Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - October 26, 2010

October 26, 2010

8 Ix, 12 Tzec, 7 Ik

Selamat Jarin! Vraćamo se s novim vjestima za vas! Tijekom zadnjih par tjedana i zadnji predstavnici tajne vlade su prisiljeni pristati na velike ustupke. Ovo otvara vrata novom monetarnom sustavu, novom financijskom sustavu i vrlo potrebnim smjenama vlada. Trenutno surađujemo korak u korak sa našim Zemaljskim saveznicima kako bismo manifestirali ono što je dogovoreno sa tajnim vladama. Ove nastavljaju da se međusobno svađaju što dodatno ruši ono malo jedinstva što je ostalo u njihovim redovima. Kao posljedicu svega navedenog možemo izvjestiti kako je proces transformacije vašeg svijeta ponovno “u sedlu”. Očekujemo manifestiranje ovih događaja kojima je trebalo tako dugo da se manifestiraju.

Naši zemaljski saveznici su u procesu okupljanja različitih pojedinaca koji će voditi različite odjele nove vlade SAD-a te dovršavaju zadnje sitnice oko dugo očekivanih priopćenja. Ako izuzmemo neočekivane zastoje očekujemo da (planirani op.p.) događaji počnu BILO KOJEG TRENUTKA te smo kao osiguranje povećali broj brodova koji trenutno lete iznad nekoliko glavnih gradova.

Razlog za ovo je osiguranje ovih područja od lupeškog broda koji pripada tajnoj vladi. Mi smo u punom statusu uzbune te smo postavili zamaskirane obrambene brodove na konstantnu patrolu iznad njihovih baza. Za sada brodovi na našim patrolama nisu bili uznemireni. Zadnja stvar koju želimo je da nekakav “incident” pokvari glatki tijek realizacije javnih priopćenja od strane novih vlada. Ove nove vlade imat će dovoljno posla bez bavljenja sa preranim otkrivanjem bilo koje od novih tehnologija koje će se službeno objaviti svijetu za par tjedana (nakon uspostavljanja novih vlada op.p.). Naša dužnost je da zadržimo tako reći “čep na boci” bilo kakvom prikazivanju ovih ezoteričnih tehnologija (koje posjeduju tajne vlade) prije nego se službeno prezentiraju. Ova službena objavljivanja će uključiti raspon tehnologija koje vam želimo staviti na raspolaganje. Do tada naši zemaljski saveznici će se koncentrirati na više svjetovne stvari: predstavljanje nove čvrste valute (povratak zlatne klauzule op.p.), oprost duga, ukidanje poreza na dohodak (vrijedi samo za SAD ? op.p.) i raspodjela povrata sredstava poreza na dohodak, reformacija bankovne industrije i pripadnih financijskih usluga, i restruktuiranje svih korporacija.

Zatim tu je uvođenje običajnog prava (u prošlosti poznati kao prvi zakonici op.p.) i u mnogim slučajevima (različito od države do države op.p.) uspostava istinskih legalnih vlada (mislim da se ovo sve odnosi na SAD op.p.). Ove kompleksne operacije su među prvima kojima će se baviti nove vlade. Također na vrhu prioriteta je prekid konflikta u Iraku i Afganistanu i potpisivanje sporazuma koje će omogućiti povratak vojski svojim državama. Povratak (zemljišta op.p.) mnogih vojnih baza njihovim stvarnim vlasnicima također spada pod ovo. Ovo je vrijeme kad treba naglasiti globalni mir i kooperaciju. U skladu s tim očekuje se potpuno nuklearno razoružanje svih nacija. Jednom kad se ovo desi mi ćemo uništiti svo nuklearno naoružanje i reaktore.

Ovo će se uskladiti sa postavljanjem i aktivacijom regionalnih generatora tzv. energije nulte točke koji će zamijeniti sve trenutne nuklearne reaktore koji opslužuju električne mreže. Mjereno u mjesecima vi ćete se pomaknuti na vašem putu u punu svjesnost u setu velikih koraka! Brzo pomicanje vašeg svijeta iz sadašnjeg stanja u nešto civiliziranije je doista veličanstven podvig. Vaše društvo karakterizira neobrazovanost, dogmatizam, ksenofobija, te generalna nezainteresiranost u preuzimanju novih koncepata. Dok ovo promatramo svjesni smo koliko je naš zadatak uistinu izazovan. Poslali smo nadzorne grupe u vaših bezbroj kultura te smo postali svjesni svih razlika i ukorijenjenih neprijteljstava koja se moraju nadići. Naši zdravstveni timovi su uočili ozljede i nasilje koje su bili naneseni većini vas. Ove traume su vaši bivši “gospodari” (tajne vlade op.p.) koristile kako bi stvorile cijeli niz percepcija za kontrolu i manipulaciju nad vama. Jedan od naših zadataka je pomoći vam da izlječite ove raznolike rane i pripremite se za završne korake ka punoj svjesnosti. Duhovna hijerarhija Zemlje vas također “grli” sa svojim porukama Milosti i Ljubavi kako bi ubrzali ovaj transformacijski proces. Imamo velika očekivanja od potencijala svijeta nakon masovnog spuštanja. Nakon masovnih spuštanja, možemo lako raditi s vama jedan na jedan i pomoći vam da se fokusirate na ona područja koja to trebaju. Naši savjetnici su dobro obučeni u posebnim zadaćama koje će vas dovesti do pune svjesnosti brzo. Procedure su kompleksne i osmišljene da otvore vašu percepciju novim realnostima. Trenutno, vrlo mali broj vas osjeća neke karakteristike (pune svjesnosti op.p.) koji su uspavani u većini vas.

Mi Vam namjeravamo potpuno objasniti ove sposobnosti i tada vam pomoći da izrazite slične sposobnosti koje ste dugo potiskivali. Smisao svega ovoga je započeti proces buđenja koji će vam pomoći da barem naslutite za što ste sve sposobni. Želimo odstraniti slojeve potiskivanja koji su vam nametnuti u ranom djetinjstvu. To će vas nadamo se postaviti na nivo gdje možemo započeti dijalog koji će završiti vašim povratkom u punu svijesnost i sposobnostima koje ste davno napustili. Povratak u punu svjesnost je naravno primarni razlog za prvi kontakt.

Sve ostalo što radimo je samo pomaganje i osiguravanje ove nužne transformacije. U istom smislu Majka Zemlja želi napredovati preko realnosti u kojoj trenutno postoji. Ova želja bila nam je jasno prenesena prije nego smo organizirali ovu posebnu misiju prvog kontakta. Duh (Božji ? op.p.) također je željan manifestirati odredbe Božanskog plana. Kako bi se sve ovo odvilo dvije komponente su nužne, od kojih smo mi zaduženi za fizičku. Naš zadatak je da iskoristimo sva sredstva koja su nam na raspolaganju kako bismo uspješno priveli ovu misiju kraju unutar zadanog vremenskog okvira (zadanog od bića predstavnika Božanskog plana op.p.). Dosada, uspjeli smo ostvariti većinu protokola koji su zatraženi. Sve je spremno i na svom mjestu i vrlo smo pažljivo pratili promjene koje svaki od vas prolazi. Ono što sad ostaje je službeni kontakt sa vama. Čekamo iduće korake naših zemaljskih saveznika. Kao što smo naveli u našoj prošlotjednoj poruci izvjestili smo ih kako smo spremni u njihovo ime izvršiti što god je nužno kako bismo postavili nove vlade na vlast i dostavili (novčane op.p.) programe blagostanja svakome od vas (misli se na građane SAD-a ? op.p.). Dosada potezi su bili vučeni temeljem odredbi danih od zemaljskih saveznika i nas. U potpunosti smo spremni izvršiti sve što može ubrzati potrebne promjene. Mnogi vladajući režimi još uvijek surađuju sa tajnim vladama i očekujemo određenu količinu podvala s njihove strane kad se naš plan počne ostvarivati. Upravo zato vrlo pomno nadgledamo njihove tajne podzemne baze i povezane nadzemne objekte. Ovi “zli” još uvijek ustrajavaju u svojoj neposlušnosti no bilo kakav oblik taktike za zavlačenje (eminentnih promjena op.p.) s njihove strane mi ćemo preduhitriti.

Pripadnici tajnih vlada su svjesni koje će po njih biti konsekvence njihovih zlih djela i uopće im se to ne sviđa. Vidjeli smo znakove njihove prestrašenosti dok smo razgovarali o nekim temama s njima. Mi konstantno skeniramo njihova intimna razmišljanja i shvaćamo koliko je popucao njihov prije toliko čvrst bastion (stavova, ideja, planova op.p.) Ova zadnja prepreka se brzo ruši a sve ostalo je manje više na svom mjestu. Naši zemaljski saveznici i njihovi prijatelji su učinili veliki posao u pripremanju struktura potrebnih za izvršenje uredbi Neba. Sad smo doslovno na rubu manifestiranja nečega predivnog za vas i unutar ovoga konteksta se nadamo kako će naša nazočnost biti viđena od vas kao istinski korisna. Nadolazeći period vaše povijesti će razotkriti tko i što vi zaista jeste!

Danas smo govorili o tome koliko ste blizu ostvarivanja svoje istinske sudbine. Prvi kontakt je samo jedno od “vozila” kojom se služimo da bi vas doveli tamo. Vrlo smo ponosni na vas i radujemo se proslavi ove veličanstvene budućnosti zajedno s vama. Znajte najdraži u svome srcu srca kako su bezgranična dobra i neprekinuto blagostanje uistinu Vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Prevoditelj: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge