Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - July 24

24. srpnja 2012

8 Batz, 4 Vayeb, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Mnogo toga se nastavlja odvijati iza fasade vašeg svijeta. Globalni bankarski sustav smutnje puca u sve više rastućem postotku, a gomila izvršnih direktora banaka je prisiljena dati ostavke. Interpol i povezane agencije pojačavaju njihove istrage u aferi LIBOR koja sada izgleda da nema jasnih granica, a doista ova operacije počinje prijetiti kolapsom brojnim vladama u Europi i Aziji. Kako kriza raste, BRIC zemlje (Brazil, Rusija, Indija, Kina) i njihovi saveznici su obavijestili smutnju da su njihovi pokušaji obnavljanja njihovih elektroničkih odobrenih valuta odmah zabranjeni. To je dodatno pogoršano nedostatkom raspoloživog kapitala. Politička situacija u Europi i, uskoro, u Sjevernoj Americi, dostiže točku ključanja. Nešto se brzo mora učiniti, ili će sadašnja ekonomska konstrukcija sigurno kolapsirati. Novi ekonomski sustav podupiran od koalicije BRIC zemalja sada je potpuno spreman za uvođenje na trenu, i sukladno tome, nekoliko država u Aziji je stavilo hipoteke na veći broj zapadnih banaka.

Takav razvoj dodatno komplicira montirana previranja na Bliskom Istoku i dijelovima Južne Azije, i takva rastuća previranja su također spremna da proključaju. U međuvremenu, isprepletena financijska kriza u Europi i ostatku svijeta traje, i ostat će nerješiva bez ogromnih bankarskih reformi i globalnog praštanja duga. To nije situacija kada to svijet može jednostavno poslovično pomesti pod tepih, i to smutnja sada shvaća. Kao rezultat ona zna da se njihova moć u svijetu bliži kraju. Niz događaja koji su sada u tijeku jako brzo će dovesti do pada smutnje, prvo izoliranjem njenih članove a zatim njihovim uklanjanjem s vlasti. To će uvesti NESARA-u u Sjevernoj Americi i, kao valovi u ribnjaku, faksimili ovog zakona će se proširiti diljem svijeta. Ova nova vlast će dovesti do globalnog oslobođenja čovječanstva i formalnog objavljivanja našeg postojanja. Tada možemo početi najave koje će promijeniti vaš svjetonazor i vašu stvarnost zauvijek.

Kako se približavate ovom trenutku raskrižja, zapamtite da se cijeli niz događaja treba održati prije razotkrivanja. Naši zemaljski saveznici potpuno shvaćaju što se sada događa. Konstrukcija stvarnosti koja je manipulirala vašim životima i vašim svijetom treba se kompletno srušiti kako bi se omogućilo da novi sustav preuzme njeno mjesto. Ovaj novi sustav trenutno gurkaju na mjesto iste okolnosti koje ruše stari. Ova radnja se događa vrlo brzim tempom. Sadašnji sustav ne može podnijeti još jednu ekstremnu krizu, a takva kriza je vrlo, vrlo blizu. Stoga je odlučeno da se uvede novi sustav u tajnosti i čeka pravi trenutak da se otkriju njegovi sustavni dijelovi: novi novac, novo bankarstvo i novo upravljanje. Namjera je omogućiti starom sustavu da se totalno diskreditira i vidi da je mrtav, tako da će javnost spremno dočekati novo. Naši brodovi prate sva globalna vrelišta i spriječit će uobičajene taktike mračnih za rješavanje problema korištenjem huškanja na rat i terorizam. To više nećemo dopustiti!

U ovom svijetu uvijek postoje uvjeti i zapaljive „okolnosti“ koje pouzdano vode u „uobičajene“ ratove ili čak globalni požar. U ovim vremenima mi smo delegirani da to spriječimo, i da odvedemo vaš svijet u mir i blagostanje. Mračni potiču brojne stare zone sukoba za koje se iskreno nadaju da će ih ponovno potaknuti. Moramo ih obavijestiti da, nažalost, to je još jedna urota koja neće biti dozvoljena! Vaš svijet se brzo mijenja, a ono što je Nebo pripremilo ne može ostati nedovršeno! Naša misija je usmjerena na vaš povratak u punu svijest i taj cilj je na pravom putu. Slijedeći niz razotkrivanja je spreman za pokretanje, kao i akcije koje će gurati vaš svijet sve bliže njegovom velikom pomaku. Nebo je odlučilo da to sada nastavi i da se sve prepreke trebaju ukloniti. Mnogi pojedinci, koji nisu široko poznati, pripremaju najave koje uvode prelazne vlade i oslobađaju čovječanstvo od njegovog eonima dugog prisilnog ropstva.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Blagoslivljamo sve vas, jer ćete postati slobodni! Događaji, blagoslovljeni, užurbano se događaju, koji će uzdrmati mračne u njihovim korijenima i uvesti u igru okolnosti koje će ih srušiti. Mi blagoslivljamo Nebo i sve one koji su došli na Zemlju da rade mnoga čuda koja su blagodat za naše svete planove. Plemeniti metali, kako se oni ovdje zovu, skupljani su uzrastima od mračnih smutljivaca. Oni su ih tada zamijenili bezvrijednim sredstvima razmjene i uveli profane načine korištenja. To su činjenice koje dokazuju da će to biti njihova propast. Glavne banke i burze su uhvaćene u močvarama ogromnih manjkova što dovodi do njihovog neposrednog i brzog kolapsa. U međuvremenu, naši suradnici su bili zauzeti planiranjem slijedeće faze njihovih operacija za posljednjih nekoliko mjeseci i spremni su da nastave s novim financijskim sustavom koji „spašava dan“ čovječanstvu!

Mi još ne možemo, iz očitih razloga, poraditi na tim planovima. Dovoljno je znati da uvjeti u svijetu ubrzano dovode mračne na rub velike propasti. Glavne zemlje, izvan G-5, u potpunosti shvaćaju što se događa, i razdragano se pripremaju za taj kolaps glavnih robnih tržišta i tržišta dionica. Potrebni „zamah metlom“ pokrenut će vaše društvo iz sadašnje baruštine briga do pažljivo usuglašenog svijeta mira, blagostanja, i otvorenih vizura nevjerojatnih mogućnosti! Svi elementi za to imaju samo dva slajda na svom mjestu! Dakle, molimo vas da i dalje ostanete puni samopouzdanja i radosnog očekivanja, jer mnogi nevjerojatni događaji su blizu ostvarenja. Budite uvjereni da Galaktička Federacija i naša Agarčanska obitelj nas čuva od svih posljednjih pokušaja mračnih da odu s praskom!

Iskoristite ovo vrijeme da se pripremite za vašu novu stvarnost. To će nažalost doći kao šok za većinu vaših bližnjih. Budite spremni za početak razgovora s prijateljima o tome što nas očekuje, tako da mogu biti na neki način spremni za uznemirujuće informacije koje će uskoro čuti. A kad jednom stvari počnu, koristite svoju intuiciju i mudrost koju vas je život naučio da utješite i ublažite tjeskobu onih čiji će se svijet okrenuti naglavačke. Zamislite što se osjeća kad se vaša najmilija uvjerenja dovode u pitanje, i znamo da su vaša smirena prisutnost i vaša uvjeravanja neophodna za pomaganje vašoj zajednici da prihvati ambijent koji izgleda da postaje stran iz dana u dan. Vaša misija je da ostanete mirni usred zbunjenosti oko vas. To je ono što ste „trenirali“ u više od mnogih života, a sada je vrijeme za vas. Vi ste blagoslovljeni čije će sposobnosti napraviti razliku u ovim posljednjim vremenima, a i dalje!

Danas smo vas upoznali sa važnim događajima. Vrlo je važno da prepoznate da ono što je sada u tijeku je niz planiranih događaja koji vode do finalne „kaskade domina“. Tada nova epoha za čovječanstvo može kliznuti predivno na mjesto! Znajte, dragi moji, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoweb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…
 

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge