Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > English > Sheldan Nidle - January 19, 2010

January 19, 2010

13 Ix, 17 Chen, 5 Caban

Selamat Balik! Evo nas opet sa novim vijestima. Vaš svijet nastavlja s kotrljanjem u kaos izazvanim od strane tamnih sila, no sada je oslabio i predstavlja ružnu sijenu koja se raspada svaki dan. Nekoliko vlada utjecanih država je na rubu kolapsa a najavljeni idući ciklus ekonomske krize se približava. Isti će biti jači i obuhvatit će više država nego prije. Uočavamo da je sposobnost tamnih sila da kontroliraju svoje preostale resurse oslabljena. Naši Zemaljski saveznici marljivo usredsređeni na svoj primarni zadatak, i naši ljudi za vezu i poslanici (na Zemlji) nam kažu da je konačni slom Tamnog vrlo blizu. Ovakvo gledište je podržano panikom koja se vrtložno širi među svim uporištima Tamnog dok okušava sve moguće taktike odugovlačenja. Unatoč takvim dokazima neke vlade pod kontrolom tamnih se još drže, no samo je stvar nekoliko božanskih trenutaka prije nego ih zahvati vlastita destrukcija. Do tada naši Zemaljski saveznici nastavljaju da ih dokrajčuju i zamjenjuju sa odgovornim vladama.

Majka Zemlja provela je prošlu godinu ubrzavajući svoje napredak prema punoj svijesti – od čega je prvi korak opća reintegracija njenih pomičnih tektonskih ploča. Ovaj proces je rezultirao u velikim potresima u Pacifičkom, Indijskom i Atlanskom oceanu, a također i na sedam kontinenata. Popraćen je vulkanskom aktivnošću. “Ljepljenje” tektonskih ploča je započelo duž sljedećih zemljopisnih širina: 19.5° i 70.5° na sjevernoj hemisferi i 19.5° i 70.5°južne hemisfere. Ova stabilizacija omogućit će Majci Zemlji primanje životnih podataka od Sunca i naše Galaktičke kore, dozvoljavajući da se pripremi za svoju iduću promjenu, koja uključuje čišćenje i unapređivanje njene atmosfere. Trenutno mnogi ekolozi su uvjereni da su promjene Zemljine klime i njeno propadajuće fizičko stanje upozoravajući znakovi ubrzanog procesa izumiranja nagovješćujući neku vrstu nadolazeće kataklizme. U stvari, to su prvi nagovještaji nove globalne ekologije i potpuno svijesne Zemlje.

Vaš planet je doista u vrlo osjetljivom stanju koje se može usporediti sa opasnom operacijom srca. Zamislite svoje tijelo pod potpuno umjetnim održavanjem života pred operacijom a jedini najvažniji organ je na popravku. Ovo je otprilike ono što se dešava Majci Zemlji. U vrlo stvarnom smislu ona umire na trenutnom ograničenom stupnju svijesti i neodgodivo treba pomak prema novom stupnju svijesnosti. Nebo omogućuje održavanje “životnih funkcija” i božansku operaciju. Kao i sa svim operacijama, bez obzira na trajanje operacije, dolazi vrijeme kad ona završava i treba započeti sa oporavkom. Ovo vrijeme oporavka je blizu. Potresi velike magnitude koji haraju planetom su siguran znak ovoga, zbog čega mi konstantno ukazujemo na potrebu, i neizbježnost promjena kako vaše društvo funkcionira. Trenutno vi ste veliki teret za Majku Zemlju. Tamne sile ostaju okrutne i besramne po ovome pitanju i nastavljaju sa masovnim svakodnevnim nasiljem nad Njom i također vama. Naša je snažna želja da razriješimo ovo mrtvo stanje onoliko brzo koliko je to Božanski moguće!

Tamne sile vise na zadnjoj niti. Pred vama stoji izbor strašne i grozne budućnosti koju one nude, ili veličanstvene koju nudi Nebo i zapisana je u Božanskom planu. Dok gledamo stvari kako se raspliću, pripremamo mjere ublažavanja da brzo popravimo posljedice okolnosti koje nose smrtonosni planovi tamnih. Ultimativni trenutak olakšanja će svakako biti Prvi kontakt. Mi konstantno pitamo Nebo za vrijeme ovog dugo iščekivanog događaja, a ono nas nastavlja savjetovati da budemo spremni i slušamo pažljivo izvještaje svojih poslanika i kontakata. Imamo dnevne sastanke sa svojim savjetodavnim vijećima i održavamo konstantnu komunikaciju između njih i vladaćujeg odbora. Sve ovo je usmjereno ostvarenju dobro koordiniranog scenarija Prvog kontakta. Planirali smo ovu operaciju na milione različitih načina, svaki put uzimajući mirijade vaših kulturnih, religioznih i lingvističkih razlika. Primarni plan je više nego spreman za izvršenje, i želimo ga izvršiti čim Nebo za to da dozvolu.

Kao što znate, Prvi kontakt je prijelomna točka za vaše globalno društvo. Mi vidimo velike razmjere nesreća koje ste iskusili u bliskoj prošlosti i također što bi se moglo dogoditi ako vaši sadašnji vladajući sustavi ne budu smjenjeni. Vaš planet tetura, a magnitudu mogućih budućih kataklizmi ne možete uopće pojmiti. Primjena naših naprednih tehnologija može izmjeniti ove mračne scenarije i zamijeniti sa dobroćudnim. Dodatno, vi kao ljudska bića trebate sredstva za siguran prelazaku u punu svijesnost. Za to trebate savjetnike i resurse koje mi možemo pružiti. Mi smo ovdje da budemo vaši božanski mentori, obučeni i postavljeni od strane Neba kad to Nebo dozvoli. Čeznemo da proslavimo naše ujedinjenje sa vama i da dovršimo vaš brz prelazak u punu svijesnost. Vrijeme je da prekinemo trenutne zastoje i nastavimo sa svojom misijom.

Vaš svijet je trenutno čudna mješavina znanosti, diplomacije i vješte upotrebe financijskih resursa. Zlato potrebno da podupre vaše nove valute je spremno. Nove bankarske metode koje temeljito mijenjaju način kako se novac razmjenjuje po vašem planetu su također tu. Ono što preostaje je formalna implementacija nešto više ujednačenog financijskog miljea, i ovo je nešto što je načelno dogovoreno prije par mjeseci. Ovaj središnji dogovor u srži onoga što sad nastaje. Upravo sad, stari “Dumbarton Oak” ugovor potpisan krajem drugog svijetskog rata i njegove mnoge naknadne revizije su dominantne u vašem svijetu. Novi ugovor temeljen na kombinaciji šest glavnih globalnih valuta povezanih sa svijetskih opraštanjem duga se bori za prevlast. Naši Zemaljski saveznici nam javljaju da mnoštvo zemalja prihvaća ovaj prijedlog.

Do danas, ova je operacija snažno oslabila (američke) Federalne rezerve i inicirala novu procjenu položaja SAD-a. Europa i Istok su uspjeli sklopiti koncesije koje prijete rušenju SAD korporacije. To je izazov tamnim silama da prepoznaju kako je kraj blizu. Naši Zemaljski saveznicima tijesno surađuju sa nekim starim tajnim društvima i odabranim pojedincima sa čvrstim vezama sa Uznesenim Majstorima. Svrha toga je onemogućiti tamnima pristup magijskim vezama i pomoći ovim tamnim majstorima da je njihovo vrijeme svršeno. Svijetlo sija snažno na vaš svijet, i na ovaj ili onaj način tama mora biti poražena. Nebo je imenovalo nekoliko naših Uznesenih Majstora da iskoriste svoj utjecaj i ubrzaju vaš uznesenje.

Prvi kontak je doba otkrića za nas; svaki novi dan donosi nove lekcije i mudrost. Gledamo vas i vaš planet i čudimo se Univerzumu. Vi ste postali više nego neobična misija Prvog kontakta; ova operacija nas potiče na stvaranje starih flota “Anchara” Saveza, što znači povezivanje desetaka tisuća zvijezdanih sistema u čudesno transformiranu Galaktičku federaciju Svijetla. Vi ste sveti instrument koji ispunjava mnoga stara proročanstva i demonstrira nepobjedivu prirodu božanske Ljubavi i Svijetla. Zlo u vašem svijetu je tek malo zagrizlo u rezultate svojih nedjela, no ovo se mijenja brzo. Iskusit ćete snagu Svijetla dok nosi transformaciju u vaš život i svijet.

Danas smo prošli što se dešava vama i vašem planetu. Svakodnevne muke koje obilježavaju vaše živote nestaju pred vrlo bliskim dramatičnim Pomakom kojeg označava Prvi kontakt. U 13 milenija iskusili ste svašta i poprilično zaboravili tko ste. Trenutak za Nebo da transformira ovu realnost je blizu! Radujmo se u znanju da se veliki plan Neba izršava pred nama! Znajte najdraži, u vašem Srcu Srca se nalazi neograničena zaliha Nebeskog blagostanja ! Tako će biti ! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Budite Jedno! Budite u Radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Prevoditelj: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge