Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - April 17

17. travnja 2012

1 Ben, 6 kank`in, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Velika promjena kroz koju prolazi vaš svijet prvo je bila predviđena od drevnih naroda pred više od 13.000 godina. To je dio onoga što oni nazivaju „velika galaktička godina“. Nebo je u čast toga vremena uspostavilo veliko Svjetlo, koje će oprati mračne i sve njihove podanike. Mi smo zamoljeni, prije više od 20 vaših godina, da dođemo ovdje i da budemo spremni da u određeno vrijeme izvršimo masovno spuštanje našeg osoblja na vaše prekrasne obale. I tako smo došli, a onda smo vidjeli da su nebeski datumi nekako nejasni za ovaj pothvat. Tako smo se prilagodili i nastavili koristiti to vrijeme da vas bolje upoznamo. Od našeg dolaska ovdje, postali smo dio svetog pokreta za pripremu Gajinih površinskih ljudi za potrebe božanskih uredbi za ovaj planet. Jedna od njih određuje potrebu rješavanja problema labirinta kontrole podanika mračnih na vašem planetu kroz sveto čišćenje. Uglavnom to će početi s formalnom, ogromnom promjenom načina na koji djeluju vaše zajednice i načina na koji vi doživljavate prirodu vaše stvarnosti.

Ova velika transformacija vaše stvarnosti je, zapravo, već ostvarena na Nebu, i sve što preostaje je da se to očituje u fizikalnosti. Temeljni dijelovi vaših glavnih vlada su se ujedinili s mnogim tajnim svetim društvima i formirali saveze, koji uključuju veliki broj nacionalnih država. Ovaj savez je postigao pravne i moralne sporazume koji su pripremili pozornicu za velike akcije koje se događaju ovog proljeća. Mi smo donijeli ovu koaliciju i spojili naše namjere s onima iz Unutrašnje Zemlje. Svi smo mi posvećeni obavljanju naših dužnosti i, u pravo vrijeme, da uklonimo mračne i njihove agente s njihovih pozicija vlasti na vašem svijetu. Ova akcija će očistiti put uzburkanim aktivnostima, koje će kulminirati našim masovnim slijetanjem na vaš planet. Tada vas možemo brzo pripremiti za povratak u punu svjesnost i vaše ujedinjenje s vašom Unutrašnjom Zemljom, duhovnim i svemirskim obiteljima. Sve to čini dio daleko većeg i važnog plana za vraćanje ove galaksije u Svjetlo.

Još od dolaska mira u ovu galaksiju, Nebo je uspjelo ujediniti naš savez sa Ankara Savezom. Ova proširena Galaktička Federacija Svjetlosti sada je usmjerena da vas dovede do pune svijesti. U mnogo čemu vi ste simbol bivšim članovima mračnog Ankara Saveza, koji nam svakodnevno traži informacije o tome što se događa na vašem svijetu. Oni su veoma zainteresirani da dođete i da im pomognete u njihovom jedinstvenom procesu uzašašća, zbog čega se gotovo polovica naše flote u vašem sunčevom sustavu sastoji od brodova iz tih novo pridruženih zvjezdanih naroda. Naši posrednici održavaju stalnu razmjenu podataka i susrete s njima kako bi razgovarali o kretanjima na vašem planetu. Upravo sada, mi prikupljamo informacije o tome što će se uskoro dogoditi. Razne vojne i policijske snage pripremaju se za masovna uhićenja ključnih članova vaših vlada, globalne financijske mreže, i velikih banaka po vašem svijetu. Ta uhićenja stvaraju početni potisak širokog poduhvata za preoblikovanje vaše stvarnosti.

Obnova vaše stvarnosti će nam omogućiti da dođemo i da otvoreno radimo na vašem svijetu. Prije nekoliko desetljeća dozvolili ste nuklearnom „duhu“ da preraste u mrežu nuklearnih elektrana koje trenutno služe kao glavni izvori električne energije. Nažalost, one su izgrađene prema manjkavim nacrtima i iz njih dnevno cure nedozvoljene količine zračenja u vašu atmosferu, vodu i tlo. Bitno je da se one zatvore i sva skladišta nuklearnog otpada neutraliziraju. Trenutno, razna nuklearna postrojenja u Japanu su širila velike količine zračenja u pacifik i oko vašeg svijeta. Veliki dio ovog radioaktivnog otrova se svakodnevno potajno uklanja iz vaših mora i zraka od našeg osoblja, ali takav potencijalni rizik za zdravlje traži više poduzetih akcija naše mreže brodova. To je jedan od glavnih razloga da vaše vlade objave naše postojanje u roku od nekoliko dana od stupanja na vlast, a ne tjedana, kako je ranije planirano. Imamo mnogo toga za reći u ovim emisijama o tome kako neutralizirati ove ozbiljne zdravstvene rizike i kako očistiti vaš zrak, vodu i tlo.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli majstori! Dolazimo s vijestima o napredovanju naših suradnika u očitovanju vašeg blagostanja i vaših novih vlada. Masovna uhićenja su vrlo blizu ostvarenja. Mnoge čelnici u bankarstvu i financijama već su podnijeli ostavke u širokom spektru institucija diljem svijeta, a sada ti slabo izvješćivani događaji uključuju viši menadžment nekih velikih međunarodnih korporacija. Naši suradnici su ograničili kretanje brojnih visokih dužnosnika u pripremanju onoga što će se dogoditi. Promjene u vladama će postati javno poznate tek nakon što osiguramo kontrolu nad nekoliko velikih bankarskih korporacija i kada preuzmemo nadzor nad radom nekoliko ključnih centralnih banaka.

Naša namjera je da srušimo sadašnji korumpirani financijski sustav i očistimo tržište robe našeg globalnog društva. Korporacije i njihove brojne manipulacije zalihama i nepoštene špekulacije robnim vrijednostima trebaju se drastično promijeniti. Kako bi vas premjestili iz oskudice i uskraćivanja u područje neograničenog blagostanja, vaše gospodarstvo zahtijeva duboko čišćenje i potpuno preoblikovanje. Okončanje nelegalnih oporezivanja i primjena različitih novih tehnologija koje ulijevaju strahopoštovanje bit će dobar početak. Poslovanje vaših glavnih financijskih institucija brzo će se promijeniti za ne prepoznati; one će postati instrument koji će omogućiti manifestaciju i ostvarenje vaših snova koji vam leže na srcu, dovodeći do optimalnog okruženja za vašu transformaciju u potpuno svjesna Bića Svjetlosti.

Što se vaših vlada tiče, one imaju očajničku potrebu za cjelovitim preuređenjem! Političari i njihove stranke, od pamtivijeka, trebali su prikupiti novac kako bi bili izabrani da obnašaju javnu dužnost. Ovaj zahtjev je otvoreni poziv za moralne kompromise, malverzacije u ministarstvima, ili čak posebno „preuzimanje interesa“. Vaše će se nove vlade brzo premjestiti izvan takvih razmatranja i stvoriti jedno okruženje koje obeshrabruje takvu aktivnost. To će biti učinjeno uspostavom široke javne mreže nadzora, nadahnute novim odnosom prema vlasti i interakciji službenika i ljudi. Postupno informirano i educirano stanovništvo i brzo rastuća transparentnost u vladi promijenit će trenutnu zbrku. Mi namjeravamo pažljivo pratiti kako stvari napreduju i da vas obavijestimo o tome koliko dobro radite da dobijete vladu usklađenu s vašim potrebama.

Danas smo riješili neke od elemenata koji vode do događaja koji će promijeniti svijet na bolje. Također smo razgovarali o nekim aspektima onoga što trebamo učiniti kako bi se očistili Gajini ekosustavi. Približava se vrijeme za očitovanje nekih najpotrebnijih događaja! Znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoveb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge