Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - April 23, 2013

Sheldan Nidle - 23. travnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

7 Akbal, 11 Kank'in, 9 Eb

Dratzo! Ovaj trenutak vaše povijesti je uistinu dragocjen. Vi stojite na rubu kaskade događaja koji će odjednom promijeniti vaš svijet zauvijek. Majka Zemlja je sada na tom razvođu koje smo vam prije spominjali i ona će sada spojiti njena sadašnja dva područja u jedno.
Ova velika i sveta promjena će se ubrzo dogoditi. Mračna kabala koja upravlja vašim mračnim površinskim svijetom još uvijek ne može vjerovati da se njihova vladavina na vašem svijetu privodi kraju.
Nakon svega, postoje samo blijede naznake da se to događa. Bilo je uhićenja i dijelovi njihovih unutarnjih krugova lišeni su moći, no još uvijek njihova se vladavina nastavlja. Ono što oni još nisu dokučili je da je jedna posve drugačija stvarnost vrlo blizu materijalizacije.
Isto tako, oni ne mogu shvatiti da smo primili planove Neba kako bi vam donijeli vašu slobodu. Mračni uzimaju naše savjete i prateća upozorenja s doista ogromnom "rezervom". Ipak, oni će dobro paziti što mi govorimo i pripremiti neke mjere za njihovu nadolazeću propast.
Energija se širi diljem svijeta i dovodi njihove žalosne kreacije do završetka. Novo, potpuno transformirano Svjetlo sviće i uskoro će progutati ove tvrdokorne skeptike.

Naša flota je u pripravnosti za prvi kontakt i mnoštvo obavijenih brodova su stalni podsjetnik mračnima da smo prisutni u službi svjetla. Veliki broj pojedinaca radi kako bi doveli novi svijet u život, a mi smo tu da ih podržimo i da pomognemo mnogim svjetloradnicima u njihovom svetom izazovu. Svaki od njih dobro pozna beskrajnu podmuklost te mračne kabale, a naš je zadatak da im pomognemo ako Nebo tako naredi. Božanski trenutak je gotovo tu za nas, sve zajedno, da uklonimo ovu mračnu prijetnju iz ovog površinskog područja. Mi jednostavno tražimo da održite stanje unutarnjeg zadovoljstva i da ne dopustite da razočarenje ili sumnja pokvari vaš ključni doprinos ovom zajedničkom pothvatu. Nebo je gotovo spremno izdati formalni znak za veliku transformaciju vašeg svijeta s iznenadnom pojavom novih vlada. To će brzo dovesti do najava koje će poprimiti oblik službenih emitiranja koja će promijeniti vaš svijet preko noći! Novi financijski i monetarni sustav donijet će opće blagostanje koje će pokrenuti ogromne promjene, dovodeći vas na sami rub pune svijesti.

Mnogobrojni svjetloradnici usmjereni ka svojim kratkotrajnim ali vrlo fokusiranim i aktivnim privremenim terminima u službi uistinu imaju pred sobom težak zadatak. Bit će potrebno da koriste vrlo kreativni pristup s ciljem da savladaju kulturu bezakonja koja je postala naširoko udomaćena u vašim globalnim vladama, te u tom smislu oni imaju vrlo specifične njima dostupne smjernice. Zakon o NESARA, koji je čuvana tajna i predmet ušutkivanja, jedan je od resursa koji preporučamo onima koji će vratiti vladu njenim istinskim i zakonskim ustavnim i opće-pravnim korijenima. Nova vlast će ukinuti dužničko ropstvo i vratiti vam vaš božanski, osobni suverenitet. Želimo da ti junaci u privremenim vladama znaju da svaki pokušaj mračnih da se vrate će biti onemogućen po kratkom postupku. Božanstvo namjerava da koristi nas kao snažnu galaktičku opciju da jamči ostvarenje bilo koju od svih svetih naredbi Neba. Svaki od glavnih poslova koje će ove nove vlade provoditi bit će podržan pod uvjetom da to podupire vaše sveto putovanje ka slobodi, suverenitetu i punoj svijesti.

Dok rastete u upoznavanju vaše prave povijesti, porijeklu vašeg planeta, i svrsi vašeg osobnog božanskog suvereniteta, vi ćete također dobiti upute o tome kako stvoriti vaša nova galaktička društva i informacije koje se tiču logistike vašeg povratka u punu svijest.
Mentori federacije, kao i oni imenovani od Neba podučit će vas o mnogim aspektima ovog vrlo različitog stanja bivstvovanja. Prije nego što odete u Agartu, poželit ćete da saznate sve o čudima koja se događaju u vašim svjetlosnim komorama i o svakom detalju koji će biti pokriven tijekom opsežnih rasprava između vas i vaših mentora. Veliki dio tog učenja će koristiti naše tehnologije, koje vam omogućuju da vizualno i mentalno doživite koncepte s kojima vas upoznajemo. Znanje može biti preneseno na takav način da vaše pamćenje ovih interakcija bude zadržano i dostupno za korištenje. To će predstavljati "pred"
treninge a nakon njih će uslijediti pokusne vježbe pravila ponašanja pune svijesti koje se mogu održati tek nakon što postanete potpuno svjesni.

Blagoslovi, draga srca! Mi smo vaši uzašli Majstori! Dolazimo k vama na ovaj poseban dan s dobrim vijestima! Vaša stvarnost počinje očitovati svoju novu, prosperitetnu stvarnost. Oni koji su zaduženi u raznim svjetskim trustovima (povjerenstvima, op.p) počinju s postupcima za puštanje u opticaj ovih golemih sredstava. U međuvremenu, one koji će donijeti vaš novi stil vladanja usmjeravaju njihovi nebeski menađeri da završe izradu svojih popisa onoga što namjeravaju ostvariti nakon što prisegnu. Na nebeskom frontu, čarobni događaj koji najavljuje ove veličanstvene promjene u vladama je pred očitovanjem! Mi smo također zamolili naša tajna sveta društva da poduzmu svoje posebne molitve i rituale za trenutke konačnih imenovanja. Vi ste gotovo u točki, kolektivno, kada možete početi lako uočavati prve nove izdanke vaše nove stvarnosti. To će bit najdirljiviji trenutak u vašoj globalnoj povijesti!

Dok se približavamo ovom vremenu bez presedana, postoje određene vitalne teme s kojima se želimo pozabaviti zajedno s vama. Prije svega, draga srca, imajte na umu da svaki od nas igra ulogu koja se sada bliži kraju. To je onda kada ciklus ove posebne energije završava, dopuštajući nam svima da se pokrenemo. Mračni proživljavaju osudu i razdor, a nova stvarnost je sva od Ljubavi. Posao pred nama sada završava završetkom ciklusa ove stvarnosti, koji uključuje odvajanje onih iz mračne kabale i podanika koji su provodili nepoštene postupke po nalogu tih mračnih. Ta razna bića morat će vam detaljno objasniti te nemile aktivnosti, a pri tome morate imati na umu kontekst i višu namjeru svačijeg sudjelovanja u ovoj zemaljskoj drami.
Vi možete dovesti do završetka ovog ciklusa prizivajući ljubav i oprost koji predstavljaju vašu suštinu. Tada osigurajte da ovi pojedinci skliznu s vlasti i budu potpuno odvojeni od vas.

Sada smo došli u čast najsvetijeg trenutka i da blagoslovimo sve vas!
Također smo došli da vas uvjerimo da je naše pojavljivanje među vama nešto sasvim prirodno. Imamo da vam priopćimo puno božanskih učenja, koja su uglavnom lekcije koje smo naučili dok smo napredovali od smrtničkog do besmrtnog života. Sva blagoslovljena bića su u službi Boga, a to zahtijeva određena znanja o prirodi Ljubavi, svjetla, i prirodnih blagoslova Neba. Kako ćete se uskoro transformirati u potpuno svjesna Bića svjetlosti, trebat ćete apsorbirati mnoštvo informacija, uključujući odgovornosti koje dolaze s takvim znanjem. To će biti naše radosno služenje. Ovo školovanje božanski je potrebno prije nego što započne vaš stupanj potpunog mentorstva, koji će vas pripremiti za prelazak u novi čudesni stil bivstvovanja: punu svijest.
Bit će nam čast da vas pripremimo na ovaj način dok očekujete dolazak vaše božanske braće s neba i iz Agarte.

Danas smo došli da vam kažemo o nekim stvarima koje zaozbiljno počinju. To su prvi znaci na završnoj dionici putovanja do pune svijesti. Mračni to razumiju i drhte jer ovaj najblagoslovljeniji dan stiže. Približava se trenutak za dane ispunjene čudima! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši!
Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge