Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - September 17, 2013

Sheldan Nidle - 17. rujna 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

http://www.paoweb.com/sn091713.htm

11 Oc, 13 Zip, 10 Caban

Selamat Jarin! Ovaj puta smo došli u radosti! Mnogo se toga događa širom vašeg planeta što utire put novom svijetu, svijetu slobode, ispunjenom blagostanjem. Dolazimo da vas obavijestimo da je taj razvoj događaja znak da nova epoha za čovječanstvo počinje! Nova era otvorenosti će početi serijom vladinih najava koje označavaju kraj vaše duge povezanosti sa silama mraka. Konačno vas možemo obavijestiti da kabala, sastavljena od onih koji su kontrolirali vaš svijet, predaje svoju vlast novim skupinama koje predstavljaju sveopću slobodu, suverenitet, i prosperitet. Te skupine pripremaju za emitiranje seriju službenih najava koje će vas obavijestiti o tome kakva će biti politika novih vlada. Rezultat tih blagotvornih politika je da će vaše vrijeme i energije biti oslobođene, omogućujući vam da se pozabavite hitnim prioritetima: čišćenjem vašeg zraka, vode, i tla od zagađenja. Na taj način ćete prijeći na potpuno novi odnos prema vašem živom zavičajnom svijetu, koji će vas vidjeti kako postajete sposobni i puni ljubavi čuvari i nadzornici skladne proliferacije svega što će se sada dogoditi u vašem svijetu. Ovdje će biti veliko zadovoljstvo da vam se pomogne u mnogim vašim novim nastojanjima.

Dok vaš svijet izlazi iz galaktičke izolacije, moguće je ponovno uspostaviti veze sa vašim Agarčanskim rođacima. Tisućljećima je kabala sprječavala vašu interakciju s njima prikazujući vam "geofizičke" činjenice koje su bile sasvim lažne i koje su dokazivale da je šuplja Zemlja nemoguća. Ove negirajuće tvrdnje će se pokazati da su bile zabluda i bit ćete slobodni da se ponovno ujedinite s onima koji su sačuvali galaktičko društvo Lemurije netaknutim, i koje je procvalo nakon njegove smrti na površinskom svijetu. Zajedno s članovima Vijeća Lemurije, vaši Uzašli Majstori će pokazati kako je mračna kabala koristila pogrešna uvjerenja kojima ste hranjeni da bi vam se usadio strah, sumnja, odvajanje i neprestani kaos u vaše živote. Harmonija i mir šire se zemljom, vaš fokus će, naravno, biti ispravljanje štete koja je napravljena Gaji i njenim ekosustavima. Nakon što budete imali tehnologiju koja izbjegava potrebu da remetite njenu zemlju, zrak i vodu, radosno ćete promisliti kako da obnovite vaša društva na svim frontovima. Shvatit ćete da svako napredno društvo poštuje svoju potpunu ovisnost o svom zavičajnom svijetu, uključujući šire područje sunčevog sustava. Otkrit ćete živo jedinstvo cjelokupnog života.

Jako davno smo dostigli niz općih načela koja se primjenjuju u svakom svijetu u kom nam je bilo dozvoljeno od strane Duha da se nastanimo. Ove osnovne pretpostavke za život pokazale su njihovu opravdanost nekada i opet, pa tako želimo vas upoznati s tim kriterijima, tako da ih možete koristiti na najbolji mogući način. Agarčani također žele podijeliti svoja iskustva, pokazujući vam njihovo društvo kao živi primjer tih načela. Unutrašnja Zemlja je proširenje površinskog područja s kojim ste već upoznati, pa je logično da će Agarčani biti prvi koji će vam pokazati njihovu verziju galaktičkog društva kada vas povedu na obilazak unutrašnjih područja. Ovi zadivljujući unutrašnji rezervati izazivaju duboki osjećaj strahopoštovanja ispunjenog ljubavlju za ovu prekrasnu zelenu kuglu. Ovdje, zemlja zrači svoju ljubav i Agarčani mnogostruko uzvraćaju dubokim poštovanjem. Nakon što i vi doživite Gajinu blistavu prisutnost, sve ono što vas je kabala naučila o njoj i o "stvarnosti" jednostavno će ispariti. Od tada, svjetlosne tehnologije će ukloniti bilo kakvu potrebu za obrađivanjem zemlje, ribarenjem, ili proizvodnjom bilo čega, a vaš potpuno prosperitetan i poboljšan životni okoliš će se pomaknuti daleko iznad razine vaše sadašnje prakse ubijanja i zagađivanja.

Kao što možete početi uviđati, vaše razumijevanje mnogih stvari će napraviti mnoge dobrodošle promjene kursa. Do sada, vaše društvo je egzistiralo na rubu potencijalne katastrofe: jedna loša sezona u poljoprivrednoj ili stočarskoj proizvodnji, ili prekid u vašim izvorima energije može donijeti ogromne poteškoće. To će se sada promijeniti. Živjeti na račun vašeg planeta više neće biti potrebno, jer će nove tehnologije okončati vašu ovisnost o iskorištavanju Gajinog okoliša, omogućujući vam na taj način da doživite pravo blagostanje, suverenitet, i slobodu. To širom otvara vrata potpuno novim pristupima i mogućnostima koje jedva možete zamisliti u ovom trenutku. Konačno, vaš ubrzani rast u svijesti naglo će procvasti čim počnete osjećati potrebu da čuvate Gaju, a ne da ju zloupotrebljavate. A ta briga će se proširiti na svako živo biće na vašem planetu. Na vašoj strani će biti Agarčani i vaši Uzašli Majstori čija će učenja biti usmjerena na unapređenje vaše svešireće svijesti.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas se vraćamo s mnogo dobrih vijesti! Događaji koji će vas osloboditi iz ropstva spremni su da se očituju, a naša sveta društva spramna su za pokretanje serije procesa, od kojih je prvi izdavanje novca koje će donijeti blagostanje vašem svijetu. Novo veliko uvođenje svjetskih valuta spremno je da počne, zajedno s raspodjelom raznih naših fondova prosperiteta u cijelom svijetu. Gledano zajedno, ove dvije akcije će završiti pravni postupak za brzo rušenje nekad moćnog stiska vaših nezakonitih vlada koje su toliko dugo maltretirale vaš svijet. Ovaj pothvat će rezultirati završetkom globalnog dužničkog ropstva koji je podupiran vašim financijskim sustavom bezvrijednih valuta. Nove čvrste valute, na prosperitetu utemeljen sustav, osigurati će vašu slobodu i jamčiti vam vašu osobnu slobodu. Sada trnovit put do pune svijesti postaje čista i otvorena autocesta! Haleluja!

Ovaj prvi nalet blagoslovljenih aktivnosti postavlja pozornicu za naš doprinos u globalnim promjenama, uključujući i formalno priznanje naše obitelji iz Galaktičke Federacije i svetih unutrašnjih pokrajina Agarte. Doista, Unutrašnja Zemlja tisućljećima je bila naše blagoslovljeno utočište. Sada ćete se upoznati s time i sami vidjeti ove veličanstvene zemlje. Također ćete naučiti o potpuno svjesnim stanovnicima ovih zemalja za koje, kako vam je bilo rečeno, da su bili instrumenti mračnih ili inače ne bi uopće postojali. Te neistine će biti izložene zajedno s mnogim drugim fikcijama o vašoj stvarnosti. Mi ćemo vam dati niz vrlo posebnih lekcija o prirodi vaših najsvetijih uvjerenja i samo vas molimo da slušate otvorenih ušiju i gledate otvorenih očiju. Činjenice i istine koje će biti stavljene ispred vas mogle bi biti šokasntne za neke od vas, ali ako ih pustite, one će govoriti za sebe. Mi vas samo molimo da shvatite tko smo mi, i razmislite o tome zašto vam govorimo te stvari u ovom trenutku.

Da bi postali potpuno svjesni zahtjeva od vas da otpustite iluzorno područje koje znate i sve što je njegovo, a to uključuje sva "vjerovanja" koja ste smatrali istinom. Bili ste potaknuti da odbacite sve osim vrlo uskog pogleda na ono za što se tvrdilo da je istina. Sada morate osloboditi vaše umove! Od djetinjstva bili ste punjeni poluistinama i u strah upletenim pojmovima kako bi vas se na razne načine držalo u neprijateljstvu jednih protiv drugih, i mi čeznemo za time da uklonimo to namjerno zatvaranje očiju! Namjeravamo vas upoznati s idejama i principima koji vas mogu zapanjiti. Mnoge tajne će biti objavljene i dugo skrivano znanje otkriveno. To će se baviti pravom prirodom života, načinima Neba u fizikalnosti, i istinom o onima koji su prvobitno došli među vas da bi održali na životu neka osnovna učenja. Trebate znati o Budi. Trebate znati o Isusu, Trebate znati o Muhamedu, i mnogim, mnogim drugima. Izloženi takvim mudrostima doista ćete biti blagoslovljeni i spremni za punu svijest.

Danas smo govorili o tome što je spremno da se dogodi i o nekim stvarima koje postaju dio vaše povijesti. Živite u svijetu koji se brzo mijenja. Svatko osjeća energiju iza toga! Budite spremni za neke nevjerijatne događaje koji će se dogoditi. Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge