Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - December 21, 2010

December 21, 2010

12 Oc, 8 Mol, 7 Ik

Selamat Balik! Dok vaš svijet dovršava još jednu godinu Gregorijanskog kalendara mi nastavljamo naš razgovor. Dolazimo u ovim vremena s mnogo vijesti i da proglasimo manifestaciju nove realnosti! Stari načini koji su kontrolirali vaš svijet zadnjih 8 milenija su istrošeni; banalni pokušaji vaših autoriteta u uvjeravanju (kako je sve u redu op.p.) su neuspješni a ekonomski, društveni i vladajući elementi vaše stvarnosti se raspadaju. Dubina i zahvat ovih zakazivanja svih sustava je globalna. Očito je kako je prisutna sve jača panika koja se širi s jednog kontinenta na drugi. Trenutno lažni “digitalni” bastion (računalno umrežene svjetske burze ? op.p.) skriva globalni bankrot koji leži iza njih no ova prijevara ne može dugo trajati. U tijeku je stvaranje serije monumentalnih lažnih izjava koje će se brzo urušiti kao kula od karata. Sa svakim prolazećim danom posvuda raste potreba za promjenom. Naši Zemaljski saveznici su počeli osluškivati što mi imamo reći u vezi ovakvog razvoja a mi ih ohrabrujemo da djeluju i da djeluju sad!

Bankovna prijevara i ogromni dug koji guši sustav najavljuju početak globalnog kolapsa bez presedana u vašoj povijesti. Slično tome vladama, posebno u Amerikama i mnogim država-nacijama Europe, voda dolazi do grla. Građanski neposluh i drugi oblici državnog nemira počinju cvjetati u mnogim djelovima vašeg svijeta. Sve više totalitarnih režima je prestrašeno razinom građanskog neposluha neviđenog od vremena kolektivnog pada komunističkih režima Istočne Europe. Ovakvi uvjeti ne prolaze nezapaženo od strane mračnih snaga. Njihovi poslušnici sada obilaze svijet kako bi osigurali podršku mnogih režima i njihovu sposobnost da “zadrže čep” na rastućim građanskim nemirima. Njihovi postupci su šuplji i napravljeni su da održe nekakav privid kontrole i stabilnosti. Ovaj pak je pojačano potkopavan usklađenim akcijama naših Zemaljskih saveznika. Voda dolazi do grla, i brzo se približava vrijeme da se mi aktivno uključimo u vaša zbivanja kako bi tijek događaja hitro prebacili u korist naših Zemaljskih saveznika. Naši diplomati i timovi za vezu pažljivo nadgledaju globalnu situaciju i u pravom trenutku mi ćemo morati intervenirati u masovnim razmjerima. Ova intervencija će biti brza i omogućit će da “dostava sredstava” (novčana sredstva iz dobrovoljnih fondova ? op.p.) prođe brzo i jednostavno. Tajne vlade vrlo pažljivo promatraju dolazak ovog “prvog domina”.

Uprkos svojim najboljim pokušajima, naši Zemaljski saveznici nisu uspjeli to ostvariti sami pa smo mi odlučili napraviti to na naš način. Ova posebna intervencija desit će se u pravom trenutku. Označit će to početak niza događaja koji će smjeniti vlade i uvesti novi međunarodni sustav čvrste valute (zlatni standard? op.p.). Već smo puno puta prošli kroz procedure za ove promjene sa našim Zemaljskim saveznicima i Agarćanskim rođacima. Ovi događaji najavit će kraj politike zataškavanja i jednom kad budemo formalno predstavljeni namjeravamo započeti edukacijski program koji će pojednostaviti Prvi kontakt. Trenutno mnogi od vas su u dilemi jesmo li mi dobronamjerni i je li uopće postojimo! Ova pitanja će biti riješena našim izjavama za javnost i upriličenim posjetima našim letjelicama.

Naša masovna tehnološka ostavština za vas je drugi aspekt ovog edukativnog programa. Ove tehnologije će nadopuniti trenutno zaplijenjenu tehnologiju (u 20.st. neke vlade svijeta su već dobile ET tehnologiju za dobrobit svijeta no odlučile su je zatajiti i zloupotrebiti op.p.) koju će novi režimi otpustiti u javnu arenu. Preskočit ćete nekoliko desetljeća u budućnost kako biste nadoknadili za prošlo stoljeće u kom su se desila otkrića no skrivana su od vas.

Vrlo potrebna nova znanstvena paradigma bit će rođena kako bi vas pripremila za ono što dolazi. Namjeravamo pomoći vašoj znanosti da objedini novu paradigmu. Otkrili smo davno da jednom kada istina počne biti prisutna u bilo kojoj situaciji vladama postaje sve teže i teže spriječiti juriš prema potpunom razotkrivanju. Neizmjerno se radujemo ovom transferu tehnologije i svemu onome što će usljediti nakon toga jer situacija na vašem svijetu zahtijeva hitan i masovni popravak. Naše osoblje je spremno izvršiti utvrđene zadatke istog trenutka. Sad pogledajmo redosljed događaja kako su ga postavili naši Zemaljski saveznici. Formalno mi smo preuzeli na sebe odgovornost da u odgovarajućem trenutku izvršimo poplavu globalnih (novčanih ? op.p.) isporuka. Također upotrijebili smo naše vrijedne službe kako bi se osigurali da su nove vlade na vlasti dok prvi zadatak bude dovršen. Nove vlade, a posebno ona od SAD-a imaju dužnost emitiranja inicijalne serije dramatičnih izjava za javnost. Ove će postaviti temelj za sve ono o čemu smo govorili u ovoj poruci.

Konkretno za novi američki režim postoji veliki zadatak ponovne uspostave američkog ustava kao istinskog dokumenta u praksi i prva izjava za javnost će opisati kako će to biti učinjeno. Naredna serija dekreta će uspostaviti smjernice za oprost duga i novu monetarnu i međunarodnu politiku.

Ove izjave će uspostaviti novu realnost za SAD. U ovoj novoj atmosferi nekoliko novih vlada u Europi, Africi, Aziji, Americi i Oceaniji imat će mogućnost doprinjeti sa dodatnim globalnim smjernicama. Ovo će biti temelji za međunarodnu suradnju na dosad neviđenom nivou. Istu će podržati naše vrijedne službe i vlastite edukativne emisije. Tada ćete ući u novu eru u kojoj ćete vi kao ljudi moći posegnuti i ponovno otkriti istinsku prirodu Gaje i te se ponovno ujediniti sa svojim rođacima iz Unutarnje Zemlje, Agarćanima. Oni su čekali punih 13 milenija kako bi mogli s vama nesmetano komunicirati bez vanjskih uplitanja. Tada dolazi kratki prijelazni period prije vašeg povratka u punu svjesnost – vrijeme za slavljenje vašeg ujedinjenja i upoznavanja vaše obitelji u Unutarnjoj Zemlji.

Vidimo nadolazeće vrijeme kao period u kom nam je Nebo dozvolilo da budemo element “koji će učiniti razliku”. Mi posjedujemo sredstva koja će pretvoriti naše Zemaljske saveznike u silu s kojom se može računati!

Bili smo u orbiti oko vašeg svijeta već skoro dva desetljeća. To je dosad neviđena situacija za bilo koju (drugu ? op.p.) Znanstvenu i Istraživačku (S&E) flotu. Tijekom tog vremena zatraženo je da interveniramo sve snažnije i sve u skladu s dekretima Neba. Drugi interesantan aspekt ove misije je veliki promet matičnih brodova koji su pristupali i odlazili od flote.

Idući jedinstven aspekt je visoki stupanj razmjene matičnih brodova između flota (različitih ? op.p.) zvjezdanih nacija dajući nam kombinaciju sastavljenu od članova skoro pa svake S&E flote u Federaciji. U normalnim okolnostima, Vrhovno vijeće Federacije ne bi dozvolilo tako sveobuhvatnu migraciju matičnih brodova!

Ono što leži pred vama je veličanstveni Nebeski poticaj za konstituiranje nove realnosti pune svjesti za vas. Naš dio je da omogućimo njegovo dešavanje! Mi shvaćamo ovu ulogu vrlo ozbiljno jer potpuno razumijemo koje namjere Nebo ima za vas. Patnje koje ste morali proći će sad svršiti. Spremni ste prigrliti bogatstvo činjenica i nevjerojatnih istina koje su u suprotnosti sa svime čemu ste dugo vremena učeni da vjerujete.

Mračne snage su se zubima i noktima borile kako bi sačuvale te laži koje su ih održavale na vlasti no ta opcija nije više moguća. Došlo je vrijeme da shvatite kako niste sami i da diplomirate u vašu nevjerojatnu budućnost potpuno svjesnih Bića Svjetla. Slavite sada, izranjajuće događaje koji vas dovode u ovu blisku i čudesnu sudbinu!

Danas smo prošli kroz ono što vas očekuje i pozivamo vas da se pripremite za ono što će se desiti. Budite spremni pomoći svojim najbližima i informirati zajednicu o onome što se dešava vašem svijetu. Mi ćemo izvesti masovno spuštanje i tada vas odvesti u milost i radost vašeg novog potpuno svjesnog svijeta!

Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Prevoditelj: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge