovih talenata i osobnosti. Mi snažno podržavamo snagu Ljubavi i ohrabrenja. Naša djeca su okružena onima kojima razumiju važnost odgajanja.

Ona se kupaju u beskrajnom oceanu znanja i mudrosti u kom ih se potiče da se praćakaju kako hoće, svaki u skladu sa svojim unutarnjim usmjerenjem. Svi talenti su prihvaćeni i slavljeni od strane zajednice koja ih okružuje. Svi članovi te zajednice su de facto rođaci svakog djeteta i rado se odazivaju na suradnju s njim kad zatreba. Na taj način svako dijete odrasta sa zdravim usmjerenjem da se individualno izrazi i služi zajednici i Kreatoru. Mi smo ponosni no ipak skromni da proglasimo božansku službu našom najvećom radošću! Danas, smo se dotakli nekih aspekata čudesnog svijeta galaktičkog društva. Dolazimo vam u božanstvenoj službi kao učitelji i vaša voljena svemirska obitelj. Nebo i vaša milosrdna duhovna obitelj su ujedinjeni u ovome. Mi se radujemo sa velikim entuzijazmom proslavama koje će označiti naše ponovno ujedinjenje.

Znajte, voljeni, u svom srcu srca da su neizmjerno Obilje i beskrajno blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedan! i Budi u Radosti!


Website: Planetary Activation Organization
Prevoditelj: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge