Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - April 9, 2013

Sheldan Nidle - 9. travnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

6 Muluk, 17 Mac, 9 Eb

Dratzo! Dolazimo ponovno s mnogo toga za reći. Vaša stvarnost je vrlo blizu vašem značajnom pomaku u svijesti. Tajna sveta društva iz vašeg svijeta ušla su u nove saveze koji će im dobro poslužiti kad se vaš novi stil vladanja ostvari. Imamo uvjeravanje nekoliko vladinih organizacija kojima je nekoć Nebo dalo zeleno svjetlo da nova stvarnost može početi bez daljnjeg odgađanja. Mi nastavljamo pratiti mračnu kabalu jer je jasno da ova grupa ostaje odlučna nastaviti svoj namjerni i destruktivni kurs počinjući širiti vojni sukob. To neće biti dopušteno. Mi također nastavljamo dodavati imena na listu zatočenika i pozorno pratimo one koji stoje kao rukovoditelji iza niza bezumnosti održavajući vaš svijet opterećen neprirodnim, neosnovanim trvenjima. Ovaj globalni modus operandi uskoro će postati stvar prošlosti, a vaš put uzašašća će prestati biti ometan ili skretan s puta, kao što je bilo posljednjih godina. Vaša nova epoha je neizbježna, a naš zvanični dolazak će uskoro biti objavljen. U tu svrhu smo sastavili brzo-akcijski plan za naš dolazak tako da budemo spremni u trenutku obavijesti.

Nova epoha bit će obilježena s više nego samo uklanjanjem mračnih planova za uništenje života, jer bit će vam predstavljeno izobilje novih informacija i istina. Oni koji su naporno radili kako bi uspostavili globalni prijelaz u vašu novu epohu već su vas oslobodili od vladavine US Federal Reserve. Ova ilegalna "banka" sada je u stečaju, a vidi se da je operativna samo zato što njeni novi skrbnici još ne žele nametnuti realnost situacije široj javnosti. Oni namjeravaju održavati ovu iluziju "stabilnosti" samo dok ne bude dopušteno da se dogodi. I tako mi pratimo ovo lukavstvo, znajući da je potpuno novi financijski i monetarni sustav uspostavljen i čeka čarobni trenutak kad nam Nebo bude dalo službeno zeleno svjetlo. Do tada ostajemo na našem uhodanom putu. Sve što u ovom trenutku možemo reći je da smo na putu da Nebo službeno odluči da je ovo doba duhovne tame završeno.

Ipak, novo duhovno doba je nad nama a to znači da mračni, u stvari, ne mogu više "kišiti po našoj paradi"! oni koji su među zadnjima u mračnoj kabali doista znaju da je u osnovi njihovo vrijeme prošlo. Ovo produljenje daje im predah između odlaznih i dolaznih doba. U međuvremenu, nema prekida u napretku vašeg kretanja prema punoj
svijesti: vaši anđeoski tjelohranitelji i druga duhovna bića uspostavila su energetska polja i uzorke koji vas vraćaju u vaše prirodno stanje postojanja kako je naređeno Stvoriteljevim božanskim planom. Ovaj plan također poziva da površinsko područje bude obnovljeno, a to se povezuje s vašom konačnom obnovom DNK koja treba biti provedena u Agarti; vi i Gaja zajedno se krećete prema gore.
Također, sav životinjski i biljni svijet bit će zaštićen od strane njihovih dotičnih Dević carstava koja ih svakodnevno njeguju. Ta carstva će prenijeti svoje nadležnosti na posebna holografska okruženja kako bi se spriječilo da podnesu pomicanja koja su neizbježna popratna pojava rekonfiguracije površinskog područja i tranzicije u njegovo 5D stanje. Ovo ponovno dimenzionalno spajanje završava trenutni nefunkcionalni raskol između površinskog svijeta i Unutrašnje Zemlje.

Ono što će se pojaviti je nova, fizički ujedinjena Gaja, ne slična onoj od prije 13 tisuća godina. Tada će ona biti sposobna za obnavljanje ne samo njenog vlastitog ponovno ujedinjenog duha, nego i cijelog multidimenzionalnog sunčevog sustava. Njena obnova omogućit će njenom sunčevom sustavu da se također vrati u stanje jedinstva koje je postojalo prije nego što je bilo razdvojeno podmuklošću mračnih prije
13 tisuća godina. Stanje dimenzionalne razdvojenosti koja je uslijedila sada će biti zaliječeno službenim razotkrivanjem naše svemirske obitelji, koja namjerava ovo područje postaviti na završnu dionicu puta ka punoj svijesti. Ta zbivanja su planirana da se ostvare kako duga hegemonija mračnih naposljetku dolazi do svečanog završetka.
Agarčani su odavno predvidjeli ovo prorokovano vrijeme a mi ćemo vam sada detaljno objasniti smisao svega toga, nakon što od Neba određeni trenutak stigne. Ono što nakon toga slijedi dramatično će pokazati što ovaj prekrasni slijed događaja znači za čovječanstvo. To će biti vrijeme kada će mnogo toga biti stavljeno pred vas, uključujući otkrivanje onoga što vas očekuje!

Blagoslovi vama! Mi smo vaši uzašli Majstori! Dolazimo s porukom punom radosti i nade! Svuda na površinskom području su svečanosti u Dević i anđeoskim prisutnostima koji su zaduženi za prelazak Gajinih osnovnih i životinjskih carstava. Nove vrste se planiraju uskoro smjestiti u višeznačnu, potpuno svjesnu sredinu Gajine površine, nakon što bude vraćena u njeno iskonsko stanje. Naravno, isto vrijedi i za razna biljna carstva koja će zrcaliti briljantnu ekologiju Unutrašnje Zemlje. Gajino ponovno oživljeno okruženje će započeti niz promjena za pripremu za lakše, jasnije, kristalnije raznolikosti života koji priliči ovoj jedinstvenoj i dragocjenoj živoj kugli. Ona se vraća načinu postojanja koji je imala prije nego što je njena površina srozana na njeno sadašnje divlje 3D stanje. Utjecaj njene transformacije nastavit će se kroz sunčev sustav, pokrećući slične ekološke obnove tamo: vraćanje flore i faune Marsu i Veneri, kao i poticanje kompletne rekonstrukcije velikog vodenog planeta, Pax-a.

Naše svete dužnosti uključuju osiguravanje vam duhovnih učenja o vašem najneobičnijem zavičajnom svijetu i kako da postanete njegovi glavni čuvari. Kitovi će proširiti svoje duhovne utjecaje kao njegovi glavni vodeni čuvari, i zajedno, vi ćete postati tim čija je svrha osigurati da svaka Gajina životna sredina dostigne svoj puni potencijal. Gaja će postati ujedinjena unutar sebe i poslužit će kao uzorak za život kakav postoji u ovom uskoro uskrsnulom sunčevom sustavu. Vaša nova zvjezdana nacija će preuzeti sredine koje su u početku bile planirane za razne sestrinske svjetove koji ju sačinjavaju. Mi smo došli da vas naučimo tko ćete vi postati, i da usadimo u vas veliku ljubav i poštovanje za duhovne vrijednosti koje se nalaze duboko u vama i koje će se očitovati svugdje u ovoj novoj zvjezdanoj naciji.

Naša misija zatim zahtijeva od nas sda postanemo zvanični vodiči vaših budućih aktivnosti. Ova prelijepa zbirka svjetova bit će vaš budući dom. Mi dobivamo upute od Neba kako provesti božanski plan za Sunce i njegove transformirane kćeri. Ova inspirirajuća misija će biti blagoslov za sve! Instrukcije i treninzi koje ćete dobiti pripremit će vas za ono što se očekuje od svih potpuno svjesnih bića svjetlosti. Vi ćete se pridružiti redovima veličanstvenog mnoštva duhovnih hijerarhija i životnih tokova koji će u ime Neba promijeniti ovaj sektor fizikalnosti. To je priprema pozornice za događaje koji će osigurati trajni galaktički mir, i osigurati pozadinu kojoj se cijele galaksije mogu pridružiti u stvoriteljevoj svetoj svjetlosti. Ovi novi savezi će stvoriti temelj za širenje Svjetla kroz fizikalnost!

Danas smo se fokusirali na ono što je planirano za vaš sunčev sustav i sve fizikalnosti. Te promjene su uvod u veliku epohu Svjetlosti, pogotovo za napaćeno površinsko čovječanstvo Majke Zemlje. Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši!
Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge