Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - December 18, 2012

  Sheldan Nidle - 18. Prosinca 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

11 Cabin, 5 Mol, 9 Eb

Dratzo! Vraćamo se da izvijestimo da se mnogo toga nastavlja događati u vašem svijetu. Oni koji su zaduženi da dovedu do promjena pripremaju se za dugo očekivani trenutak kada će ovoj velikoj promjeni biti dano nebesko zeleno svijetlo. Do tog trenutka, ovi sveti tajni saveznici dovršavaju sve bitne detalje koji ostaju izvanredni, pod budnim očima našeg osoblja za vezu i Agarčana. Mračni kabalisti se također pripremaju na svoj način za neizbježno; oni dobro znaju da će njihova široka tapiserija prijevare uskoro biti otkrivena. Jedan aspekt je fantazija koja se proširila svijetom da je neki oblik gospodarskog „oporavka“ u tijeku. Upravo suprotno, ono što se čvrsto drži u tajnosti je istina o monumentalnom opsegu skrivenog duga koji stvarno postoji i koji osigurava propast sadašnjeg sustava. Ove ogromne obveze ne mogu se više dugo zapostavljati. Mi smo stoga zahtijevali da se uspostavi novi financijski sustav i da bude sposoban da se pokrene u trenu, i to je učinjeno. Neki detalji u posljednjem trenutku ne mogu biti dovršeni dok nam Nebo ne da znak za početak promjena u vladama i pratećem novom financijskom sustavu.

Naši sveti saveznici sada su opremljeni s raznim instrumentima pravnog djelovanja, omogućujući im da učinkovito prisile mračne da odustanu i otiđu. Pa ipak, u naporu da podupru njihovu prikrivenu priču da je sve u redu, neki od vaših lidera kabale su dali naslutiti predložene konstruktivne promjene. Unatoč tome što su potpuno svjesni ekstremne krhkosti neposredne budućnosti, oni ustrajavaju u održavanju njihovog fiktivnog „uobičajenog posla“. Međutim, ovaj mjuzikl će završiti jednom kada stigne dan izabran od Svjetla. Dok mi čekamo ovaj sveti trenutak, mračni još uvijek vode vladajući sustav koji je doveo rat vašim narodima toliko puta u prošlosti. Budite sigurni da mi pratimo sve takve pokušaje koji se trenutno provode. Mi neprestano podsjećamo mračne da ćemo spriječiti bilo kakva žarišta na širem području bilo gdje na planetu, posebno u osjetljivim točkama Srednjeg Istoka. U to su uključene lupeške zemlje pod pokroviteljstvom mračnih, koje nastoje destabilizirati vaš svijet. Naša diplomacija stalno radi nenajavljene posjete tim vladama koje se pokoravaju manipulativnim diktatima kabale.

Održavanje stupnja stabilnosti u vašem svijetu prije službenih najava je još jedna od naših trenutnih aktivnosti. Mi znamo da se vrijeme za formalnu objavu približava i da se vaš svijet mora suočiti s činjenicom da velike Zemljine promjene imaju određen termin. To su neki od razloga zašto mračni moraju uskoro biti zamijenjeni novim vladama koje će objaviti glavne političke ciljeve, a mi to namjeravamo osigurati. Kao što znate i što ste na sebi iskusili, vaše sadašnje vlade su vođene posebnim interesima koje nerado dopuštaju puno i formalno objavljivanje naše dobronamjerne prisutnosti i doista, to je bila glavna zapreka za nas od početka ove misije ranih 1990-tih. Sada smo u točki kada oni koji su odabrani da legalno zamijene visoko pozicionirano osoblje u vašim kontroliranim režimima to mogu učiniti. Ukratko, vrijeme za dugo očekivane velike promjene brzo se približava. Naše osoblje za vezu priprema najave koje će promijeniti vaš svijet i otvoriti vrata da vam se službeno obratimo, tako počnite odbrojavanje do prvog kontakta!

Trenutak kada ćemo napraviti najave o prvom kontaktu i punoj svijesti je ključan za cijelu ovu misiju. Mi smo strpljivo čekali da nam Nebo naloži da počnemo formalni direktni kontakt sa vama. Tada ćemo vas upoznati s Agarčanima iz Unutrašnje Zemlje i vašim Uzašlim Majstorima. Također ćemo početi dalekosežna poučavanja koja se tiču vaših istinskih korijena i povijesti. Kada se vaši osobni mentori Federacije spuste na vaše tlo, počet ćete se pripremati za punu svijest. Kao što smo često govorili, sve je spremno za pokret. Sve što je potrebno su pravi uvjeti na Zemlji i formalno razotkrivanje od strane vaših novih vlada. Mi znamo iz naših medicinskih timova da ste više nego spremni za razne objave, i jednom kad se uvede blagostanje ostatak naše misije ići će kao sat. Još jedan aspekt koji je više nego spreman za pokretanje je Gaja, koja želi da počne s preuređenjem svog površinskog svijeta. Tada će biti vrijeme za stvaranje njene briljantne nove i izvorne stvarnosti.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Najdraži, blagoslovljena riznica Neba priprema se za podjelu svog ogromnog bogatstva vama! Jako davno, počeli smo s programom stvaranja niza svjetskih zaklada koje će na kraju prenijeti svoje bogatstvo vama, svjetskim Svjetloradnicima. Planirani raspored za ovo naglo je prekinut prije oko 11 godina kada su mračni iznenada uskočili sa svojom shemom na vas, poznatom kao 9/11. Ti mračni su tada nastavili sa svojim planom globalne dominacije provodeći svoje umjetno stvorene ratove na Srednjem Istoku i Himalajama. Dio njihovih ozloglašenih zapleta uključuje nagomilavanje ogromnog duga i krađe i zlouporabe nekih darežljivosti kojima su ih naša dobra djela opskrbila. Ono što oni nisu predvidjeli bilo je da će nas sama nemoralnost njihovih pohlepnih shema opskrbiti sredstvima da ih pravno bacimo u kantu za smeće povijesti, što je ono što mi sada radimo. Naši sveti suradnici sastavili su sporazume s većinom zemalja svijeta koji su zalog za završetak tegobne tiranije mračnih.

Ovom procesu, voljeni, trebalo je više nego što smo željeli. Ipak, sveti trenutak sada je stigao, i mnogi uzbudljivi događaji će se dogoditi. Mi smo zauzeti planiranjem zajedno s našim suradnicima konačnog, božanskog udarca koji će zaustaviti kabalu u njihovoj kolotečini i omogućiti nam da ih potjeramo prema njihovim pravim odredištima. Oni će biti zamijenjeni osobama koje su dobro pripremljene da izvrše odredbe smjelih planova koji će stvoriti novi gospodarski sustav i nove vlade; ukratko, novi društveni potporni sustav koji je usmjeren da stvori nove Vas. Ti novi svjesni pojedinci bit će sposobni da primijene svoje talente da pretvore Gaju ujedinivši njena površinska područja i ona iz Unutrašnje Zemlje. Također ćete dobrodušno pozdraviti vaše duhovne i svemirske skupine, i biti sposobni da im se pridružite i stvorite novu zvjezdanu naciju. To će doista biti prekrasna, uzbudljiva avantura!

Nebo nam je često govorilo o velikoj misiji koja vam je ostavljena u nasljedstvo. To uključuje činjenicu da je ova galaksija držana kao talac mračne koalicije zvane Anchara Continuum još od pamtivijeka. Njihov nedosežan plan za potpunom galaktičkom dominacijom tek je nedavno napušten, zbog odluke Continuuma da se pridruži Svjetlu i potpiše Ugovor od Anchara pred oko dva desetljeća. Ovaj sadašnji trenutak na vašem planetu će svjedočiti kako će posljednji ostaci ovog mračnog cilja (vašeg potpunog podčinjavanja) biti poslani na počinak. Vaša je sudbina da dođete u novo stanje postojanja i preuzmete razne svete obveze, među kojima je da dovršite transformaciju nekadašnjih mračnih zvjezdanih nacija u Svjetlo. U tome, vi ćete biti opskrbljeni brojnim savjetnicima koji će nam svima pomoći da uspješno dovršimo ovaj plemeniti pothvat. Mi to pozdravljamo i unaprijed se radujemo da ćemo pomagati svima vama na vašem povratku u punu svijest.

Danas smo objasnili više toga što se događa oko vas. Mnogi sveti pojedinci i njima pridružene grupe su se ujedinili da stvore novo globalno društvo koje će uspostaviti slobodu, poštujući vašu punu suverenost, i osigurati ogromno, opće blagostanje! Ovo vrijeme će vas transformirati i omogućiti vam da manifestirate veličanstvenu budućnost! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge