Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - August 13, 2013

Sheldan Nidle - 13. kolovoza 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

http://www.paoweb.com/sn081313.htm

2 Men, 18 Rock, 10 Caban

Dratzo! Došli smo! Mnogo toga napreduje diljem vašeg svijeta. Prvo, oni koji su zauzeti iskorjenjivanjem mračnih uspješno su dobili sredstvo za podizanje optužnice protiv lidera vaših glavnih vlada, a to je spojeno s raznim krivičnim prijavama (pravo na tužbu za naknadu štete) koje postavljaju novi financijski sustav i stavljaju fiat (novac bez prave vrijednosti, op.p.), dužnički sustav van uporabe. Unatoč velike opozicije na mračnim sudovima, ti pravni instrumenti su probili mnoge sporne prepreke postavljene na put od strane od mračnih kontroliranih sustava sudova. To značajno postignuće omogućuje vašoj novoj stvarnosti da počne poprimati oblik, uz pomoć nekoliko novih organizacija koje su stvorene kako bi se omogućio novi monetarni i državni sustav. Oni koji su odgovorni za te pravne i financijske manevre su bogati, imaju logističke resurse, i iznad svega, naoružani su vrhunski osmišljenim i sveobuhvatnim planom; Oni koji su imali priliku pregledati njegove dijelove su duboko impresionirani njegovom vizijom i iscrpno detaljnim planom izvršenja. Međutim, cijelo vrijeme bio je izazov kako prevladati velike, utvrđene kontrolne mehanizme s kojima su mračni vladali vašim planetom, a koji ne mogu biti slomljeni bez potpore snaga svjetlosti. Ta potpora je sada na djelu.

Plan zemaljskih saveznika da zbace mračne i njihove sluge s vlasti koristi vrijeme da dođe u njegovo sadašnje stanje održivog poslovanja, a duguje zahvalnost mnogim hrabrim pojedincima koji su bili spremni da se suprotstave naizgled nepobjedivim od mračnih kontroliranim režimima diljem svijeta. Trebala su tri glavna pravna napora prije sadašnjeg uspjeha. Prvo je bilo izbacivanje od mračnih kontroliranih sudskih uredbi (prvobitno uspostavljenih samo za vrijeme rata, ali nikad raskinutih). Druga tužba, uključuje studiozno istražen materijal, ponovno podnesena zbog nepopustljivosti u određenim izmišljenim proceduralnim zahtjevima. Tek nedavno nam je Nebo dopustilo da koristimo svoju snagu i utjecaj za "izravnanje terena" u sudovima i da damo našim saveznicima priliku da se uspješno bore. Ova potpora je postigla svoju svrhu i opći pravni postupak napokon je pokrenut. Nakon godina nepravilnih presuda za zaštitu bogatih i moćnih, počeo se ostvarivati napredak, i nakon više godina naše pomoći, postignuti su sadašnji uspješni dosezi.

Ti pravni uspjesi učvrstili su programe koji su napravljeni s novim čvrstim valutama i novim pravilima za globalni financijski sustav. Opet, naša potpora je omogućila onima koji imaju nadležnost nad ogromnim depozitima plemenitih metala i dragog kamenja potrebnih da podupru pojavljivanja novog sustava i, u strogoj tajnosti, da donesu plan za transformaciju vašeg na dugu zasnovanog financijskog sustava. To planiranje je sada završeno. Nadalje, novi, kreativni načini za uvođenje čvrstih valuta i provedbu novog sustava sada čak postaju zakon širom planeta. Očito usporavanje je uzrokovano ogromnom kompleksnošću promjene ubacivanja cijelog planeta u novu brzinu s minimalnim smetnjama za linije opskrbe i infrastrukture. Mnogo toga će se dogoditi istovremeno! Suočene s time, mnoge skupine odgovorne za provedbu tih promjena sada su naoružane potrebnom dokumentacijom, kako bi utjecale na brzu promjenu financija i vlada. S nama kao potporom, novi svijet počinje poprimati oblik po cijelom ovom najdragocjenijem globusu!

Te različite operacije oblikuju se u presudno prvo domino koje će uskoro dovesti do prvog kontakta i svim onim što se time podrazumijeva. Naša braća na planetu i iz unutrašnjosti planeta su u završnim fazama završetka onoga što samo može biti opisano kao hitno potrebno čudo. Imajte na umu da su od mračnih kontrolirane elite eonima vjerovale da je nemoguće ono što će se sada dogoditi, jer oni su kontrolirali sudove, vlade, i cjelokupno svjetsko gospodarstvo. Tek nedavno nam je Nebo dopustilo da se značajnije angažiramo s mračnim establišmentom kako bi preokrenuli tijek zemaljskih poslova. Kao rezultat toga, mi smo lišili mračne njihovih velikih resursa i njihovih sredstava bezdušno uništavajući njihovo protivljenje. Ovi upadi njihovih ogromnih iskušanih obrambenih manevara više ne djeluju. Čak i nove sheme ne uspijevaju postići očekivane rezultate. Sablast neuspjeha sve više se nazire nad njihovim uspaničenim glavama, dok svjetlo nastavlja sve više i s pravom izravno postiže svoju prevlast!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori i dolazimo s dobrim vijestima! Završna faza manifestiranja vašeg novog monetarnog sustava dolazi na vidjelo. U isto vrijeme, dok se vidi kako se vaše financijske strukture raspadaju, legitimitet svjetskih vlada također se treba razmotriti i razmatra se. Tijekom eona, mračni su stvarali "posebne okolnosti" kako bi potvrdili stvaranje de facto vlada koje su bile otvorene za manipulaciju od strane posebnih interesa, kao što su velike banke, bogati pojedinci, i međunarodne korporacije. Ove de facto vlade bile su toliko izopačene u konceptu i namjeri, i bez moralne i duhovne suštine da služe svojim sunarodnjacima. Njihov jedini cilj je bio da unaprijede daljnje sebične interese bogatih i moćnih. Ove nakaradne vlade trebaju biti zamijenjene s onima koje podupiru rastuću svijest i duh vremena, te da podupiru i promiču dolazak doba svjetlosti i ljudi ove stvarnosti.

Naša je uloga u ovom trenutku da pružimo moralne i duhovne smjernice za vaš proces uzašašća. Nažalost, oni koji danas vladaju vašim svijetom posvećeni su sprječavanju toga po svaku cijenu i imaju velika novčana sredstva da provode ovaj neprikladan plan. Međutim, mi također imamo presveti resurs: našu svemirsku obitelj. Nebo ih je ovdje dovelo da pruže snažnu podršku potrebnu za neutraliziranje ove tvrdoglave mračne sile. Ta nam podrška daje priliku da pokrenemo naš program za svrgavanje podanika mračnih i stvaranje novog svijeta za cijelo čovječanstvo. Ovaj galaktički element omogućuje nam da dovedemo naše nove financijske i državne sustave u funkciju, što odmah mijenja politički, financijski, i ekonomski krajolik cijelog vašeg planeta i omogućuje da tiranija, koja je gušila čovječanstvo kroz 13 tisućljeća, izblijedi poput noćne more. Novi svijet koji će se pojaviti je prethodnica vaše veličanstvene, pune svijesti.

U ovom post-noćne more svijetu možemo doći i početi stiskati toliko neistina kojima ste prisilno bili hranjeni od strane mračnih, i objasniti mnoge skrivene činjenice i istine o tome tko ste vi zapravo i gdje idete. Put do pune svijesti kojim danas putujete je u stvari samo vaš povratak vašem izvornom božanskom planu. Što se više bavite svjetlošću, naći ćete mnogo izgubljenih sjećanja o prošlim životima koja vam se vraćaju. Sposobnosti i prirodni talenti za koje niste znali da ste ih imali, isto tako će doći do izražaja, a tu mi također možemo biti od pomoći dok vas vodimo kroz ova iznenađenja sigurno i lako. Tada ćemo ukloniti duhovne i materijalne "blokade" ovog božanskog procesa promjena i vi ćete se upoznati s vašim duhovnim, iz Unutrašnje Zemlje, i svemirskim obiteljima. Naučit ćete o velikoj slici povijesti koja će vas "izbaciti iz cipela", kako vi kažete. Sve ove stvari će vam donijeti veliku radost i osjećaj dubokog blagostanja.

Danas, donijeli smo vam izvješće od našeg odbora prvog kontakta o nedavnim zbivanjima na vašem svijetu kao i raspravu vaših Uzašlih Majstora. Budite spremni za niz događaja osmišljenih da promijene vašu globalnu stvarnost i da pripreme pozornicu za nešto vrlo posebno! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedno! Budite u radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge