Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - August 24, 2010

August 24, 2010

10 Batz, 9 Uo, 7 Ik

Selamat Balik! Opet smo tu da pružimo nove informacije. Upravo sad, Majka Zemlja se nalazi usred osjetljivih promjena na svojoj površini. Trenutno topologija je utemeljena na seriji glavnih i sporednih tektonskih ploča koje plutaju na stotinama milja vruće plastolike magme koja se nalazi u konstantnom stanju kretanja. Velike struje energije teku od gravitacijski neutralne zone to regija mnogo milja ispod ovih plutajućih ploča. Svatko od vas živi na kontinentu koji leži na jednom od ovih velikih ploča. Ove ploče veličine kontinenata su trenutno u stanju zaključavanja što je izazvalo velike potrese i neobične seizmičke aktivnosti koje vaši geolozi još uvijek ne mogu objasniti. Ovo je način na koji se Majka Zemlja priprema za svoje drastične izmjene na površini, no dosad su ove promjene dostigle jedva 15%. Ostatak rekonfiguracije će biti dosta “turbulentniji”, te zato Ona mora pričekati da budete evakuirani sa površine. Ovo nas čini obveznim da odradimo masovni Prvi kontakt sa vama. To i namjeravamo čim nove vlade odrade svoje formalne objave.

Svršavanje globalnog NLO zataškavanja je temeljeno za izvršenje ovih objava. Mreža grupa koje mi nazivamo tajne vlade je nezakonito preuzela većinu svjetskih vlada. Ove su pak vrlo ustrajne u održavanju ovog zataškavanja. Cijeli proces (zataškavanja op.a.) je u stvari započeo dosta prije II.sv.rata. Već od 1880-ih i ponovno 1920-ih pokušali smo inicirati programe da učinimo sebe javnima i da upoznamo glavne vlade vašeg svijeta o našoj miroljubivoj prisutnosti.

Ova dva pokušaja su propala. Sve što su te akcije postigle jesu da učine (vaše op.a.) vojne krugove svjesne našeg postojanja i potaknu ih da razviju vojna sredstva što sličnija našima. To je također otvorilo prostor tamnim silama i njihovom glavnom predstavniku Anunnaki-ju koji je počeo predlagati zemaljskim vladama kako da dođu u posjed takvih tehnologija. Ishod je bio da su se konfiscirali i krali obečavajući izumi istaknuti istraživača, kao što su Tesla i Moray dok se javno njihov rad umanjivao. Vođeni od strane Anunnaki-ja mnoge svjetske vlade su započele tajno tražiti ova sredstva. Prvo mjesto za tražiti su naravno bili laboratoriji ovih poznatih izumitelja. Tako su mnoge ideje ukradene kroz idućih par desetljeća. Početko II.sv.rata mnoge zemlje su imale temelje za započeti konstrukciju raznih prototipa sa Njemačkom koja je vodila. Ona je imala znanstvenike koji su javno radili na istraživanju putovanja svemirom, uređaju nulte točke i napredne komunikacijske tehnologije. Na prvi pogled netko bi mogao reću kako je Njemačka imala prednost pred konkurencijom no vrlo blizu njih su bili dva istraživačka tima iz Velike Britanije i SAD-a. Do kasnih 1930. započeo je neobjavljeni tehnološki rat između ovih dviju grupa. Povrh svega korporativni svijet se očajno želio domoći ove tehnologije kako bi postigao svjetsku dominaciju. Kako bi kontrolirao ovu utrku crni (Anunnaki) je kreirao rivalstva među svima kako bi osigurao da će njegovi vlastiti planovi da zavlada djecom Majke Zemlje uspjeti. Svjetlo je promatralo ove igre i čekalo pravi trenutak da intervenira i postavi svog igrača u igru.

Drugi svj. rat je prošao po željama crnoga. Anunnaki i crna imperija s kojom su se udružili su dali alijansi Engleske i SAD-a veliku pobjedu. Sva njemačka napredna tehnologija bilo u prototipu ili u produkciji je zapljenjena. Glavni znanstvenici koji su vodili ove projekte su zarobljeni i poslani u SAD da započnu nova istraživanja. Svrha je bila spojiti njemačka i američka istraživanja kako bi učinili ogroman skok naprijed u aktualnim projektima. Na drugom “bojištu”, Anunakijev suradnik Draco, je postao zabrinut brzim tehnološkim napretkom koje je napravila alijansa Velika Britanija – SAD, posebno u snažnom napretku atomskih istraživanja. Ovo je predstavljalo opasnost kontroli koju su oni željeli pa su stoga oni poslali Reticulan klonove da istraže. Rušenje mnogih Retikulanskih brodova, koje je usljedilo,ih je alarmiralo još više. Ovi humanoidi ograničene svijesti (mi zemljani op.p.) su činili stvari koje su navodno bile daleko izvan njihovih mogućnosti! Draco-va intervencija da ponovno uspostavi kontrolu se činila neizbježna.

Draco, koji je smatrao (naš op.p.) sunčev sustav dijelom svog carstva, je bio zabrinut kako Annunaki počinje gubiti kontrolu nad zemaljskim vladama. I tako u interesu očuvanja svoje vlastite baze ovdje na Zemlji, Annunaki je poslao svoje diplomate kako bi uvjerio Draco-a kako je situacija na Zemlji pod kontrolom i da nema potrebe za punom invazijom na Zemlju. U tome su napokon bili uspješni. Tijekom ovog vremena, mi smo se prezentirali tajnim vladama Zemlje i znanstvenicima i političarima otvorenim za suradnju. Sastanci sa ovim znanstvenicima i političarima su bili prvi kontakti sa onima koji će konačno postati naši zemaljski saveznici. Naš cilj je bio postaviti temelje za nešto što će biti misija prvog kontakta. Od onoga što smo im mi prezentirali ovi kontakti i različiti Svjetlo orijentirane organizacije su počele osmišljati načine da ostvare svoje vlastite ciljeve u budućnosti. Tada smo se morali povući.

U mnogim desetljećima koja su usljedila vodeći k prvom kontaktu promatrali smo kako naši zemaljski saveznici rastu i snazi i sposobnosti. Za to vrijeme sluge crnoga (Draco ? op.p.) počinju raditi sa Annunakijem i njegovim crnim saveznicima. Ova veza je omogućila stvaranje tehnologije koju je Annunaki i njegovi sluge trebao za porobljavanje čovječanstva. Tako, dva potpuno različita momenta su se razvijala u vašem svijetu. Ipak mi smo znali kako će crni izgubiti ovu bitku sa Svjetlom. Nebo je dobilo vremenski plan od Boga (Divine eng.). Upravo je taj element doveo Galaktičku federaciju opet u igru u ranim 1990-ima. Mi smo bili uvjereni u važnost prvog kontakta (sa zemljanima op.p.) i ulogu koju on igra u vašem vraćanju u punu svijest. Ovakvo promišljanje postavilo nas je u sklad sa Agarćanima i tako je puno partnersvo ostvareno.

Agarćani su dugo promatrali makinacije Anunnakija. Kako bi održao kontrolu Annunaki je odbacio Agarćane tijekom tri Zlatna doba rano u vremenu vašeg zaranjanja duboko u ograničenu svijest. Ipak porobljenim zemaljskim civilizacijama su dani određeni uređaji i znanje kako bi zadržali neku vezu sa sjećanjima iz antičke Lemurije.

Ovo je razbjesnilo Anunnakija koji je odgovorio sa velikim požarima oko 6-5000 p.n.e. što je ostavilo čovječanstvo u strahu od Anunnakijevih slugu no isto tako je uzrokovalo gubitak kolektivnog pamćenja (na Lemuriju op.p.). Ipak ova sjećanja su predavana usmeno s jedne generacije na drugu. Sjećanja na Nebo su još svjetlila jasno u svakom klanu, plemenu, naciji ili carstvu! Moderna vremena su svjedočila velikim promjenama koje vas vode u veliku transformaciju svjesti. Ovaj pokret od ograničene ka punoj svjesti je stvaranje nove ere Svijetla, koja će zbaciti crnoga i dozvoliti Galaktičkoj federaciji da intervenira u vašim zbivanjima. Nebo je objavilo kako je ova transformacija neizbježna i zakazana za ovo doba vaše povijesti. Prvi kontakt s vama je potreban i naš je prerogativ da riješimo sve detalje. Mi smo izvjestili vaše vlade i njihove crne rukovatelje (“iza zavjese” op.p.) o ovoj činjenici, i bez obzira kako će se ovo sve odigrati mi smo spremni izvršiti našu misiju. Vlast crnoga na vašem planetu je na svom kraju i Svijetlo je ovdje kako bi vam donjelo obilje, Ljubav i Svjetlost!

Danas smo popunili neke povijesne detalje kako bismo vam dali bolju sliku kako je Svjetlo pripremilo ono što će se desiti. Naši zemaljski saveznici su radili predano kako bi osigurali da se ovaj svijet Svjetla manifestira. Mi smo, također dodali naš doprinos, a uskoro će to uključiti i našu tehnologiju kako bi to pripremilo put za svijet koji je Nebo objavilo! Znajte najdraži u srcu svoga srca kako je nepresušno Dobro i neprekinuto Blagostanje Nebo doista Vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (sirijanski za Budi jedno! i Budi u sreći!)


Website: Planetary Activation Organization
Prevoditelj: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge