Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - April 3

3. travnja 2012


12 Cauac, 13 Mac, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Vaš svijet nastavlja svoj zaokret prema novoj stvarnosti. Planet se pomakao gotovo 2 stupnja prema ekliptici kao rezultat povećanih energija koje prolaze kroz vaše Sunce iz galaktičke jezgre. Te energije vrše pritisak na planetarne rešetke, koje također nastavljaju da se pomiču. Te iste energije galaktičke jezgre stvaraju uvjete na ostalim vodenim svjetovima, koje ih premještaju bliže svetoj točki pomicanja sunčevog sustava. To je kada se vaš sunčev sustav usklađuje s ostatkom galaksije, omogućujući galaksiji da značajno promijeni svoj osnovni spiralni oblik, a dopuštajući našim stvarnim galaktičkim rešetkama da dođu u ritmičko poravnanje s oko 350.000 galaksija koje sačinjavaju ovaj sektor fizikalnosti. Mi smo bili poučeni od Neba da povećamo našu razinu sudjelovanja sa galaktičkim Elohimima u nadgledanju da se te prilagodbe odvijaju kako je odredio Stvoritelj i sveti Serafim AEON-a. Ovaj projekt se podudara s božanskom intervencijom koja se sada događa na vašem svijetu.

Ova božanska intervencija se približava magičnoj točki! Trenutno, mi nadgledamo završne korake pri čemu se stvarnost vašeg svijeta transformira iz tame u Svjetlo. Predstavnici Neba, koji rade u suradnji s brojnim svetim tajnim društvima i mnogim od vaših Uzašlih Majstora, spremni su da lansiraju veliko bogatstvo. Ovo opće blagostanje naglo počinje s velikim promjenama u načinu na koji djeluju vaši globalni financijski i politički sustavi. To će uistinu biti godina obilježena jedinstvenim promjenama bez presedana! Najvažniji aspekt za nas je, naravno, potpuno razotkrivanje od vaših glavnih vlada, naše dobronamjerne prisutnosti i naše misije ovdje. Potpuno smo spremni da nastavimo s mnogim aktivnostima s našeg popisa, što će završiti s time da će vas vratiti u vaše prirodno stanje pune svijesti. Kao što smo rekli, provode se određene preventivne akcije određenih kontingenata svjetskih vojnih i pridruženih policijskih skupina. Oni provode završnu fazu procesa globalnih masovnih uhićenja koja će zauvijek promijeniti vaš svijet. Ta uhićenja najavljuju nove vlade i novo blagostanje za sve vas!

Ovaj početni nalet izvanrednih promjena dovest će do niza uzbudljivih događaja. Mi usko surađujemo s Agarćanima na uspostavljanju optimalnog puta do galaktičkog društva, počevši od brojnih tajnih tehnologija koje će vam uvesti vaše nove vlade. Te iste vlade će vas također osloboditi dugova i isplatiti vam vaše novo bogatstvo. To će biti vrijeme da se suočite, na globalnoj razini, sa stvarnim činjenicama klimatskih promjena, a to će zahtijevati potpunu promjenu vašeg pristupa prema vašem dragocjenom živućem planetu. Trajno, masovno uništavanje vašeg vlastitog svijeta mora biti zaustavljeno. Odmah će vam biti dostupne nove tehnologije za održavanje vašeg planeta i počet će se s obnavljanjem tisućljetnog pustošenja. Naša uloga kao mentora uključuje prenošenje naših tehnologija vama, savjetujući vas o načinima za rješavanje vaših gorućih globalnih potreba. Sve ste to čuli mnogo puta prije: sada je došlo vrijeme da raspravimo kako da sve to izvedemo.

Agarćani vas vrlo dobro poznaju, ustvari, oni su potajno živjeli među vama gotovo 13 tisućljeća, tako da je njihova mudrost vrlo značajna za nas. Uzašli Majstori imaju sveti zadatak da isprave mnoge neistine i aluzije utkane u vaše vjerske filozofije od strane mračnih. Istina se treba iskreno izraziti, ali na takav način da možete percipirati suptilnosti koje su koristili Anunaki kako bi narušili vaša vjerska djela. Majstori mogu postaviti izravne zapise, pružajući osnovicu za potpuno novi oblik vaše drevne povijesti i vaših mitova o podrijetlu čovječanstva. Također, od najveće važnosti je veliko usklađivanje o tome kako se odnosite prema veličanstvenom Biću na kom se nalazite. Vaš pad u ograničenu svijest skriva mnoge stvari od vas, a put natrag do pune svijesti može pretvoriti ove misterije u koncepte koji će brzo postati dio vašeg svakodnevnog znanja o ovom svijetu i o samoj fizikalnosti. Sve to počinje razotkrivanjem.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovog tjedna pomažemo mnogim našim suradnicima u pripremi nekoliko posebnih projekata za trenutnu aktivaciju. Mi smo poštivali u svakom pogledu svete uredbe Neba, a sada je prihvaćeno da je sada vaša stvarnost potpuno spremna za promjenu. Ta promjena će početi serijom uhićenja i „ostavki“ glavnih likova koji služe mračnima u vladama, financijama, i međunarodnom bankarstvu. Ova akcija odmah dovodi do druge dvije: isporuke vaših fondova prosperiteta od imenovanog osoblja, istovremeno s prijenosom političke moći u nekoliko većih svjetskih vlada na privremene vlade. Ove dvije akcije vode do treće: serije zvaničnih najava koje objašnjavaju novi bankovni i financijski sustav, puni oprost duga, i povrat vaših suverenih prava.

Te aktivnosti će signalizirati da je razotkrivanje slijedeće i neminovno. Što se tiče ovog potonjeg pitanja, još jedno veliko razmatranje će se uzeti u obzir: naš dragi blagoslovljeni svijet zahtijeva hitan završetak rata, jer sada postoje prijetnje ugrožavanja njegovog zdravlja. Mi smo zamolili naše Agarćanske i galaktičke obitelji da nam se pridruže u obnavljanju Gajinog zdravlja, ali ove aktivnosti zahtijevaju veliku izravnu, otvorenu intervenciju s naše strane. Srećom, ta vidljiva djelatnost će biti odobrena od strane novih privremenih vlada, pa je potreba za razotkrivanjem stavljena na dnevni red, kao pitanje koje treba obraditi u drugom tjednu kad privremene vlade preuzmu dužnost, kao jedno koje će se u potpunosti riješiti zajedno s našim prvim najavama. Piratstvo mračnih više ne može i neće više biti dopušteno. Nova epoha za čovječanstvo je stigla!

Suština ove poruke je da vas uvjerimo da je puno posla ostvareno od strane naših suradnika na smjeni mračnih vlada i distribuciji ogromnog svjetskog prosperitetnog programa. Ovo su samo neke od aktivnosti koje su planirane s ciljem da vas pomaknemo do pune svijesti. Predstojeće pripreme nepovratno će promijeniti vaš svijet i osigurati točku ulaska misije prvog kontakta Galaktičke Federacije. Mi i naša Agarćanska braća i sestre namjeravamo da vam se tada predstavimo. Dok ono što će se dogoditi može biti šokantno za vas, ustvari je to početak koji će vas dovesti do blažene radosti pune svijesti. Ovdje, vi ćete pomoći svima na Nebu i nama u provođenju božanskog plana fizikalnosti. To su doista uzbudljiva vremena kojima svjedočite i koja proživljavate!

Danas smo nastavili našu raspravu o tome što se događa u svijetu. Novo Zlatno Doba za čovječanstvo je svanulo. Najave razotkrivanja od vaših novih vlada će nam omogućiti da učinimo nekoliko stvari koje su od velikog značaja za pripremanje pozornice za naše masovno spuštanje. Mi s radošću očekujemo da se svečano susretnemo sa svima vama. Znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoveb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge