Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 7. ožujka 2017


Sheldan Nidle - 7. ožujka 2017

3 Imix, 4 Ceh, 13 Caban

Selamat Jalwa! Sve ide vrlo dobro. Mračni postaju šokirani kostur, jer je sasvim jasno da njihova tobožnja pobjeda brzo blijedi. Mračna kabala sada uzaludno trči da nekako sačuva ono malo što se već otapa. To je poput iznenadnog prskanja kiselinom koja je iznenada bila dodana u mješavinu. US, inc. će se rastopiti jer postaje kristalno jasno da je nova NESARA Republika opet na svjetskom horizontu. Mračna kabala sada može neizbježno vidjeti natpise na zidu. Njihovi stari načini su gotovi, a stara garda sada čeka svoju dugo odgađanu kaznu. Pravi Ustav s mnogim potrebnim promjenama uskoro će se pojaviti, a Kongres i ostatak mračnog režima uskoro će postati normalni svakodnevni događaj. Ovaj svijet je dugo čekao ono što će se uskoro dogoditi. Ovaj projekt je onaj koji je Svjetlo dugo čekalo. Uskoro ćete dobiti svoju slobodu i dočekati početak vašeg blagostanja.

Ovaj proces zahtijeva pažljiv i ozbiljan pristup. Mračni su uljuljkani u uvjerenju da će na neki način njihova pomama pronaći način da nastave. Naše snage vodi grupa prekrasnih i predanih pojedinaca čija magija će uskoro biti za svaku pohvalu u ovom svijetu. Ono što su oni učinili uistinu je čudesno. Nije lako srušiti financijski i politički sustav koji je ukorijenjen više od dva tisućljeća. Vojnici svjetla provode doista nevjerojatan događaj. Moramo pohvaliti njihove napore kao i njihovo veličanstveno strpljenje. Mi ćemo gledati kako izvodite najljepši skok u povijesti. To će vam omogućiti da napravite divovski korak prema kontaktu. Upravo ta činjenica nas čini sretnim zbog vaših napora. Bili ste u stanju stvoriti scenarij koji omogućuje ne samo da se formira nova stvarnost nego, uz to, da se naznači kako ćete stvoriti ovaj vaš novi svijet. Ovo područje će posjedovati potreban novac za pripremu nove i nebeske epohe.

Proces promjene dugo je bio u izradi. Ključno pitanje bio je završni proglas koji je trebao biti u stanju da izvuče podanike i njihove prijatelje. Bio je to nastavak stare stvarnosti koja je u početku zbunila ratnike svjetla. Zabrinutost je bila da se ova strategija temeljila na uvjerenju da su mračni dobili malu, ali ipak značajnu pobjedu. Mračni su ovo progutali kao činjenicu i počeli su koristiti načelo USA, inc. kao osnovu svoje poražene stranke. U stvari, prava priroda svega toga je bila da je USA, inc. bila nečinjenična. Ona je bila mrtva i u pravo vrijeme trebala je biti stavljena u veliku kantu za smeće povijesti. Ta istina sada postaje činjenica jer nove trezorske novčanice i RV su u procesu implementacije. Kako se i očekivalo, ovaj proces vodi do masovnih uhićenja i do nove NESARA uprave koja se sada rađa. Amerika je spremna da vodi svijet u mirnu revoluciju. To će omogućiti manifestaciju svijeta koji je davno Nebo obećalo. Ovo čudo sada je u punom tijeku i dovesti će do vaše slobode i blagostanja.

Dok se ovo kreće naprijed, vi ćete vidjeti mnoge potrebne promjene. Te promjene će omogućiti vašoj svijesti da raste i da se vaše kretanje prema punoj svijesti pojača. To je proces koji će biti ključ pojave vaše nove stvarnosti. Potpuno smo svjesni svega onoga što se odigrava. Mi shvaćamo da je razotkrivanje nešto što se treba riješiti. Stare vlade čvrsto su branile čudno uvjerenje da NLO-i ne postoje. To će se sada preokrenuti i istina da vi niste sami biti će vam otkrivena. Osim toga, postoji potreba da bude niz objava koje nam omogućuju da vam se izravno obratimo. U tim komunikacijama namjeravamo objasniti tko smo zapravo i zašto nam je Nebo reklo da stvorimo sustav nadzora da vas bolje pripremimo za punu svijest. Potreban vam je niz načina da riješite prošle živote koje ste doživjeli u ograničenoj svijesti. Ovaj proces je bitan u pomaganju da se prilagodite fizičkim promjenama s kojima ćete se uskoro sresti.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas smo došli da vam pomognemo da bolje razumijete ono što vam se sada događa. Tijekom proteklog desetljeća i pol, bili ste podvrgnuti brojnim sitnim promjenama koje općenito nazivamo simptomima uzašašća. Ove promjene po Nebu su jedan od mnogih načina na koji se vaše tijelo, um i duh pripremaju za veliku promjenu u svijesti. Ove promjene će ubrzo doći do točke kada su na redu dublja objašnjenja. Tada je potrebna serija naših lekcija od vitalne važnosti. Pojava nove vlasti će se prilagoditi tome. Očekujemo da nakon što budete naoružani s istinama koje stoje iza vaše povijesti možete biti bolje pripremljeni da prihvatite zašto je ovo vrijeme za goleme promjene ove stvarnosti. Vi ćete odjednom saznati o Agarti i zašto ste prvi put ovdje došli prije oko 900.000 godina. Izgubljena sjećanja će biti obnovljena i objašnjena.

Draga srca, mi znamo da je ova mudrost samo početak učenja o sebi kao narodu i kao Gajinim ljudskim skrbnicima. Ovaj proces treba raspraviti s vašim mentorima jer vi trebate znanje o tome kako se ovo prvo dogodilo. Ono što vas čeka je veliki period koji vam može pomoći pokazujući vam vaš pravi odnos s Gajom i njenim izvanrednim ekosustavima. Vaše pozitivne namjere i duboka podrška ovom božanskom procesu čini sve ovo mogućim. Vi ste čudesno promijenili način na koji reagirate na manipulacije mračne kabale. Te promjene su nam omogućile da poduzmemo mnoge potrebne korake prema naprijed. Ovaj rast je još jedan znak zašto je Nebo odlučilo da je božanski proces sada moguć. To nas dovodi do sadašnjosti. Ovo je zaista vrijeme da se blagoslovljeni događaji dogode!

Ovo je trenutak kada se čovječanstvo opet spaja s Božanskim da vrati svoju svetu i veličanstvenu svrhu. Kad opet postanete potpuno svjesni možete poduzeti sve, u čudesnom božanskom kretanju. Onda ćete vidjeti zašto nas je Nebo pažljivo izvuklo i stvorilo posebnu jezgru bića da vas vole i pomognu vam. U ovoj novoj svijesti naša misija je da budemo preuređeni na božanski način. Mi ćemo postati nadzornici misije određene od strane Neba. Ovaj proces je nešto čega ćete postati intenzivno svjesni. Ovaj proces će biti kada naše novo galaktičko društvo bude formirano i korišteno. Kako će sve to funkcionirati je nešto što ćemo podijeliti s vama, zajedno s vašim mentorima. Ovi dolazeći trenuci donijeti će vam veliku radost. To znači da se u potpunosti možemo prilagoditi nizu novih svrha, da preuredimo ne samo vas nego i cjelokupnost Neba i Gaje! Aleluja! Aleluja!

Danas smo nastavili naš tjedni izvještaj. Mi smo na pragu promjene koja će utjecati ne samo na ove izvještaje nego i na to kako se odnosite na brojne nove razvoje. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge