Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - June 5

5. lipnja 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

9 Ahau, 13 Pax, 8 Manik

Selamat Balik! Vraćamo se! Mnogo se toga događa! Ono što sada ostaje za učiniti je neka interna dokumentacija koja proizlazi iz nekoliko važnih pravnih pitanja koja su blizu konačnog rješenja. Bitno je da naši zemaljski saveznici završe ove zadatke i dobiju konačne pravne presude, jer to je ono što trenutno usporava nedavni zamah prema promjenama koje svi mi dugo čekamo. Smutnja koristi naš pravni raspored da sazove niz „konferencija“ da još jednom preispita mnoge vaše globalne krize zbog traženja načina da počine više njihovih lopovluka. Naše obrambene snage su na oprezu i prate vaše globalne uzavrele točke kako bi osigurale da se ništa ozbiljno ne izrodi. Na drugom frontu, bili smo zauzeti razgovorima u zadnjem trenutku između osoblja vaših novih vlada i naših timova za vezu. Vrlo je bitno da se održava dobar odnos između nas, jer će prva najava biti popraćena naletom žive aktivnosti koja se mora nastaviti brzo i bez nepredviđenih trzavica. Pobrinut ćemo se za to, jer to je razlog zašto imamo timove koji usko surađuju s vašim novim vladama.

Naša flota je dodijeljena za nadgledanje Gaje i da zatraži od njene Duhovne Hijerarhije ono što je potrebno, s vremena na vrijeme, da se održi relativno stabilnom, jer tekuće silovanje njenih resursa destabilizira međuovisnost njezinih mnogobrojnih sustava. Kontinuirani napad na planet od vaših multinacionalnih korporacija remeti krhku ravnotežu koju smo uspostavili, što je razlog zašto konstantno trebamo uklanjati nove štete. Ova situacija će potrajati sve dok svjetske vlade ne budu prisiljene da promijene zakone koji omogućuju da se ta pljačka nastavlja. Na drugom frontu, mi smo nagovijestili smutnji da su se stranice njihovih suđenja promijenile, i oni će biti obaviješteni o novim stranicama nedugo nakon što masovna uhićenja budu završena. Otkrili smo da posebna skupina planira poremetiti ove sudske postupke, i ti pojedinci će biti pritvoreni prije nego što se saslušanja pokrenu. Oni koji podržavaju takozvane razbijače misle da će ih takve neovlaštene aktivnosti na neki način spasiti, ali to nije slučaj.

U međuvremenu, Gaja polako priprema pozornicu za svoj masivni preobražaj. Naši planetarni znanstvenici su primijetili veliki porast anomalija koje se javljaju širom vašeg planeta, što je Gajin način priprema za njeno brzo dizanje u petu dimenziju. Sama količina tih anomalija iskače pred nas jer one rastu diljem svijeta; ona je vrlo ozbiljna u svezi ove promjene jer ona žudi da ujedini njene unutrašnje i površinske svjetove. Pripreme za prebacivanje također ozbiljno utječu na vaš Mjesec čije ljuljanje postaje mnogo izraženije, čineći mjesečevu orbitu nekonvencionalnom, jer ona reagira na ekscentrične promjene Gajine gravitacijske sile. Još jedna anomalija su grozdovi ogromnih komada kamenja koji prate Mjesec iza ili samo u prednjem dijelu na raznim punktovima njegove orbite. To su nakupine materijala koji će se koristiti za izradu vašeg budućeg sustava sa dva mjeseca i tipičan je primjer ogromnih i „zbunjujućih“ promjena u vašem sunčevom sustavu.

Cijeli vaš sunčev sustav prolazi kroz presudne promjene u pripremanju vaše nove 5-D stvarnosti. Mnoge skupine Elohima su sudjelovale u uklanjanju starih rešetki i uspostavljanju novih koje prethode vašoj novoj stavrnosti, i mi ih svakodnevno gledamo kako rade s vašim lokalnim Gospodarima Vremena za dovršenje vaše primarne vremenske linije. Ova nova vremenska linija će uvesti u doba pune svijesti i sveti povratak vaše prisutnosti u Glavno Vijeće Galaktičke Federacije Svjetlosti. Vaš nastup je za pečačenje galaktičkog mira i dopuštenje da budete dio velikog povratka u svjetlo ovog dijela fizikalnosti. To je, pak, najava daljnjeg razvijanja božanskog plana. Mi smo ponosni na ono što radite, da se svi događaji manifestiraju tako brzo koliko je božanski moguće. Pripremili smo vaše Svjetlosne komore s radošću i ljubavi za sve vas. Vrijeme se brzo približava za niz strašnih najava koje će, jednim udarcem, promijeniti vaš svijet zauvijek.

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Danas dolazimo s dobrim raspoloženjem, donoseći zanimljive vijesti za vas. Trenutno, oni koji rade po našim preporukama pripremaju se da odrede datume završetka njima dodijeljenih zadataka. Shodno tome, naši prijatelji Agarčani koordiniraju s tim suradnicima na utvrđivanju rasporeda masovnih uhićenja i brojnih najava koje će uslijediti. Timovi za vezu Galaktičke Federacije upoznavaju svoju flotu iz trenutka u trenutak, sa scenarijom koji se brzo odvija. To su doista blagoslovljena i uzbudljiva vremena za ovu stavrnost! Vi ste pred kretanjem u pustolovinu koja će vas osloboditi vaših okrutnih zemaljskih gospodara i dati vam od Neba poslanu priliku da se vratite u božansku svijest koja je tako bezdušno otrgnuta od vas prije 13.000 godina. Mi smo ovdje, blagoslovljeni, da vam pomognemo i odvedemo vas natrag u ushićenje pune svijesti.

Približavamo se zatvaranju pozornice za uklanjanje smutnje. Uhićenja će biti uskoro izvršena na bini i uključit će: predsjednike, premijere, članove kabineta vlade, suce u sustavu sudstva, članove nacionalnih parlamenata, kao i voditelje i službenike velikih banaka i multinacionalnih korporacija. Uvaženi članovi vladajućih tijela smutnje bit će konačno pritvoreni. To se radi kako bi se izolirali od institucija oni koji kroz njih upravljaju vašim svijetom, i svi oni će se suočiti s raznim oblicima kažnjavanja. Razne vrste kazni bit će jedinstveno presuđene od posebno pripremljenih sudaca općeg prava koji u potpunosti razumiju pravne posljedice suđenja kojima će presjedavati.

Postupak izoliranja „posebnih interesa“ od vlada, bit će glavna preokupacija privremenih vlada. To je razdoblje vaše povijesti koje će odvojiti vaše globalno društvo od svega što je bilo prije toga. Naizgled preko noći više nećete biti rob podložan hirovima smutnje; bit ćete slobodne i suverene osobe. Bit će vam predstavljena ogromna količina informacija od strane onih koji će biti na čelu vaših novih vlada idućih 8 do 9 mjeseci. Predlažemo vam da pomno pratite ove informacije, jer one predstavljaju temelj onoga što će se događati narednih 6 do 9 mjeseci. Uključeno u ovo vremensko razdoblje je i dolazak nas, vaših Uzašlih Majstora. Mi ćemo se očitovati među vama s namjerom da vas obaspemo nizom duhovnog znanja koje vas isprva može zapanjiti, ali na kraju će vas podići i otvoriti put za vaš duhovni preporod. Zaista, čovječanstvo je pred pirom u najvišem blagoslovljenom trenutku!

Danas smo nastavili s našim tjednim sastancima s vama da vas informiramoo tome što se događa na svijetu. Gaja se priprema na sve načine za njeno veličanstveno uzašašće u petu dimenziju. Isto tako, Nebo priprema svakog od vas za vaše uzašašće, a time i povratak u punu svijest. Znajte, dragi moji, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)
 
Izvor: www.paoveb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge