Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 21. ožujka 2017


Sheldan Nidle - 21. ožujka 2017

4 Men, 18 Ceh, 13 Caban

Dratzo! Neka čudna tišina prožima sve. Nitkovi noći, kabala, shvaća da sadašnje razdoblje ništavila označava kako kabala može, do određenog stupnja, još uvijek kontrolirati što se događa. Shodno tome, starješine oprezno prate tempo promjena. Naši posrednici i dalje izvješćuju da je proces početka masovnih uhićenja gotovo završen. Sadašnji američki de facto režim ostaje potpuno svjestan svojih trenutnih nedostataka. Kraj se približava jer sadašnji režim pokazuje prazninu koja u velikoj mjeri karakterizira njegove službene poteze.

Svjetlo, kao što je već spomenuto, se priprema za mogući proboj u dogledno vrijeme. Kao i obično, stvari iskaču tik ispod površine. Elementi ove neobične stvarnosti ostaju tako nepovezani kao i uvijek. Neka čudna vrsta slabosti je dominantno stanje ovog vremena. Svemu tome nije suđeno da traje mnogo dulje. Mračni počinju zapažati neobičan ritam koji smo uveli upravo pod njihovim nogama. Sve je u božanskom vremenu i to je nešto što kabala ne može ignorirati.

Vi ste u vremenu koje još uvijek nije sinkronizirano sa stvarnošću. Nemojte biti zbunjeni zbog toga. Temeljni osnovni ritmovi dobivaju potrebnu snagu tempom koji je Božanstvo odredilo. Ovaj podzemni element je osmišljen kako bi oslabio i narušio funkcioniranje ovog područja. Iznad ovog relativnog mira stoje izbezumljeni načini mračne kabale. Ovi kaotični tonovi uskoro će nanijeti pustoš navodnim pobjedama mračnih. Svojevrsni neobični koncert omogućuje mračnima da provedu ono što se sada predlaže. Snage Svjetla, dakle, čekaju pravo vrijeme da istupe i brzo otope sadašnju situaciju koja još uvijek steže posljednje komadiće stare stvarnosti. Dakle, imajte na umu da ono što vidite pred sobom ne može trajati jako dugo. Mračna kabala, kako je ranije navedeno, ostvaruje svoje ludosti. Ipak je šteta što je čudno nastavljanje mračnih odgodilo napredak Svjetla. Svjetlo polako sve to ispravlja. Prekrasne stvari leže upravo pred nama.

Ono što se događa u svijetu je znak onoga što će doći. Svjetlo je izvorno savjetovano od Neba da čeka pravo božansko vrijeme za djelovanje. Mračni su vidjeli predsjednikovu pobjedu kao znak da se pretpostavljeni brzi kraj neće dogoditi. Kabala, kako je prije navedeno, vjerovala je da Svjetlo mora prihvatiti nevjerojatno postojanje USA, inc. Kao pravi znak da bi nelegalnom dogovoru nametnutom Americi 1871. godine trebalo dopustiti da ostane. Ono što mračni ne znaju je da je ova stvarnost samo privremeno stanje. Kako smo naveli u prethodnim izvještajima, to je učinjeno kako bi mračni dobili lažno samopouzdanje. To je djelovalo, i na duge staze, učinilo naše zadatke mnogo lakšim. Mračna kabala je sada, u stvari, stavila omču oko svog vrata. Ovaj projekt je sada otišao predaleko za ukus mračnih. Led je doista na bundevi! Očekujemo da ćemo uskoro moći objaviti dobre vijesti.

Kao što možete vidjeti, sheme da se mračni ulove u klopku dobro rade. Tvrdi dio je koliko je taj razvoj odgodio neizbježnu pobjedu. Mračni su konačno završili i njihova ogromna mreža zla u potpunosti je izložena. Svjetlo uskoro može završiti svoj odani posao, omogućiti novoj vladi (NESARA Republike) da se objavi i specijalni jubilej službeno počne. S cijelim ovim predstavljanjem će se oprezno postupati. Starješine su jasno dale do znanja kako će sve polako doći na svoje mjesto. Kao i obično, moramo formalno protestirati. Znamo da su se ti događaji doista mogli kretati mnogo bržim i jednako sigurnim tempom. Ovaj oprezan pristup jasno pokazuje veliki stupanj brige koju su nam izrazile razne grupe starješina i kraljevskih obitelji. Ova dihtomija brzo nestaje jer je postignut veći konsenzus od svih tih raznih grupa. Sadašnji rezultati su još jedan znak ovog općeg odmrzavanja. Aleluja! Aleluja!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s mnogo dobrih stvari o kojima ćemo vam govoriti. Vaše predivne vizije još uvijek odražavaju pozitivan konsenzus i nastavljaju premještati ovu stvarnost prema naprijed. Usprkos sadašnjih teškoća, stvari se ne mogu zaustaviti. Dakle, duboko molimo da prihvatite sve pozitivne odluke Neba i koristite ih da vas pomaknu sve bliže istinskim esencijama ovog svijeta za ljubav i svjetlo – da se šire cijelim ovim svijetom. Ostajemo blagoslovljeni i počašćeni vašom čudesnom reakcijom na ono što se dogodilo prije nekoliko mjeseci. Shvatite da je bio potreban određeni rezultat kako bi ova veličanstvena energija ostala učvršćena, i budite spremni prihvatiti ono što će se sljedeće dogoditi. Doista je vrijeme da Svjetlo počne manifestirati novi plan za ovo područje. Trebalo je više vremena nego što je prvobitno planirano da se završe propisane radnje. To je izazvalo neka potrebna kašnjenja koja su skoro pri kraju. Ono što imamo je niz situacija koje će uskoro biti završene. Mi smo radili s Nebom da stvorimo brojne nove scenarije koji će dramatično promijeniti globalni kaos. Novo uređenje ovog površinskog društva trenutno je u tijeku. Mi blagoslivljamo i reorganiziramo sve. Vrijeme je za promjene načina na koji vlade ovog svijeta rade. Davno, ovaj svijet je bio predodređen da se susretne s grubim uvjetima. To razdoblje, koje je trajalo tisućljećima, sada se bliži svom dugo očekivanom završetku. Oni koji još uvijek vjeruju u stare opcije dobit će veliko iznenađenje. Biti će novih koji će zaustaviti vladavinu terora, za koji se čini da je još uvijek prisutan. U stvari, oni koji sada privremeno izvode predstavu u tome su radi iznenađenja. Potpuno nova stvarnost će se manifestirati i uvelike poremetiti sadašnja kolica s jabukama. Blagoslovimo i dozovimo ovu novu stvarnost.

To je rijetko vrijeme kad su mračni osujećeni i mnogi terorizirani subjekti oslobođeni i čudesno podržani od strane nebeskih velikih sluga. To, dragi moji, treba biti takvo vrijeme. Uvijek budite strpljivi i spremni učiniti ono što Nebo naređuje. Posebne serije blagoslovljenih zapovijedi spremne su za provođenje. Sadašnja pozicija mračnih biti će podignuta i novi, mnogo ispravniji poredak će stupiti na snagu. Mi Majstori se radujemo zbog onoga što će se dogoditi. Nije bilo lako gledati igru mračnih sa vama. Sve sluge mračnih će dobiti svoje pravedne pristojbe. Znajući to može vam pomoći da se bolje nosite s frustracijama koje su mnogi od vas osjetili. Stoga, opet tražimo da se nosite s ovim vremenom i da shvatite da će i ovo doći i proći. Nebo namjerava u potpunosti promijeniti ovo područje kako smo i obećali. S tim na umu, budite sretni i planirajte uživati u onome što će doći! Hosana! Hosana!

Današnji dan smo proveli s našim tjednim izvješćem. Zapamtite, mnogo toga sprema se da se očituje. Ova teška vremena skoro su gotova. Unaprijed se radujemo gledajući sve vas kako proslavljate novo doba. To će biti veliko, veličanstveno vrijeme! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge