Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 25. studenoga 2014

Sheldan Nidle - 25. studenoga 2014

2 Kan, 3 Yaxk’in, 11 Ik

Dratzo! Došli smo s nekim vijestima o tome što se događa u vašem svijetu. Trenutno, mračna kabala koristi dolazeće praznike bankara da stvore privremenu odgodu provođenja vašeg novog svjetskog financijskog sistema. Za nas, ovo kašnjenje je potpuno nepotrebno. Štoviše, gotovo od vitalnog je značenja da ove bitange budu stavljene po strani i prvi dio ovog novog sistema bude objavljen svima. Mi smo podnijeli naš prigovor onima koji su sada uključeni u ove najozbiljnije pregovore. Važno je da ljudi iz ovog područja vide barem mali znak da se velike promjene doista događaju. Naši posrednici poručuju našim zemaljskim predstavnicima da ostanu čvrsti i preokrenu trenutni debakl. Bitno je da svaki aspekt ovog procesa bude uspješno proveden; ipak, jako je važno da se čak i mali prvi korak ostvari. Mnogi na vašem svijetu u potpunosti ne razumiju širinu onoga što se mora napraviti. Ipak, izvjesni pomak doista je potreban. Dakle, mi namjeravamo izvršiti pritisak da se pogura naprijed ono za što duboko osjećamo da je doista potrebno. Kretanja su sada zapažena i mi namjeravamo biti sigurni da se događa sasvim nešto pozitivno.


Naš stav je uvijek bio da se pronađe način da se ubrza kraj zataškavanja, i da potičemo formalno globalno razotkrivanje. Sadašnja kašnjenja samo produljuju vrijeme da se ove mogućnosti manifestiraju. Mi smo prilično ozbiljni u našim strategijama da dovedemo ovo područje do razotkrivanja. Mračna kabala u potpunosti shvaća da kad jednom postanemo otvoreniji igrač u tim "razgovorima", da će se šanse za bilo kakva kašnjenja uvelike smanjiti. Nebo nam je dalo neke čvrste odredbe. One su još uvijek daleko od naše dublje uloge. Unatoč tih manjih ograničenja, mi nastavljamo nalagati našim posrednicima da zamole naše zemaljske kolege da zauzmu čvršće pozicije u implementaciji novog financijskog sistema za vaš svijet. Agarčani se pridružuju našim zahtjevima da se ubrza uvođenje novog valutnog sistema. Ovaj sistem može brzo izložiti velike banke i njihovu veliku aroganciju. Ova jedina točka može omogućiti mnogim narodima da se ujedine i prisile na raspad tih zlonamjernih divova vašeg bankarskog svijeta.

Što se tiče novih vlada, nakon što "psihoza" dugo održavana od strane mračnih bude razbijena, nada za nove reforme će porasti. Trenutno, većina velikih vlada su vođene pojedincima koji su svakodnevno natopljeni energijama koje ih čine pijunima mračnih. Mi smo nešto umanjili intenzitet te mreže kontrole uma. Ti napori su pojačani odredbama koje nam je dalo Nebo. Mi u potpunosti shvaćamo da Nebo provodi veliki božanski plan. Ova operacija je nešto što mi jako poštujemo. Ipak, mi smo i dalje svjesni vaših velikih frustracija. Vi ste bili zamoljeni da poduzmete puno toga, i mi jako želimo da smanjimo taj teret što je prije moguće. Naši suradnici stoga insistiraju na jednostavnoj stavci da se očituje. Ova vremena su koliko najznačajnija toliko i vrlo obeshrabrujuća za vas. Naša je velika želja da se pojača točka pouzdanosti od strane snaga svjetla. Uostalom, početak je perioda praznika, što ograničava ono što vaš globalni financijski sistem može proizvesti.

Stoga namjeravamo ostati čvrsto na tome. Budite spremni da će se nešto dogoditi. Oni koji su uključeni u ove pregovore razumiju ono što želimo od njih. Mi smo sigurni da će se mali dio tog procesa doista manifestirati. Kao i vi, mi želimo da uživate u prosperitetu, kao i u osobnom suverenitetu. To nije rečeno samo u prolazu. Postoje stvari koje vam lako mogu omogućiti da priznate da ono što se sada događa nije samo stvarno, nego gotovo sposobno da stavi te miljenike mračnih na svoje mjesto. Mi smo ih odsjekli od ključnih podzemnih objekata i tako im onemogućili bilo kakav privremeni oblik sigurnog utočišta. Osim toga, postavili smo veliki broj obrambenih brodova kao čuvare, kako bi im naš položaj bio vrlo jasan. Mi jako želimo ubrzati razotkrivanje na neki način. Nakon što sve to bude za nama, možemo se udružiti i zajedno početi brzo čistiti put do pune svijesti. U toj točki se svi možemo opustiti i radovati se u tim posebnim trenucima.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas smo vas došli pozdraviti i blagosloviti! Mnogo toga se događa na vašem svijetu, o čemu većina vas zna malo o tome. Upravo sada mirna revolucija se događa. Ovaj događaj je trenutno ograničen na organizacije i pojedince koji su se posvetili stvaranju humanijeg financijskog sustava, koji gaji u okviru svojih blagoslovljenih koridora novu globalnu valutu. Ta će valuta biti prava; ne bezvrijedni papirnati novac sklon hirovima i željama većinom gramzive i kontroverzne, mračne kabale. Taj novi novac će biti blagoslovljen s vrijednosti i fer trgovinom s čime će upravljati centralne banke pod krajnjim menađmentom novih međunarodnih banaka za razvoj. Taj sistem će donijeti našem području prosperitet i globalnu tehnologiju koja će okončati siromaštvo i dati svakome priliku da sazna o
čudesima koja čine površinu Majke Zemlje i unutarnjih područja.

To je obećanje koje rado blagoslivljamo i namjeravamo ostvariti za sve vas. Gledajte na ove nadolazeće blagdane kao na vrijeme za razmišljanje o onome što sada poprima oblik oko vas. Uvijek budite spremni prihvatiti blagoslove i iscjeljenja na koja imate pravo. Osjetite duboko u svom srcu energije koje će vas transformirati. Vizualizirajte kako će se ta čuda manifestirati. Budite spremni prihvatiti sve što dolazi, i sve ono što će ubrzo doći pred vas. Vi se mijenjate svakodnevno. Vi ćete biti izliječeni radostima ovih najveličanstvenijih trenutaka. Svi mi se svakodnevno okupljamo i šaljemo vam blagotvorne energije Neba. Čak i veliki Seraphim od AEONa vas blagoslivlja zbog vašeg uspjeha u svim stvarima. Te riječi milosti omogućuju ovom području da ozdravi i da se transformira. Vi ste na rubu najčudesnijeg niza božanskih događaja.

Ponosite se Nebom i uvijek budite zahvalni za one stvari koje se sada događaju. Novo područje je rođeno u kom ćete zamijeniti tugu i oskudicu u radost i obilje. Nebo je poslalo veliku flotu vaših bližnjih, posvećenih da vide da se ova veličanstvena transformacija događa onako kako je Nebo predvidilo. Vi ćete se preseliti izvan osnovnih emocija mržnje i frustracija, i rado ih promijeniti u ljubav i uspjeh. Razmislite o tome što vi postajete. Vi se uzdižete u kozmičku svijest i pripremate se da liječite sebe, kao i druge. Vrlo brzo, vi ćete pjevati zajedno s nebeskim zborovima i koristiti ovaj sveti zvuk da promijenite ovu stvarnost u nešto novo i čudesno. Mi vam se pridružujemo i milostivo sada pjevamo: Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo proveli vrijeme s velikom porukom radosti! Molimo sve vas da podignete svoje unutarnje glasove u jednoglasje i proglasite da je ovo vrijeme kada nova epoha čovječanstva može početi. Gledajte na ovo vrijeme kao na ono ispunjeno blagoslovima Neba. Vrijeme je da zamolite Nebo za izbavljenje i znajte da vas se doista čulo! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge