Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 4. rujna 2018


Sheldan Nidle - 4. rujna 2018

Dratzo! Vraćamo se! Vaše napredak prema konačnoj pobjedi Svjetla nastavlja se kretati naprijed, korak po korak. Dok gledamo kako Savez, naši zemaljski saveznici, rade zajedno da provedu vrlo diskretnog i pažljivo složenog plana koji smo im pomogli izraditi, mi ne možemo pomoći, ali osjećamo ponos. Njihov dinamičan plan djelovanja i dalje zbunjuje samouvjerenu mračnu kabalu. Multi-dimenzionalna po prirodi, strategija, do sada je bila spora i stabilna. Očekujte da ćete vidjeti brže kretanje jer se istina nastavlja otkrivati. Javnost se budi usprkos neumoljive odlučnosti kabale da zaustavi vašu evoluciju. Srećom, njihova oholost će biti njihov pad. Kabalina vladavina nad vama sve više blijedi. Molimo vas da ostanete pozitivni i pronađete utjehu u svojoj vjeri.

Galaktički temperament Saveza je, do sada i s dovoljno marljivosti, nadmašio mračne i mnoge njihove savezničke suradnika. Sve to je dio pametnog i pažljivo nadograđenog glavnog plana koji je da se nadjača tama vašeg planeta. Narodna revolucija kuje novi i skrupulozno moralni sustav zakona običajnog prava za koji je naloženo da se formalno ponovno uvede u vaš svijet. Niz potpunih, međusobno povezanih istraga donio je na svjetlo opake tajne mračne kabale. Ove istrage će dati ton njezinom pravnom padu s vlasti. One su povezane s pojavom raznih prelaznih vlada čija primarna svrha uključuje gonjenje tisuća pojedinaca koji su služili kao funkcionari ilegalnog i fiktivnog „rata protiv terorizma“. Proces je u tijeku u ovom trenutku.

Proces ovog „čišćenja kuće“ može uspostaviti nove vlade iskreno temeljene na slobodi, i osobnom suverenitetu. Prakticiranjem funkcionalnog morala ljudi koji vode republike mogu služiti kako je namijenjeno, a globalno obilje bit će nesmetano isplaćeno. Ove promjene će promijeniti samu prirodu vaše stvarnosti u sasvim drugačiji subjekt. Rijetko Nebo odobrava takvu ogromnu modifikaciju u tako kratkom vremenu. Normalno, ovaj stupanj promjena stvaran je stoljećima, ne u manje od deset godina. Ova sankcija je božanska kompenzacija koja proizlazi iz otvorenog prkosa mračne kabale prema svetim uredbama koje su upravljale preobrazbom vaše stvarnosti.

Kad dođe čas da mračni kabalisti pripreme da odstupe, mi ćemo pomno ispitati one koji su spremni da ih zamijene. Nužno je da određene karakterne vlade uspostave oblik reprezentativnog upravljanja koje podržava vaš razvoj, sadašnji i budući. Programi prosperiteta i mnogi korisni projekti koje ove privremene vlade pokrenu morat će se uskladiti jedni s drugima. Štoviše, ovi režimi će zahtijevati nova pravila koja potiču svakog od vas da slobodno sudjeluje u procesu upravljanja: ona će biti među prvim koracima koje poduzimate prema vašem galaktičkom društvu. Odvojite si vremena da priznate biće koje postajete i veoma visoke odgovornosti koje ćete prihvatiti u realizaciji vašeg novog galaktičkog društva.

Blagoslovi! Mi smo vaši uzašli Majstori. Vraćamo se s više stavki o kojima bismo raspravljali s vama. Vaša sadašnja „ne-civilizacija“ pretvorit će se u onu koja zrači skladom i radošću, i svugdje vidi bujanje mogućnosti i istraživanja. Ljudsko društvo će biti vraćeno na veličanstvene visine koje su dokazane u Lemuriji. Još jednom želimo izraziti našu duboku zahvalnost za ono što radite. Značajan izazov je da se djeluje s vjerom toliko dugo kao što se pokazalo da jest. Tijekom ovog putovanja, vaša jedina potvrda ovog procesa bile su ove poruke i izvještaji koje ste pronašli na internetu. Budite sigurni da, nakon što se događaji odigraju, vaše teškoće će radosno završiti.

Svaki pojedinac se mora osjećati priznat i treba znati da je njegov doprinos značajan za njegov svijet. Osjećaj pripadnosti leži u korijenu zdrave lokalne zajednice, koja zauzvrat oblikuje kamen temeljac zdrave globalne zajednice. Kad ste doista slobodni, vi ste u potpunosti odgovorni za sebe i vašu zajednicu. To ide ruku pod ruku i s duhovnim rastom. Božanska služba je namijenjena da ispuni vašu zajednicu oslobađajući vas da kreativno koristite svoje urođene sposobnosti kako bi riješili svakodnevne probleme koji vas okružuju. Lokalne zajednice su zamišljene da postanu samodostatne i samoregulirajuće, sposobne da riješe sve unutarnje probleme. Tek tada mogu vaši intuitivni darovi doista funkcionirati na nacionalnoj i globalnoj razini. Kako se vaša svijest širi, vaša želja za slobodom upravlja vašom punom pažnjom.

Suverenost je neposredni nusprodukt slobode. Ona daje svakom biću ravnopravan status i jednima i drugima. Suverenost je poseban temelj na kojem se vaša dobra djela mogu graditi. To je sredstvo kojim možete lako manifestirati/ostvariti svoje pune kreativne talente. Kad jednom uistinu shvatite koliko ste međusobno povezani, otkrit ćete kako je lako, bez napora i učinkovito raditi u kooperaciji. Ova povezanost potiče neizbježnu želju da stvarate dražesno i održivo okruženje za vašu zajednicu. Suverenost je božansko i zakonito sredstvo za provođenje pozitivnih akcija. Suverenost je nepokolebljiv temelj na kojem se mogu graditi vaša dobra djela. Naša nepokolebljiva namjera je da vas sve uskoro pozdravimo i proslavimo našu zajedničku pobjedu.

Danas smo pregledali što se događa u vašem svijetu. U tijeku su događaji koji će na kraju osigurati kraj mračne kabale i njenih brojnih suradnika. Vi ste pripremljeni da svjedočite čudesnom događaju: povratku Svjetla na planet Zemlju. Od te točke, bit će to samo kratko putovanje do pune svijesti. Znajte, najdraži, u svom srcu srca da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge