Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 16. rujna 2014

Sheldan Nidle - 16. rujna 2014

11 Ix, 12 Zip, 11 Ik

Selamat Jalwa! Vraćamo se s puno toga za reći! Naši zemaljski saveznici nastavljaju napredovati s operacijama da najprije promijene globalne valute, a zatim da stvore novi oblik upravljanja. Ovaj dvosmjerni napad je na rubu da stvori globalni reset valuta, koji će utrti put za povratak na sistem stvarne vrijednosti. Kraj fiat (bezvrijedni papirni novac, op.p.) novac će biti sredstvo za svrgavanje kabale s vlasti i da se omogući dostava programa prosperiteta koji donosi sa sobom nove vlade i povratak vašeg osobnog suvereniteta. Ovo je još jedan korak da vas se oslobodi tisućljetnog dužničkog ropstva i sistema vlasti koji favorizira nekolicinu moćnika iznad prava mnogih. Ovaj proces mora prethoditi našem masovnom slijetanju na vaše najljepše obale. Slijedeći koraci uključuju kompletnu reviziju vašeg novca za poticanje širenja globalnog prosperiteta. Te mjere će dovesti do razotkrivanja i prijeko potrebnih lekcija vaših Uzašlih Majstora. To će, pak, stvoriti uvjete koji će vas pripremiti za nas.

Naši mentori imaju veliki zadatak pred sobom. Unaprijed odabran mentor će vam biti dodijeljen i polako će vas voditi prema potpunom razumijevanju tko vi zapravo jeste. To je uvod u pogled na ono što je to puna svijest. Ovo posebno stanje postojanja je nebeski način da konstantno stvara i razvija fizikalnost. Tako, svatko od nas koji je došao da vas vrati u ovo stanje božanske milosti rado je korišten od strane Neba da provodi njegove brojne uredbe. Mi smo počašćeni ovim dužnostima i marljivo radimo da vidimo kako svaka uredba postaje stvarnost. Sebe vidimo kao božanske pomagače u poslovima fizikalnosti. Ovo najnevjerojatnije okruženje je za sve fizičke stvari. Ono je ispunjeno s beskonačnim stvarnostima, od kojih svaka poštiva niz posebnih propisa. Kao i vi, mi također postojimo u takvim stvarnostima. Naš dar je da vratimo ovaj sunčev sistem u njegovo bivše stanje kao što je to 5-D stvarnost. To će vam omogućiti da pomognete bivšoj 3-D Anchara djeci da razviju svoja vlastita svjetlosna tijela.

Za vas, božanska služba je trenutno operacija koja će osigurati da se posljednji ostaci dugog galaktičkog rata pretvore u mir i radost. Neke od tih novih zvjezdanih nacija su udaljene oko 80 svjetlosnih godina od vašeg doma. Vi ćete biti primljeni s radošću i dubokim osjećajem u tim bićima koja će napokon biti oslobođena boli i tuge koji utječu na njihov svakodnevni život. Oni koji danas dolaze da im pomažu su dočekani s pozivima da vi dođete i da ih vodite do pune svijesti. Nebo nam je reklo da je to zbog njihovih znanstvenika koji su naučili vaše pretke iz Atlantide kako da se strmoglavite u 3-D. Ovo mračno djelo je ostvareno prije oko 15.000 godina. Vaši preci su držani u posebnom laboratoriju logora, a zatim poslani brojnim povezanim logorima diljem vašeg svijeta. Vi ste ih se oslobodili kada je Atlantida bila uništena pred oko 13.000 godina. Vaš povratak u punu svijest će napokon okončati ovaj brutalan eksperiment.

Kako možete vidjeti, imate početni zadatak koji trebate obaviti nakon što vaša nova zvjezdana nacija bude formirana. Mi smo tu da vas preselimo u punu svijest, upoznamo vas s vašim Agarčanskim rođacima i naučimo vas bontonu pune svijesti. S ovim u ruci, možete početi obavljati svoju božansku službu kao član Galaktičke Federacije. Svatko od vas posjeduje niz jedinstvenih sposobnosti, koje će se koristiti za stvaranje vaše nove zvjezdane nacije i provođenje vaše prve misije podučavanja. Kad sve to završi, možete početi služiti ovoj galaksiji uključeni u posebne delegacije za otvaranje razgovora s drugim galaksijama o širenju članstva u našoj rastućoj intergalaktičkoj uniji. Sama ova aktivnost će otvoriti velike mogućnosti vašoj zvjezdanoj naciji i ovoj galaksiji. Mnogo toga se dogodilo ovdje, što će sada proizvesti važne točke radosti za vas. Tisuće galaksija se udružilo da podijeli tehnologiju, razmijeni svoje kulture i stvori doslovno desetke milijardi bića svjesnih jedni drugih. Budućnost je zaista svijetla!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vi, dragi naši, živite u vrlo iznimnom vremenu! Nebo vas blagoslivlja prosperitetom, novim vladama i vašom osobnom slobodom. Vaš svijet će eksplodirati od sreće, jer vi ste sada spremni da dobijete darove!Prosperitet, blagoslovljeni, je samo sredstvo za postizanje cilja. Koristite ove blagoslove da unaprijedite stanje vašeg svijeta. Pomognite jedni drugima. Kolektivno iskoristite ove mogućnosti da promijenite način na koji ovo područje djeluje. Mi uskoro namjeravamo doći i pomoći vam da bolje shvatite kako sve to radi. Također su vam potrebni nebeski razlozi da primijenite ovo pravo božansko vrijeme da preobrazite načine korištenja vašeg vremena i resursa. Zajedno, draga srca, vi ste moćni, jaki i posvećeni stvaranju bolje, pitomije stvarnosti. Ova stvarnost je spremna da se očituje. Vašim djelima, novo, ugodnije područje može doista nastati! Neka ovaj čudesni trenutak bude početak ispunjenja vaših snova.

Dok radite na postizanju tih snova, ne zaboravite da se oni događaju jedni za drugima. Ozdravite svoje odnose s obitelji i prijateljima i imajte na umu da vam Nebo želi sve najbolje. Zajedno, mi smo božanski tim. Imajte nas sve u svom umu kad se prosperitet pojavi pred vama. Koristite ovaj prosperitet da radite svoja vlastita čuda. Počnite duboko vjerovati da ste povezani jedni s drugima. Ova kolektivna energija je energija ozdravljenja, i izgrađena na čudima koja ćete postići. Te udružene energije mogu izliječiti ovaj planet, izliječiti vaše društvo, a najviše od svega, izliječiti vas same. Koristite ih mudro! Naši suradnici su brižljivo prikupili i sakrili to za ovaj trenutak radosti. Stoga je bitno da postupate s ovim darovima mudro. Budite spremni da izvedete djela kojima ćete pomoći drugima. Budite spremni koristiti vaš prosperitet da promijenite ovo područje na pozitivan način.

Dok idete svojim putem u ovim narednim danima, uvijek budite svjesni svojih odgovornosti prema ovom svijetu i sebi. Doprinesite na najbolji mogući način onome što će promijeniti ovaj svijet. Znajte duboko u svom srcu koliko svjesni morate biti. Ti darovi nisu samo za vas. Oni se trebaju podijeliti. Ono što će se dogoditi je zamišljeno da promijeni ovo globalno društvo na pozitivan način i vodi ga putem do slobode i da postanete galaktički ljudi. Svaki od nas razumije dug put koji je čovječanstvo utiralo tisućljećima. Ovaj put će dovesti do globalnog uzašašća čovječanstva. Mi radosno pratimo razvoj događaja. Sada svatko od vas može iskusiti čudesnu radost koju doživljavamo svakodnevno. Strahote ograničene stvarnosti će biti zamijenjene beskrajnim ispunjenjem pune svijesti. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Danas smo nastavili s našim tjednim porukama. Kao što možete vidjeti, mnoge divne stvari su spremne za manifestaciju. Budite zahvalni! Budite ponizni! Vjerno sprovedite svoju radost i pomognite jedni drugima. Budite spremni da objasnite koja će se još čudesa dogoditi. Vi niste sami. Mi smo došli da promijenimo vas i vaše društvo. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge