Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 11. travnja 2017


Sheldan Nidle - 11. travnja 2017

11 Men, 18 Mac, 13 Caban

Dratzo! Ludilo ove čudne stvarnosti nastavlja iznositi stalno nove interpretacije toga kako ovaj svijet funkcionira. Stavljeni smo u nezgodan položaj kako bi sve to shvatili. Zbog toga, ostajemo s održavanjem modela, ali smo još uvijek u završnoj fazi procesa da se omogući predviđeno oslobađanje RV i gašenje starog USA, INC. Ovo područje je ispunjeno stalnim stupicama koje se na neki način pretvaraju u blagoslove koji pomiču sve naprijed. Očekujemo da ćemo uskoro čuti da su početne dugo očekivane isplate napokon počele. Oni koji su zaduženi za taj zadatak tvrde da trenutno pogoršano stanje ovog područja neće odgoditi ovaj toliko odugovlačeni trenutak. Očekujemo da čujemo dobre vijesti i da znamo da će se dogoditi nešto veliko. Ovo vaše putovanje stalno kvare devijantni lopovluci navodno bespomoćne mračne kabale. Nama dolazi da se smijemo njihovim pretpostavkama. Naše uvjerenje je da će veliki skup čuda sići i sve promijeniti.

Mi smo promatrali ovo kolektivno ludilo posljednjih nekoliko desetljeća, i teško se u to formalno uključiti. Ovo područje izgleda kao moderna „Alisa u zemlji čudesa“ stvarnost gdje ono što se čini stvarno to nije, a ono što je smiješno iznenada izgleda kao da je jedina prava stvarnost. Imate one odgovorne koji djeluju na nadrealan način. Međutim, ono što se čini nemoguće postaje jedini pravi put. Unatoč tome, stvari se doista događaju u ovoj zbrkanoj preokrenutoj stvarnosti. Nije ni čudo da smo u prošlosti izbjegavali takve nepotpune svjetove. Unatoč tome, mi smo ipak predani činiti ono što je ispravno kako bi omogućili ovom području da raste u svijesti i riješi svoje sadašnje teškoće. Vidimo da su oni koji su ovlašteni da stvaraju ovaj novi svijet blizu poduzimanja prijeko potrebne akcije. To je ono što nam daje osjećaj da će se dogoditi nešto prekrasno!

Oni čiji su životi usko isprepleteni sa svetim procesom shvaćaju koliko duboko se postiže stvaranje ove nove stvarnosti iako sve izgleda pomalo izvan. Nešto zaista divno se rađa. Mračni počinju shvaćati da je ova stara stvarnost završila, a na njenom mjestu je nova koja će u bliskoj budućnosti podariti ovo područje s dvije stvari. Prvo, tu je novi prosperitet i njegova božanska nužnost, rađanje svjesnijeg čovječanstva. Drugo, postoji rastuća snaga u ovom području koja će na kraju zavesti, a onda uništiti mračne i njihove zle načine. U svom buđenju biti će energija koja se pojavljuje da stvori Svjetlo i njegovu pravu ljubav, način pravednosti! Uvijek budite toga svjesni i znajte u svom srcu da ova glupost ispunjena zbrkom sadrži sjeme ove čudesne stvarnosti. Vi ste lutali naizgled zauvijek da dođete do ove točke. Postanite uvijek svjesni da se ova nova sveta sila formira i ona će ponijeti zemaljsko čovječanstvo do njegove predodređene točke nebeske slave.

Transformacija ove stvarnosti okončati će sadašnju maizmu beznađa i zamijeniti je sa slobodom koja sadrži suverenitet i način za postizanje vaše unutarnje strasti za ljubavlju, svjetlom i radošću. To je taj skup veličanstvenosti koji će biti nova republika i njena posebna vrsta nebeske vlasti. Sveta sila u pozadini svega toga raste i na rubu je transformiranja vaše sadašnje nepotrebne patnje. Dakle, ne mislim da su sadašnje nezdrave okolnosti stalne. Mračni i njihove brojne pukovnije biti će izbrisani. Pozdravljamo početak našeg vremena s vama! To će vam omogućiti da sudjelujete sa svima. Vi ćete početi svoje vrijeme s Nebom na Zemlji. Sva čuda će postati normalna. Aleluja! Aleluja!

Hura! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo ispunjeni radošću što jednostavno potvrđuje kao izvrsno rastete i pripremate se za novu stvarnost. Ovo sadašnje formiranje zemlje uskoro će Nebo blagosloviti i stoga u stanju, u pravo vrijeme, da se magično pojavi. Naša operacija će pripremiti te stvari i pripremiti nas za manifestaciju ove unutarnje veličanstvenosti! Ne uzrujavajte se, blaženici! Ovo novo područje će nastati iz sadašnje miazme koja trenutno pokriva ovu zemlju zagubljenih snova. Vama je suđeno da uskoro vidite kako se ova čuda i nova stvarnost pojavljuju! Svjesni smo koliko je samo lako često brkati dolazak dobroga s lošim. Mi razumijemo zašto je Nebo toliko sve to prikrivalo, i da vas to ostavlja zbunjenim usred ove specijalno planirane zagonetke. Ovaj proces sada se počinje rastapati i postaje nešto što ćete vidjeti mnogo jasnije.

Ovaj proces je sredstvo da se omogući da vidite stvari na mnogo značajniji način. To je nešto što će se promijeniti kako vaša svijest raste. U ovoj novoj stvarnosti vi ćete nas vidjeti mnogo jasnije i bolje shvatiti kako se sve to treba dogoditi. Često nije lako vidjeti stara uvjerenja na novi način. Mi smo na to naišli kad smo započeli obuku da postanemo dobri i pouzdani Uzašli Majstori. To je punjenje novih boca percepcijama da naučite kako preurediti stare stvarnosti. Radeći to redovno vi učite da vidite stvari drugačije. Svi ste brzo naučili o velikoj moći vaše kolektivne vizije. Sada ćete sebi pokazati sljedeći korak, ponovno utvrđivanje novih uvjerenja s tim najčudesnijim vizijama. Reorganizacija vaše stare percepcije u novu je bitna za ono što ćete učiniti sljedeće.

Mislite o ovom novom rastu kao o novom putu shvaćanja tko ste vi zapravo i zašto ste sada ovdje. To može biti teško, i, kako je prethodno navedeno, malo zbunjujuće. Neka ova dolazeća vremena budu neka vrsta mjerenja što leži pred vama. Iskoristite ove lekcije da vam pomognemo bolje razumjeti što Nebo stvarno jest. Kad to shvatite iznutra, neobična miazma koja vas okružuje odjednom će imati smisla. Dakle, važno je ostati miran i ne pokušavati previše teško dati smisao stvarima. U pravo vrijeme, skrivene istine će odjednom postati sasvim jasne. Sve će se samo otkriti i omogućiti trenutnim točkama stresa da nestanu. U tom trenutku jasnoće, možete konačno shvatiti zašto se sve to dogodilo na svoj vlastiti božanski način. Metode Neba mogu se ponekad činiti zbunjujućim. Međutim, jasnoća će postati vidljiva u pravom trenutku.

Danas smo nastavili naše tjedne izvještaje. Namjera nam je da to nastavimo sve dok Duh i Galaktička Federacija se otvoreno pojave na sceni. Ovo povoljno vrijeme približava se sve bliže sa svakim danom! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge