Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 9. lipnja 2015

Sheldan Nidle - 9. lipnja 2015

4 Ahau, 18 Pax, 11 Ik

Dratzo! Danas dolazimo znajući što se ovdje događa. Pokret se brzo širi po svijetu. Ovaj pokret je omogućio rađanje novog financijskog sustava i to da se bivše velike sile klanjaju pred njim. Trenutno, ova stvarnost još uvijek nije potpuno u javnosti, jer je potrebno dovršiti neke pravne procese. Ovi završni procesi će potrajati. Međutim, budite obaviješteni da posljednji formalni dokumenti ne odgađaju transfer prvih pošiljki novca za brojne humanitarne projekte. Očekuje se da će oni uskoro doći. Mračna kabala dobro zna što sve to doista znači. Njezino dugo vrijeme neograničene moći dolazi kraju. Uskoro će biti omogućeno da nova NESARA uprava preuzme vlast. Kad se to konačno dogodi, to će omogućiti da oprost duga bude službeno proglašen i dugo NLO zataškavanje bude zaključeno. Dakle, trebat će se ukloniti brojni veliki dužnički tereti, a sva nezakonito oduzeta vam sredstva biti će vraćena. To će biti jedan od načina na koji vaš opći prosperitet može početi.

Strategija je, naravno, da se ukloni mračna kabala s vlasti i stvori nova paradigma ove stvarnosti. Uzašli Majstori su se obvezali da će vam dati nekoliko lekcija. Te promjene moraju biti temelj za nove spoznaje potrebne da se shvati ono što će biti kada ovaj novi državni i financijski sustav budu u potpunosti uspostavljeni. Ovaj novi svijet je samo jedna od brojnih faza tranzicije koje ćete proći kad ovo područje bude promijenjeno. Vi ćete biti osoba koja može ostvariti svoje snove. Duga više neće biti i veliko mnoštvo humanitarnih projekata će vam pomoći u ostvarenju vaših snova. Cilj je osigurati sredstva za svakog od vas, tako da možete ostvariti ono što je vaša uloga u tom ogromnom procesu. Konačno, u pravom trenutku, mi možemo sletjeti i predstaviti vam vaše mentore. Ta točka će pokrenuti proces u kojem možete saznati o svom porijeklu i saznati kamo idete nakon što se vratite u punu svijest. Ovaj proces je, zapravo, samo početak.

Zapečaćena u vama je velika budućnost. Ta budućnost će vas doslovno odnijeti do zvijezda. Svatko od vas će biti član ove nove zvjezdane nacije. Vi ćete se upoznati s ljepotama svakog od vodenih svjetova. Vi ćete isto tako biti u mogućnosti da postanete budući član mnogih naših svemirskih i istraživačkih flota. Pred vama je svijet koji će biti totalno neprepoznatljiv. Gledali smo kako svatko od vas pokušava zamisliti kakva će biti vaša budućnost. Ova galaksija je ogromna. Ipak vam nedostaju sredstva da lako zamislite vašu stvarnost. Kad smo počeli putovati izvan naših domova, veselili smo se komunikaciji s onima koji tvore mnoge naše posade. Normalno, putovanje traje oko mjesec dana zemaljskog vremena da se prođe ova galaksija. Zatim, pred vama su brojne galaksije koje je Stvoritelj tako mudro izgradio da oblikuju ovu sekciju fizikalnosti. Mnogi od nas su bili do više stotina tih brojnih zvjezdanih sustava. Beskrajnost fizikalnosti je nešto što svi mi znamo. Mi razumijemo da vi još ne shvaćate koliko ste dijete Kreacije.

Dok rastete u svijesti, postajete svjesni toga koliko mnogi vaši darovi mogu biti podijeljeni sa zavičajnim svijetom i s ovom ogromnom fizikalnošću. Svatko od nas je povezan sa svima drugima i s velikim nizom zvijezda, planeta i galaksija. Mi smo sa strahopoštovanjem gledali dok smo putovali od galaksije do galaksije i promatrali naizgled beskrajnu ljepotu ove Kreacije. Sada, mi mirujemo kao ogromna flota apsorbirana u čudesima ovog sunčevog sustava. Brzo se približava trenutak kada ćete nas upoznati. To će doista biti jedan događaj koji ulijeva strahopoštovanje. Većina vas zaboravlja da ste zvjezdana bića. Ovaj sadašnji način postoji već predugo. Vaša smrtnost, u stvari, je nešto što vam je nekolicina njih nametnula tisućljećima prije. Vi ste zvjezdana bića i vi trebate vratiti natrag one manifestirajuće sposobnosti koje ste izgubili. Vi ste, u stvari, pravi fizički anđeli. Vi imate sudbinu koju vam mi namjeravamo vratiti. Vi ste naša obitelj i prije gotovo 13.000 godina izgubili ste ovu veliku perspektivu. Mnoštvo svjetova koje mi nastanjujemo više nisu dio vaših sjećanja. Mi vam to namjeravamo vratiti!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo vrijeme je vrijeme tranzicije. Jako davno, u drevnoj Atlantidi, izgubili smo naša sjećanja. Postali smo vezani za smrtni život ispunjen strahom i jezom. Nakon nekog vremena, Nebo je ponudilo onima od nas koji su vodili neiskvarene i časne živote šansu da pomognemo našoj braći, a zauzvrat, da ih vodimo kroz bezbožno leglo poroka koje su uspostavili Anunaki i njihove sluge. Uzeli smo to kao sveti blagoslov i postupno smo se uklopili s onima koji su bili postavljeni prije nas. Rado smo prihvatili dana nam pravila i koristili smo naša stečena znanja za dobrobit čovječanstva. Tijekom tisućljeća, mi smo brojno rasli i uspostavili smo mnoga bratstva i sestrinstva koja znate. Svako od njih se posvetilo pripremanju vas bilo za prijem ili buduće uključivanje u potpuno obnovljeno čovječanstvo. Ovaj mračni svijet koji su uspostavili Anunaki vraća se u svjetlo. Naš sveti zadatak je da budemo dio ove najveličanstvenije transformacije! Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Dok rastete u svijesti, vaše misli trebaju biti više fokusirane i više pozitivne. Važno je da shvatite s kojom lakoćom nanizane negativne misli mogu odgoditi ono što želite vizualizirati. Uzmite si vremena da se udružite i koristite vaše udružene misli da zamislite najpozitivniji ishod. Kad to redovno činite, možete učiniti da vaše pozitivne misli postanu mnogo moćnija alternativa. Uvijek imajte na umu da ste vrlo moćna Bića Duha koja su učili da prihvate svoju nemoć. To je velika neistina! Vama se daje prilika da postanete svjesniji svojih zaboravljenih moći. Dok rastete u svijesti postajete istinski svjesni da svi ti razni fizički bolovi su jasan pokazatelj onoga što sada Nebo vraća vama. Vaše vrijeme u mraku završava! Morate uglaviti u svoj um koliko ste čudesno moćni! Mnoga čuda će doći!

Gaja je vrlo ponosna na vas! Bili ste postavljeni ovdje da budete specijalni čuvari ovog svijeta, pa čak i cijelog sunčevog sustava. Postoji mali dio ovog čovječanstva koji su postali sluge mračnih. Vaša braća i sestre svjetlosti su u procesu odvajanja ovih od vas. Kad uskoro taj zadatak bude završen, vi ćete to jasno vidjeti. Mi vas namjeravamo naučiti nekim mudrostima koje su nam dane kada nam je po prvi put Nebo dopustilo da budemo vaši duhovni vodiči. Ova mudrost treba prihvatiti niz novih konceptualnih paradigmi. Mi ćemo vam pokazati brojne primjere koji će vam omogućiti da to učinite. Ovaj novi pogled na stvarnost je nešto što može djelovati kao preduvjet za ono što će vam vaši mentori svemirske obitelji donijeti. Cijela svrha ovog dolazećeg vremena je da vas se pripremi za ono što trebate učiniti prije vašeg povratka u punu svijest. Budite spremni i pripremljeni za ono što je tako krasno slijediti!!!

Danas smo nastavili s našim porukama koje imaju svrhu da vas se pripremi za novu stvarnost. Ovaj proces je onaj koji se približava posebnoj točki. Vaše duhovne i svemirske obitelji blizu su pobjede koju je odredilo Nebo. Bliži se vrijeme nekih vrlo posebnih događaja! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge