Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - May 7, 2013

Sheldan Nidle - 7. svibnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

5 Moan, 8 Caban, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se! Danas dolazimo govoriti o promjenama koje su potrebne za očitovanje vaše nove stvarnosti. Posvuda ima znakova da nova svijest sviće na vašem svijetu. Organizacije posvećene promjenama uče jedne o drugima i o načinima stvaranja međunarodne društvene mreže kako bi došlo do tih promjena. Jedno od područja među mnogim tim promjenama je redefiniranje koncepta novca kao mehanizma razmjene; na primjer, pravila mikro bankarstva i mikro kredita svijeta u razvoju, i organskog širenja malih poduzeća i „mjesnog bankarstva“ u tim zemljama. Te društvene i kulturne mreže osiguravaju postolje, tako da kažemo, koje će poduprijeti sve ono što će se dogoditi na višim razinama trgovine i bankarstva. Jako davno, kada je doba otkrića Zapada počelo, one nacije koje su bile najviše pogođene upadima zapadnih vojnika, brodova, i topova, uzeli su svoje simbole bogatstva, zlato i srebro, te ih sakrili daleko u skrivena skrovišta gdje su ležali stoljećima. U međuvremenu, Zapad je osvojen i opljačkan. Kroz to vrijeme drevne vladajuće obitelji su znale da je ta pošast osuđena da će jednog dana proći.
Te drevne obitelji vladale su svojom zemljom ne samo na temelju nasljednog prava, nego i prirodnog autoriteta koji potječe od posebne mudrosti darovane im od strane raznih proroka i velikih zapisa danih im na čuvanje. Zapad je mnoge od njih uklonio s vlasti, pa ipak svaki od njih je to pretrpio. Naravno, ove obitelji su počele svrhovit odnos s Uzašlim Majstorima Majke Zemlje i s timovima za vezu naše flote. Te udruge, naravno, dovode do upoznavanja njihovih Agarčanskih rođaka. Te su se skupine ujedinile i oformile pravne osobe utemeljene na drevnim načinima po kojima je vlast priznata i poštovana od strane svake skupine. Te autohtone i starosjedilačke osnove moći i mudrosti kasnije su se povezale s onima koji predstavljaju Nebo, zajedno s novim elementom: galaktičkom opcijom. Zatim, prije dva desetljeća, ovaj skladan skup skupina počeo se pojavljivati s novom vizijom koja je sada postala djelotvorna do točke kada je potpuno sposobna da transformira vaš površinski svijet i način na koji on djeluje. To je taj skup mudraca koji će očitovati vašu novu stvarnost.

Ova nova stvarnost prilično odstupa od starih mračnih načina na koje ste navikli. Nova vizija će otvoriti vaš svijet svjetlu i staviti mračne, opstruktivne sluge kabale u privremenu karantenu, dopuštajući novom sustavu da zaživi i postane sidro novog svijeta koji je osmišljen da vas dovede do pune svijesti. Nakon što opet postanete potpuno svjesni, možete nastaviti putem kojim ste krenuli davno u Lemuriji. U tome, vi ćete se ujediniti s vašim rođacima iz Unutrašnje Zemlje i stvoriti najveličanstvenije galaktičko društvo. Jedan od prvih pothvata ovog društva bit će putovanje do svakog vodenog svijeta, zajedno sa svojom planetarnom braćom iz nove zvjezdane nacije. To je vaš cilj a mi smo ovdje da vas uvjerimo da s nebeskim svjetlom i božjom voljom da će ova božja volja biti ostvarena. Vaši sadašnji vladari svijeta vjeruju da su svemogući, što je najgluplja pretpostavka. Došlo je vrijeme za velike promjene, i za onaj trenutak kada veliki pomak svijesti postaje sasvim očit svima. Dakle, Nebo pristupa i priprema trenutak najčudesnijeg iznenađenja!

To iznenađenje, kako smo ranije spomenuli, je pomak iz tame u svjetlo. Majka Zemlja čini sve što je u njenoj moći da sve upozori na veliku nevolju koju su joj prouzročili mračni. Njena atmosfera je u previranju: njeni oceani i vodotoci umiru, njena biološka raznolikost, isto tako, je u izumiranju; doista, istinski opstanak vašeg površinskog svijeta visi o koncu. Ali mračni i dalje to ignoriraju, pa čak to postavljaju kao da ova naziruća katastrofa ne postoji. Mi smo ovdje da vas uvjerimo da je vaš umirući svijet činjenica. Međutim, mi vas također uvjeravamo da su uznapredovali događaji koji će ukloniti ove mračne sluge i dovesti na vlast one koje smo gore spomenuli i koji su posvećeni miru, blagostanju, i razotkrivanju. Vrijeme je da završi ovo mnoštvo zataškavanja i nemilosrdnih shema koje blokiraju vaš uspon do pune svijesti. Na vrhuncu svega toga je masovno poricanje vaši prirodnih prava i osobnog suvereniteta, zajedno s mnogostrukim prikrivenim aktivnostima protiv vas koje su vrijedne osude i koje će sada biti zaustavljene. To će biti zamijenjeno učenjima o ozdravljenju i mudrosti koja će dovesti sve vas natrag u punu svijest!

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Dolazimo s puno toga za priopćiti. Trenutno, vi ste u proširenom modu tranzicije koja budi rastući osjećaj frustracije i nestrpljenja u vama. Vaš svijet se premješta u višu vibraciju a Nebo dovodi do porasta istih vibracija u vama. To znači da ste sposobniji razlučiti iracionalne aktivnosti mračnih i manje spremni tolerirati njihov svjetonazor negiranja života. Ukratko, vi osjećate rastuće nezadovoljstvo s načinom na koji svijet djeluje i želite znati zašto to strašno i destruktivno područje još uvijek postoji! Pitate se zašto mnoge velike promjene koje tako aludiraju na svjetlo još nisu na snazi, i kako to da možemo stalno tvrditi da je naša pobjeda „na domak ruke“ dok mračni i dalje imaju kontrolu? Pitanje je doista ono što bi vi nazvali „krajnje“. Sve što možemo je da vas uvjerimo, za sada, da vodimo veliku pobunu srca i duha, i da ta pobuna brzo postiže sve ono o čemu smo s vama razgovarali. Ova tiha revolucija je skovala mnoge društvene, političke, i ekonomske mreže posvećene uvođenju novih duhovnih načina preoblikovanja vašeg globalnog društva.

Mi blagosiljamo sve ono što će se dogoditi i svakodnevno koristimo naše dobre službe za poticanje i mentorstvo ovog najpotrebnijeg niza društvenih transformacija. Ti događaji će postaviti globalno društvo na nove osnove i na novi put. Ta revolucija svijesti već je formirala važne pravne i duhovne mreže koje grade novi svijet sposoban da prihvati veliko bogatstvo i nove koncepte koji vode preko novca prema trajnom blagostanju. Ključno je da će ovo promijeniti način kako vi vidite sebe i ovu unutrašnju transformaciju koja sve mijenja. Nadalje, mi pripremamo niz novih učenja koja će se baviti pojmovima koji idu daleko izvan onoga što vjerujete o odnosima između fizičkih i duhovnih područja. Dok napredujete prema punoj svijesti, mnoge temeljne spoznaje bit će ponovno istražene, bilo da će se ogromno promijeniti ili u potpunosti odbaciti. Veliki dio onoga što ćete naučiti promijenit će način na koji gledate na vašu stvarnost i sve s njom obuhvaćeno.

Ove mnogostruke promjene u shvaćanju dobit će daljnji poticaj otkrivanjem činjenice o Unutrašnjoj Zemlji i dolasku vaših duhovnih i svemirskih obitelji. Vi ste bili blagoslovljeni od Neba i sada boravite u svijetu koji se svakog dana kreće u sve više razine svijesti. Ovaj se pomak svakog dana ubrzava i to nas uzbuđuje dok gledamo kako se razvijate. Vi ste kao pupoljci koji konačno cvjetaju, i uskoro ćete prigrliti čudesa predivnog „unutarnjeg“ cvijeta koji vi uistinu jeste. Naš sveti zadatak je da vam damo potrebne smjernice i dopustimo vašem cjelovitom Sebstvu da postane najvažniji dio vašeg života. Uskoro ćemo moći izravno komunicirati i povezati se s vama. Vaša veličanstvena Ja Jesam Prisutnost je uvijek tu, spremna da vas potpuno prigrli i vodi vas prema punoj svijesti. To je vaša božanska sudbina i ona dolazi sada da vam donese načine i sredstva da promijenite vaš svijet i postignete ovu najsvjetliju sudbinu.

Danas smo donijeli još jednu poruku da vas vodi prema vašoj novoj stvarnosti. Ovo sada manifestirajuće područje donosi velike istine i mnoga otkrića i dobrodošao kraj mnogim otrcanim zataškavanjima. Prvi kontakt je gotovo nad nama i s njim, novi dan za površinsko čovječanstvo. Razmislite o svim očaravajućim stvarima koje leže pred vama! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge