Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 10. siječanj 2017


Sheldan Nidle - 10. siječanj 2017

12 Chicchan, 8 Chen, 13 Caban

Dratzo! Napredovanje starješinskog plana za sigurno uvođenje globalne revalorizacije valuta se nastavlja. U međuvremenu, mračni kontra-udarači su također na mjestu, potvrđujući da su posebne mjere sigurnosti više nego opravdane. Zbog onoga što se dešava, postavili smo sigurnosne točke da se suprotstave i pobijede odvratne ciljeve mračnih. Prva prijeko potrebna novčana sredstva su u procesu dostave na svoja odredišta. Ovi početni uspjesi pokazuju koliko su dobro formulirani naši planovi za pobjedu nad zlim planovima mračnih. Cijeli ovaj složeni niz specijalnih strategija dokazuje koliko je doista učinkovita naša zajednička obrana. Koristeći ove uspjehe namjeravamo stvoriti taktiku koja može pobijediti dobro opremljene snage mračnih. Dakle, vrlo smo blizu pravedno zarađene pobjede nad njima. Mi smo rasporedili preostalo vrijeme u ovom gregorijanskom mjesecu da završimo ostatak naših kompliciranih planova. To će nam omogućiti u doglednom vremenu da završimo masovna uhićenja vodstva mračnih, i konačno okončamo njihove podmukle ciljeve da nas poraze. Dakako, kraj se približava za stari mračni poredak koji je vodio ovu stvarnost gotovo 13 tisućljeća!

Opća čistka sadašnje američke republike je u tijeku. U stvari, ona je osnovana 1871. godine i ona je dječja igra američke aristokracije. To će preokrenuti prava, de facto NESARA Republika. Završetak ovog projekta ostaje nejasan. Rečeno nam je da će nova nastupajuća administracija proglasiti ovu republiku, ali mi ostajemo neuvjereni u to i razrađujemo projekt da vidimo da se to doista dogodi. Stoga smo usredotočeni na osiguravanje da taj cilj ostane na stazi i postane manifestirana stvarnost. U tu svrhu, mi pozorno promatramo tu novu administraciju kako bi osigurali da ona i dalje planira objaviti novu republiku. Kad se to manifestira, postoji plan da se proširi globalna promjena koja će promijeniti način na koji ovaj svjetski geopolitički sustav funkcionira. Do tada, mi pozorno pratimo da osjetimo što se doista razvija u Americi. Namjera nam je da učinimo sve što je potrebno da se promijeni način na koji vaša sadašnja stvarnost funkcionira. Mi smo odlučni da postignemo potpunu pobjedu!

Naša operacija je izgraditi na ovoj površinskoj zemlji okruženje koje može biti pogodno za prvi kontakt. To okruženje će brzo smjestiti mnoštvo osoblja obučenog da dovede svakog od vas na sami prag pune svijesti. Gledali smo sve vas više od jednog desetljeća i shvatili što vam treba da postignete ovo izvorno stanje uma. To mentorstvo je vrlo složen proces i potpuno smo svjesni kako nabolje komunicirati s vama da postignemo željene rezultate. Procjenjujemo da će ovom mentorstvu trebati mjeseci da se postigne. Dakle, mi shvaćamo koja vrsta interakcije je najbolja za postizanje naših osnovnih ciljeva. Svatko od vas ima u sebi set internih monitora koji se također pripremaju za vaš slijedeći evolucijski korak. Ono što trebate je pravilan skup mentalnih potisaka i vježbi da vam omoguće da se preselite na više u svijesti. Dakle, jednostavno slijedite smjernice koje nam je Nebo dalo. Ovaj proces će vas opremiti za vaša tri dana u vašoj svjetlosnoj komori.

Kao što možete vidjeti, ovaj proces uključuje vaše pomicanje za još jedan niz koraka naprijed od mjesta gdje ste sada. Vi ste na pragu primanja globalnog prosperiteta i početnih operacija koje će vam dati novi i čudesni financijski sustav, kao i valutu sa zlatnom podlogom. U prošlosti, mračni su učinili da nam ovaj zadatak bude teško sprovesti. Ipak, mi smo probili njihove fizičke i zakonske prepreke. Sadašnji zastoji nisu više nego duboki oprez koji osigurava da svaki nužan korak bude uspješno završen. Ovo dodatno usporavanje u odgovoru dostiže točku gdje se trenutno traži manji niz predostrožnosti. Stoga smo pozvali naše saveznike da zamole one na vlasti da ubrzaju isporuke. Ovo sporo i promišljeno stvaranje zaliha valuta je proces koji se u početku činio kao događaj koji će biti brzo sproveden. Naša je namjera da učinkovito pokrenemo ove globalne isplate do završetka tako da se potrebna nova vlast može doista manifestirati!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Na ovaj dan smo došli, ispunjeni radošću, zanimajući se za ono što se nastavlja događati na vašem svijetu. Odavno obećani prosperitet sve je bliže. Svi koji se bave s tim blagoslovljenim događajem veselo nas informiraju da, unatoč prividne sporosti, serija planiranih rokova isporuke uskoro će biti realizirana. Agarčani nam kažu da je u pripravnosti sve ono što se trenutno očekuje od njih. Mi namjeravamo dati prijedloge za ubrzanje ovog specijalnog postupka. Božanski cilj je izolirati i spriječiti USA, INC da nastavi puno duže. Dali smo upute raznim našim Svetim tajnim društvima da kažu svakom članu da ostane posvećen pojavi NESARA Republike i svečanom jubileja duga koji s tim slijedi. Čovječanstvo će biti oslobođeno od svojih lažnih saveza i uživati u povratku njegove slobode i osobnog suvereniteta, i kraja njegove manipulacije. Mi želimo blagosloviti sve i vidjeti da se svjetlo doista vratilo.

Ono što se odvija, blaženi moji, je borba između onih koji žele bez straha završiti ovaj božanski projekt i onih koji namjeravaju postići ovu svetu obavezu samo kada budu preostali zahtjevi za vlastitom sigurnošću osigurani na razini koja se smatra sigurnom. Ovi događaji moraju biti ispunjeni brzinom koja omogućuje božanskom rasporedu vremena da odmah krene naprijed. Mi imamo među našim saveznicima grupu posvećenih bića koja su sposobna osigurati potpunu sigurnost ove vrlo složene operacije. Mi razumijemo kako se sve ovo može manifestirati. Nebo nam govori da mračna kabala mora biti potpuno izolirana od nas. Dakle, odmah se traži brzi niz globalnih uhićenja. Osim toga, nova i pouzdana vlast je bitna. Brza provedba NESARA Republike također je ključna. Molimo za sveto povjerenje, potpuno razumijevanje i očitovanje da svi vide.

Ova površinska stvarnost će se promijeniti, blagoslovljeni moji! Mi smo obećali da se provede vrijeme za vašu slobodu, vašu suverenost i vaš prosperitet. U našim umovima, stvari treba nastaviti mnogo dramatičnije. Većini onih koji znaju što se zapravo dešava treba dati veliki znak da „ista stara stvar“ je izgorjela. Odvojite si vremena da objasnite i dokažete da se monumentalna P-R-O-M-J-E-N-A odvija u cijelom svijetu. Ključne najave ovog prijelaza moraju biti javno proglašene. Mi Majstori smo vidjeli kako takvo „javno kazalište“ može zapravo udahnuti novi život u prezasićeni krajolik. Ono također može pretvoriti nasilnu, pomračenu prirodu ovog procesa u transformativni pomak u strahopoštovanje i doista čudesan. Stoga tražimo da ovaj proces postane više šaren, živ i dirljiv. To je sve što je potrebno da se privede kraju beživotno i tiransko ugnjetavanje starih načina. Adonai! Adonai!

Danas smo nastavili izvještaj o događajima iz cijelog svijeta. Zahvaljujemo svima što ste omogućili uvođenje u novu stvarnost. Ove veličanstvene promjene vašeg svijeta tek sada se počinju razvijati. Molimo sve da nam se pridruže u manifestiranju ovog sjajnog novog područja! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge