Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 12. kolovoza 2014

Sheldan Nidle - 12. kolovoza 2014

2 Cauac, 17 Pop, 11 Ik

Selamat Balik! Vratili smo se! Vaš svijet je sada usred procesa koji će osloboditi te fondove koji se bave s onim što se zove revalorizacija valuta. Taj proces se odnosi na brojne valute koje trebaju vratiti razni novac koji je uključen u burze izvan zemlje. Uz to, te potrebne razmjene su počeci stvarne isporuke mnogih "programa prosperiteta". Ta sredstva će biti preteča operacije koja će dovesti do proglašenja NESARA u Sjedinjenim Američkim Državama. Razlog za ovo naglo pokretanje sredstava je zbog specijalnih akcija naših zemaljskih saveznika. Oni su bili u mogućnosti da stjeraju u kut dovoljno kabalinih "generala" da omoguće da ova akcija konačno počne. Pojavljivanje nove vlade podudara se s nizom akcija koje anuliraju razne monetarne strategije mračne kabale. Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, ovi hrabri momci su prisilili na poraz mračne i omogućili novoj monetarnoj politici da izvodi svoju magiju. Fiat novac (papirni novac bez vrijednosti, op.p.), na kome su mračni izgradili svoju snagu, počinje blijediti i brzo se potiskuje pojavom novog novca stvorenom na zlatnom standardu.

Kao što je navedeno u ranijim porukama, ogromno more zlata pripremilo se za svoje svjetsko otkrivanje. Svjetske drevne obitelji skrivale su ovo zlato na skrovitim mjestima. Te obitelji su posvećene svjetlu, i samo žele pomoći Guan Yinu i Saint Germainu u dovođenju na vidjelo globalnog prosperiteta povezanog s novom erom svjetla i slobode. Ono što se sada događa su završni koraci u ogromnoj, kompleksnoj strategiji za donošenje mira, prosperiteta i prirodnog suvereniteta svima. Prije više eona, Nebo je dalo mračnima raspored upravljanja površinom Gaje. Ova grozota će sada završiti. Tranzicije potrebne da se to učini dobro se odvijaju. Mračna kabala će sada odgovarati za svoje zločine tako što će joj se uskratiti moć, koju su ti novci lako obezbijedili. Umjesto toga, oni će patiti zbog onoga što su učinili gledajući kako njihovo bogatstvo i moć nestaju. Doba imaginarnog, lako manipulirajućeg novca je završilo. Dolazi vrijeme za povratak na beskrajne zalihe stvarnog novca temeljenog na stvarnoj vrijednosti zlata i srebra.

Te promjene će odvesti u doba razotkrivanja. Vi ne samo da vidite ogromni niz potisnutih izuma kako paradiraju pred vama, nego isto tako puno razotkrivanje o nama, završavajući desetljećima dugo NLO zataškavanje. To početno zataškavanje se uvelo u igru, jer mi predstavljamo prijetnju, ne samo nastavku moći raznih mračnih vlada, nego i njihovim glavnim gospodarima, raznim Anunaki plemenima. Od pamtivijeka, Anunaki su plijenili velike količine na Zemlji stvorenih tehnologija. Oni su to smatrali sredstvima za potkopavanje principa koji su vam dani za vaše pomno prilagođene religije i znanost. Anunaki i njihovi podanici ne namjeravaju stvoriti izljev održivog protivljenja papici koju su vam davali tijekom tisućljeća. Njihov specijalni set propisa je bio da kontroliraju, a kad je to potrebno, da manipuliraju događajima onako kako su željeli. To društvo recipročnog divljenja počelo je stvarati pukotine kada je Anchara kontinuum proglasio mir. Ovaj postupak je prisilio Anunakije da napuste svoje mračne načine i narede svojim podanicima da učine isto.

Budući da se to dogodilo u 1995, mračni podanici su pokrenuli tihi rat za globalnu vlast. Ovaj rat sada ne uspijeva. Svjetlo pobjeđuje. Prosperitet i nove vlade su spremni za najavu. Kad se to počne događati, znajte u svom srcu da se događaju brojne paralelne akcije. Fiat monetarni sistem će propasti i biti će zamijenjen sistemom sa zlatnom podlogom. Trenutna nadmoć američkog dolara će završiti. Brojne regionalne valute će tada doći do izražaja. To će biti početak tranzicije u nove prave vrijednosti valuta. Naš početni zadatak je da objavimo da smo ovdje i da smo dobronamjerni. Mi ćemo vam dati tehnologiju koja će vas odučiti od potrebe da se bavite poljoprivredom i proizvodnjom. Pravi osjećajni um traži božansko obrazovanje, temeljeno na istinama postojanja i načinima AEON-a. On želi biti potpuno svjestan i biti istinski sluga cijeloj kreaciji! Mi dolazimo u tom svjetlu i molimo vas, kako je zapovjedio Stvoritelj, da nam se pridružite i odnesete svoje božanske darove zvijezdama! Stoga, mi smo ovdje da slušamo vaše želje i da vas vodimo do pune svijesti! Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Blagoslov! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s mnogo dobrih vijesti! Razni naši suradnici završavaju s načinima za izdavanje revalorizirane valute i s uspostavom novih načina isporuke programa prosperiteta. Te akcije će početi premještati bogatstvo ovog svijeta. Vi ćete imati koristi od onoga što treba biti učinjeno za premještanje velikog bogatstva od stanovnika mraka do pristaša svjetla. Mi vas blagosiljamo i nudimo vam da uzmete taj novac i da ga koristite da napravite ovo područje boljim za sve. Neka se vaše unutarnje želje za centre liječenja, spremišta za svjetlo, i tako dalje, ostvare. Educirajte javnost o onome što znate. Proširite njihovu svijest o velikim fizičkim i duhovnim promjenama koje se događaju po cijelom svijetu. Neka svjetlo bude poznato u mnogim svojim veličanstvenostima. Trenutak stiže! Mračni su dugo proglašavali svoje tako zvane istine! Sada pošaljite svoje blagoslove i unutarnje istine. Budite u velikom jedinstvu i iskoristite ono što Nebo želi proglasiti za vas!

Kad primite taj novac, imajte na umu da vaš iznenadni dar bogatstva nosi sa sobom božansku svrhu. Svaki dan, kad se probudite s tim bogatstvom, pažljivo planirajte kako ga želite iskoristiti. Svaka organizacija koju osnujete ili fond će promovirati načine svjetla. Mi ćemo voditi opću strategiju. Veliki blagoslov vam je dan za vaše zalaganje. Stablo svjetla se manifestira, sa svakim od vas kao granom. Budite spremni koristiti svoje dnevne meditacije i molitve da vam daju vedrinu za ovaj rad. Namjeravamo vam dati naše blagoslove i pomoći vam, na vašem putu, da dobro iskoristite ta sredstva. Oni koji će osnovati novu vladu svjesni su onoga što se prvo mora učiniti. Ova početna naređenja će postaviti temelje za ono što će uslijediti. Ova nova struktura je u fazi uvođenja u novi ekonomski sistem koji je gotovo spreman da se očituje.

Jako davno, mračni su nas uronili u užas ograničene svijesti. Mi smo sada u mogućnosti da se prilagodimo njenim ograničenjima i shvatimo da je ovo mračno vrijeme pri kraju. Nebo nam je dopustilo da se postupno vratimo u svoje prirodno stanje nakon života pokušaja i grešaka. Dakle, naš je zadatak da vam pomognemo i da vas vodimo kroz ono što je ostalo od ovog sadašnjeg stanja čovječanstva. Nebo vam šalje svoju svetu djecu da svima nama pomognu čineći ovu veličanstvenu tranziciju sigurnom i brzom. Naš sistem planeta i sunce moraju se obnoviti, tako da opet možemo zauzeti četiri velika vodena planeta koji su nekad ovdje pronađeni. Mnogi od vas se još uvijek sjećaju kad su ovi drugi svjetovi postojali kao nastanjive zemlje. Mi ćemo se vratiti na njih kao na našu bazu za izlazak iz fizikalnosti. Tu je još mnogo toga što Nebo očekuje da učinimo! Ova galaksija je samo naš prvi korak u provedbi svetih ukaza Neba! Blagoslov vama i svevišnjem Stvoritelju!

Danas smo nastavili naše poruke. Mnogi veliki događaji se sada formiraju. Ti događaji će vam omogućiti da se transformiraju i ujedine područja unutarnje i površinske Zemlje. Naša flota čeka ono što će se uskoro dogoditi. Agarčani su također spremni da se otkriju kad započnemo s našom serijom lekcija. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge