Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 7. kolovoza 2018


Sheldan Nidle - 7. kolovoza 2018

Dratzo! Brzo dolazimo do točke u kojoj vrijeme raspleta postaje moguće. Savez, uključujući i zemaljske saveznike, shvaća koliko smo blizu samog ruba našeg dugo traženog cilja. Razne grupe zemaljskih saveznika konačno počinju shvaćati da se ovo svjetsko stanje mora srediti. Kako svijest u ovom području raste, financijski sustav se mijenja i novi se prosperitet mora otkriti. Došlo je vrijeme da se ove promjene manifestiraju i da vam se objasne. Plan prosperiteta samo je instrument s kojim ćete ostvariti svoje snove. Koristite ove simbole moći kako bi preoblikovali svoj svijet u mir i harmoniju.

Dok se Gaja kreće prema svojoj novoj stvarnosti, nikad ne zaboravite tko ste i da postajete Jedno. Nikad prije Zemljino površinsko stanovništvo nije bilo u mogućnosti razmišljati o blagoslovu oslobađanja od svih bolesti koje su ga pogodile još od velike poplave od prije gotovo 10 tisuća godina. Brzo ćete razviti novu perspektivu koja vam može omogućiti da koristite svoju rastuću svijest da promijenite svaku kulturu na površini Gaje. Ovo novo globalno miješanje čovječanstva postavit će pozornicu za naš dolazak. Konačno, možete prestati vjerovati kabalinim izravnim lažima, a vlada može formalno donijeti kraj NLO zataškavanja i pripremiti vas za naš dolazak. To će nam omogućiti da emitiramo seriju emisija tako da možete znati istinu o našem postojanju.

Vaša vlast mora postati otvoreni prijelaz između onoga što je najbolje za vas (otvorena vlast) i vaše potpuno svjesne budućnosti. Vlada je izvorno bila oblast povlaštenih. U vašem društvu, novac „govori“. To je sredstvo putem kojeg oligarhija, nekoliko bogatih obitelji, kontrolira i upravlja izborima i zakonodavstvom. Ali ovaj aranžman ne može legitimno podržati javnu politiku. Vlada mora biti otvorena za sve. To je razlog za NESARA/GESARA. Mi je podržavamo jednostavno zato što je svakom zastarjelom i neodgovornom sustavu potrebno velika rekonstrukcija. Remont poput ovoga može vratiti taj sustav natrag na njegove izvorne principe. To je mjesto gdje sada stoji GESARA/NESARA, na samom pragu manifestacije.

Nesreća je što je kontaktu trebalo toliko dugo da bi se dogodio. Među nama, vaše borbe su legendarne. Vi ste usred izazovnih transformacija svih vaših energetskih sustava. Štoviše, proći te promjene u vrijeme teških svjetskih događaja nije uobičajeno tijekom prvog kontakta. Također je jako neobično da sjedimo na marginama i pratimo kretanja. Nebo nam govori da ste posebni, i mi se od srca slažemo. Jako davno, dogodili su se mnogi događaji koji su vas ostavili jako oslabljenog uma i tijela, i odvojene od Duha. U ovom trenutku se vraćate vašem prethodnom stanju Bića: naš cilj je da koristimo prvi kontakt da dovršimo operaciju. Upoznavanje s vašim mentorima biti će ključni događaj. Do tada ćemo pomagati Savezu i savjetovati ih o njihovim pripremama jer će se promjene dogoditi brzim slijedom koji zahtijeva vrlo precizne odgovore. Imperativ je da prakticirate ljubav i prizivate mudrost svjetla.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori. Želimo početi ovu poruku izražavajući sveobuhvatnu zahvalnost svim starseedsima i svjetloradnicima. Pratimo vas vrlo pažljivo dok svjedočimo novoj razini svijesti koja se događa u cijelom svijetu. Uzbuđeni smo dok gledamo kako se prilagođavate ovoj novoj i misaonoj stvarnosti. Energije koje i dalje dotiču na vaš planet pomažu vama i široj javnosti u ubrzavanju svijesti. Postajete svjesniji kako Duh orkestrira vaše uzašašće. Održavajte svoje rituale, jer oni su bitni alati za učinkovitiji rad s Duhom i pomažu vam da ostanete fokusirani na svoje ciljeve.

Vaše premještanje iz ograničene svijesti nije lako! Vaša stvarnost se istinski mijenja u skokovima i granicama. Mračni se bore očajnički tražeći način da zaustave svjetlo. U ovom području koje se mijenja, svjedoci smo nesigurnih mirovnih pregovora koji su, do sada, smatrani kao ludost. Ova nova koalicija svjetla, Savez, stvara uvjete da se dovedu do propasti oni koji su, u ime mračnih, ranije ometali ili odgađali vaš rast u svijesti. Mi, Majstori, ushićeni smo onim što se manifestira u cijelom svijetu. Kako se opcije mračnih smanjuju, sve je jasnije tko će pobijediti.

Također, zahvaljujemo se Galaktičkoj Federaciji bez čije pomoći Savez ne bi mogao ostvariti vaš prosperitet. Svakog dana blagoslivljamo ono što se manifestira na ovoj čudesnoj kugli. Vaše pozitivne energije čine razliku. Zajedno s onima iz Galaktičke Federacije, pripremaju se novčana sredstva za raspodjelu, nove financijske sustave koje treba uspostaviti i nove vlade koje treba otkriti. Kolektivno, mi smo tim koji održava viziju uvođenja u vašu novu galaktičku stvarnost. Mi se njišemo na pragu dugo očekivanog Zlatnog doba kada će mir, sloboda i prosperitet zavladati. Hosana! Hosana!

Danas smo vam donijeli još jednu poruku. Želimo da budete informirani o našoj perspektivi o događajima dana. Vjerujemo da ćete iskoristiti ove informacije da bolje razumijete ono čemu je suđeno da se razvije u vašem svijetu. Znajte, najdraži, u svom srcu srca da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge