Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - July 10

10. srpnja 2012

7 Caban, 10 Kumku, 8 Manik

Dratzo! Dolazimo da vam kažemo mnogo toga! Trenutno, naši se suradnici pripremaju za događaje koje smo vam bili opisali. Mračna smutnja posrće od nekih glavnih optužbi koje dolaze do glavnih medija u velikom broju Europskih zemalja. Ova polaganja računa za nedjela uključuju dnevne prevare u utvrđivanju kamatnih stopa za veći dio vašeg svijeta. Pa ipak, ta su otkrića samo početak onoga što će uslijediti. Vaš svijet je zahvaćen plimom sve većeg duga koji je rezultat ovih aktivnosti koje su same sebi svrha, a taj i mnogi drugi razlozi su doveli mračne do kraja njihove dugotrajne vladavine nad vašim svijetom. Oni su vam dugo uskraćivali širok spektar naprednih tehnologija i srodnih uređaja, a naši zemaljski saveznici su inzistirali da jedan od prvih akata novih vlada bude postavljanje ovih otkrića u središte pozornosti. Te tehnologije mogu pogurati vaša društva prema naprijed do točke u kojoj prvi kontakt ima više smisla. Dodani našoj vlastitoj tehnologiji, vaši sada potisnuti uređaji mogu vam otkriti kako najbolje mogu poslužiti planetu i vašem cijelom čovječanstvu.

Ovaj pomak u svijesti po svojoj prirodi povezan je s božanskom službom. Mi ljudi smo fizički Anđeli čija je primarna svrha da služimo mnoštvu živih zvijezda i planeta koje čine našu galaksiju Mliječnog Puta. Mi smo došli iz dalekih svjetova da postavimo pozornicu za prvi kontakt sa vama, koji će biti dovršen nakon što se vi ponovno transformirate u vaše potpuno svjesno Sebstvo. Jedino tada vi možete početi shvaćati zašto ste pali u ograničenu svijest na prvom mjestu, i kako vam tako stečena mudrost može pomoći da stvorite Svjetlosna Tijela stanovnicima bivše mračne imperije Anchara. To je časni zadatak koji zahtijeva vašu jedinstvenu mudrost i vaše neograničene rezervoare Ljubavi. Agarčani smatraju da kada se vratite u punu svijest ima mnogo toga što vi možete naučiti njih, i oni se unaprijed raduju da će se ujediniti sa vama kako bi stvorili veliku zvjezdanu naciju. Ovaj novi entitet će osigurati galaktički mir i omogućiti da se gotovo pola galaksije preseli u Svjetlost. To će biti vrijeme za ispunjenje božanskog proročanstva!

Ovi sadašnji trenuci vode do niza događaja koji će promijeniti vaš svijet zauvijek. Oni koji trebaju uhititi određene pojedince u vašem društvu bili su pripremljeni raznim postupcima da postignu njihov pravni učinak. Čelnici država nekoliko zapadnih zemalja bili su postali svjesni da se njihove ostavke uskoro očekuju i mi smo spremni za korištenje naših tehnologija kako bi osigurali da ova pritvaranja teku onako kako je planirano. Svrha ovih pritvaranja je da se članovi smutnje odvoje od njihovih pozicija moći i tako stvori prilika da se reformiraju korumpirane bankovne i financijske institucije. To će biti popraćeno cjelokupnim oprostom duga. Sve veći dug mnogih nacija rezultat je masovne potrošnje, nanijet političkim i fiskalnim uređenjem smutnje. Ono što je potrebno je sredstvo za ispravljanje toga, a oprost duga ovo ostvaruje. To također priprema pozornicu za sveopće blagostanje koje će brzo uslijediti.

To obilje je glavno financijsko sredstvo. Potrebno je podići očekivanja svijetu koji je predugo vjerovao u nadmoć rijetkih i neukrotivo siromaštvo mnogih. Ovo vjerovanje će biti zamijenjeno novim. Nema potrebe biti siromašan, ili prihvatiti neimaštinu i ograničenja kao dano. Umjesto toga, morate vidjeti da su bogatstvo i sloboda predviđeni samo kao sredstvo za postizanje cilja - nove razine postojanja. Više razine svijesti razumiju kako stvoriti i koristiti novac, a obilje uvodi ovu mogućnost za svih. Bogatstvo ukida siromaštvo, ali ne i siromašno razmišljanje. Dakle, mi ćemo osigurati da vam vaše nove vlade utisnu potrebu da ponovo razmotrite svoja shvaćanja o bogatstvu i blagostanju, a činjenica da je novac samo prijelazni alat između vašeg sadašnjeg života i novog koje je spremno za očitovanje. Vidjet ćete da će novac sam od sebe nestati, jer nove tehnologije omogućuju svima da dobiju osnovu za udoban život. Nadalje, vi ćete se pomaknuti od na posao orijentiranih do strasno orijentiranih.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo do vas s izvješćem o napretku. Bitno je da smutnja i bezbroj njenih pristaša bude izolirana od vas. Dok se to ne postigne, gotovo je nemoguće podijeliti vaše bogatstvo bez groznih posljedica. To je razlog zašto smo počeli provoditi plan kako bi ih izolirali, a kad to bude učinjeno, odvest ćemo ih u pritvor. Vi svakako trebate pogodno fizičko odvajanje od onih koji vam i dalje žele zlo. Svaki onaj koji se pojavljuje na vrlo dugom popisu za uhićenja ima aurično polje „obilježeno“ , i to im trenutno sprječava daljnje ozbiljno oštećenje planeta ili vas. Međutim, ovi mračni također trebaju da budu fizički odvojeni od odgovarajuće vlasti. Mi sada dovršavamo procedure koje mogu isporučiti ono što je potrebno. Molimo vas da dodate svoje velike energije Ljubavi onome što radimo jer je vaše oslobođenje na dohvat ruke!

Doista, blagoslovljeni valovi Anđela i lokalnih Upravnih Vijeća Neba djeluju kako bi došlo do vašeg oslobođenja. Eonima su mračni poticali skupinu bestjelesnih mračnih energija koje su nastanjivale Zemaljsko područje i uzrokovale sve vrste vragolija. Te energije su koncentrirane u posebnim točkama oko vašeg svijeta i naši galaktički prijatelji uklanjaju ove negativnosti, čime se čisti put da se svi presele u svjetlost. Mi pomažemo, udruženi s našom obitelji iz Unutrašnje Zemlje kako bi pomogli u oslobađanju Zemlje iz ovog blata. Možemo izvijestiti da smo blizu dovršetka ovog posla. Smutnja shvaća da su njene moći u slabljenju, i došlo je vrijeme da se ovaj veličanstveni svijet ponovno transformira u svjetionik Svjetlosti koji je bio kada je bila osnovana Lemurija prije 900.000 godina.

Svatko od nas zna potrebu završetka oslobođenja površinskog čovječanstva u pravom božjem trenutku. Mi smo zamolili naše galaktičke obitelji i obitelji iz unutrašnje Zemlje da učine ono što smatraju potrebnim kako bi vas izbavili iz vašeg robovanja mračnima. Oni u raznim svetim društvima koja obasipaju naš planet također čine sve što mogu, s božanskom inteligencijom, da dovrše svoje projekte u pravom božanstvenom trenutku. Nebo i Svjetlo ostaju uključeni. Božansko vrijeme u kom se vi sada nalazite urušava se u jednovremenu stvarnost, a ta stvarnost je u cijelosti od Svjetlosti. Mračni shvaćaju u potpunosti što se događa, i može se samo odgoditi za kratak raspon kozmičkog vremena. Vi ste blizu točki tranzicije kada se od mračnih kontrolirani površinski svijet oblikuje u područje Svjetlosti, obilja, i pune svijesti! Stoga mračni znaju da je vrijeme dominacije nad vama doista završilo.

Danas smo pregledali aktivnosti koje mijenjaju vašu stvarnost u Svjetlost. To je također vrijeme za razotkrivanje i prvi kontakt. Budite spremni za neke ogromne promjene i za najave koje će promijeniti na bolje ono što vi vidite kao život na planetu Zemlji. Uskoro ćemo imati najljepše slavlje! Znajte, dragi moji, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)
 
Izvor: www.paoweb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…
 

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge