Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - September 25, 2012

  25. rujna 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

10 Eb, 0 Zip, 9 Eb

Dratzo! Vračamo se da razgovaramo o mnogim stvarima. Velika promjena u vašem bankarskom sustavu spremna je za pojavljivanje. Kao što znate, smutnja vodi vaš svijet održavajući čvrstu kontrolu nad globalnim bankarskim sustavom, koja kroz to kontrolira sve drugo. Ovaj stisak nedavno je popustio zbog inflatorne prirode njihovih važećih valuta. Povezano s tim, nemoguće je spasiti sustav koji se temelji na dugu i očekivati jednostavno povećavanje duga u nedogled, ali to je upravo kako se očekivalo da sadašnji financijski sustav djeluje. U stvari, pravi razmjeri skrivenog duga obračunatog od smutnje je zapanjujući. Na drugom planu, ti pojedinci su iskreno vjerovali da blokada postavljena od Neba na vašu reduciranu genetiku jako davno kako bi se spriječilo daljnje uplitanje smutnje sada može biti probijena korištenjem vanzemaljske genetske tehnologije koja je pala u njihove rike pred kraj Drugog svjetskog rata. Ovo pogrešno vjerovanje sada čini osnovu njihovog poraza i dovodi do obnove Svjetlosti na planetu Zemlji. Nebo je znalo da se to događa i u ranim 1990-tim zatražilo od nas iz Galaktičke Federacije da uspostavimo misiju prvog kontakta za Gaju. Ta misija je da vas upozna s istinom o mnogim stvarima, uključujući i glavne razloge za dolazak vaše nove stvarnosti.

Prva faza ove mrak-u-svjetlo operacije je korištenje novog financijskog sustava da ubrzano poveća nestabilnost sadašnjih postavki, kako bi se svojstvena nesigurnost starog sustava strmoglavila u svoju vlastitu propast. Jedan od glavnih aspekata novog sustava je transparentnost, a to će odmah izložiti ogromnu korupciju i prevladavanje «kuhanih knjiga» koje su sve velike svjetske bankarske korporacije koristile. Kad to izađe na vidjelo, banke će početi propadati po zapanjujućoj stopi, dok će stare važeće valute biti obezvrijeđene dolaskom brojnih glavnih valuta sa zlatnom podlogom. Svjetska ekonomija će ići slobodnim padom a to će prisiliti usvajanje globalnog dužničkog oprosta. Averzija prema krizi će zahtijevati pritvaranje sudionika u korupciji i tajnih dogovora između vlada i financijskih konglomerata, a njihovim uklanjanjem vlade kontrolirane od smutnje će nestati. Nakon što ta oluja prođe, mnoge interesantne stvari mogu početi!

Ključna točka dnevnog reda je razotkrivanje. Od 1940-tih, glavne nacije vašeg svijeta širile su veliko poricanje našeg postojanja i dobronamjernosti, dok tajno sudjeluju u ugovorima s nekoliko mračnih članova Anchara Saveza. Od 1940 do 1990, frakcije Iluminata na vašem svijetu dolaze u bližu suradnju jednih s drugima, kao rezultat potpisivanja niza ugovora s različitim tada tamnim članovima Saveza. U 1994–1995, ugovor Anchara stupa na snagu, Anunaki se pridružuju postrojbama svjetla, a mračni vanzemaljci napuštaju njihove projekte za Zemlju i otpadaju iz pregovora. Kako je kohezivni faktor između Iluminata nestao, Nebo je počelo ostvarivati uredbe koje je izdalo kada je «vrijeme mračnih» počelo prije nekih 13 tisuća godina. Sada je Svjetlo u usponu i politika isključivanja nas i aktivnog ratovanja protiv naše prisutnosti privodi se kraju. Slijedeći korak vrti se oko službenog objavljivanja razotkrivanja i otvorit će vrata za neke uistinu zapanjujuće objave!

To će doista biti šokantno za mnoge kad saznaju da se glavni koncepti stvarnosti usađeni u njih još od djetinjstva lažni! U stvari, razotkrivanje inaugurira vaše kolektivno buđenje iz ograničene svijesti u punu svijest. To je točka kada možete napustiti «pojmove iz djetinjstva» koji su dugo prikrivali vaš pomak u odraslu dob. Onda ćete primiti vaše božanski naslijeđene darove i stvoriti načine za širenje Stvoriteljevog plana u cijelom vašem ogromnom području. Mi smo sretni što nam je dan nebeski mandat da to ostvarimo i da budemo mentori u vašoj transformaciji u potpuno svjesna bića svjetlosti. I Gaji je jako drago da će vaše dugo i bolno putovanje kroz tamna područja napokon završiti. Vi ste odlagali vaš skok u svjesnost toliko dugo. Mračni su vas uvjerili u nadmoćnost fizičkog, a redovito zabranjivali da otkrijete vašu snažnu, duhovnu bit. To su neke od stvari s kojima ćete se upoznati kao što ćete pozdraviti mnoge grane vaše obitelji, uključujući i one iz Unutrašnje Zemlje.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s više novosti. Mi smo obučili naša sveta tajna društva da se pripreme za stupanje naprijed. Nakon što prve najave budu napravljene, pravi duhovni element vašeg svijeta treba otkriti svoje brojne doktrine učenja. Mi ćemo vam se radije predstaviti tek nakon što vam te izjave budu pročitane i radosno vam objašnjene. Razotkrivanje je proces u kojem će mnoga lažna i namjerno prepravljena vjerovanja biti ispravljena. Ova objašnjenja će stvoriti temelj za ono što mi Uzašli Majstori vam želimo prenijeti. Naša učenja će pomoći radu našeg osoblja koje tim prvog kontakta namjerava donijeti na vaš svijet, nedugo nakon što mnoge njihove najave budu gotove.

Ovi valovi informacija su dio programa prihvaćanja kako bi vas pripremili za vaš kratkotrajni boravak u vašim individualnim Svjetlosnim Komorama. Mi se brinemo o tome kako da ublažimo učinak svega što vi trebate naučiti. Tijekom milenija Anunaki su utkali obeshrabrujuću tapiseriju poluistina i pretpostavki u koje da vjerujete, kada je u stvari «stvarnost» vrlo različita od onoga što mislite da znate. To je također vrlo divno! To je važno za obje naše svemirske obitelji i za nas koji smo došli da zajedno sa vama porazgovaramo o detaljima i stvarima koje imamo za podijeliti. Vaša veličanstvena Majka Zemlja također želi da vas nježno upozna o tome tko je ona i što ona očekuje od vas. Vi ste držani u mraku na toliko načina i toliko dugo vremena, jer su Anunaki uklonili i zadržali mnogo informacija od vas, a onda u velikoj mjeri pogrešno rekonstruirali ostatak. Naše će vam informacije će vam omogućiti da vidite sebe i vaš svijet u sasvim drugom svijetlu i omogućit će vam da vratite natrag moći koje su vam bile oduzete prije više od 13 tisućljeća.

Moći koje ste tada izgubili bile su ključne za održavanje vaše pune svijesti, i bit će vam dane prve lekcije o tome kako ih dobiti natrag. One obuhvaćaju početne molitve i obrede da pokrenu loptu da se kotrlja, a onda će ostatak biti dovršen u vašem gnijezdu poput Svjetlosnih Komora. Mi, zajedno s Nebom, dodijeljeni smo da budemo sa vama u ovom čudesnom procesu, a kada se probudite u punoj svijesti iz svjetlosnog sna, vaši mentori obitelji svjetlosti će također nastaviti da igraju glavnu ulogu u pripremnom razdoblju do 10 dana, u kom ćete biti upoznati s pravilima pune svijesti. S vašim obnovljenim naslijeđenim pravom, možete postati aktivni članovi igrajući važnu ulogu u velikoj panorami širenja Stvoriteljevog božanskog plana u ljubavi, milosti, i beskrajnoj radosti! Mi unaprijed pozdravljamo to vrijeme i znamo koliko su posebne duše kojima je bilo dopušteno da se inkarniraju na ovom dostojanstvenom svijetu u ovom jedinstvenom vremenu u Gajinoj dugoj povijesti!

Danas smo nastavili našu diskusiju o tome što će se dogoditi u vašem svijetu. Vrlo složen proces vašeg oslobađanja iz kandži mračnih se ubrzava. Blizu je vrijeme za sve nas da se ujedinimo i slobodno proslavimo dolazak nove, slobodne, suverene stvarnosti! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo sa engleskog: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge