Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 2. siječnja 2018


Sheldan Nidle - 2. siječnja 2018

Radost i pozdravi od Galaktičke Federacije i Uzašlih Majstora! Dolazimo nakon ove prekrasne blagdanske sezone koja je punim gasom započela završnu fazu kabaline smrti. Iako se već desetljećima nazivaju "moći koje jesu", sada ih nazivamo "moći koje su bile". U narednim tjednima još toga će se otkriti zašto kažemo da ovogodišnji blagdani donose mnoge darove za vašu slobodu. Želimo ublažiti vaše frustracije, jer ovo putovanje je bilo dugo i rastrojeno. Sada, međutim, možete vidjeti svjetlo na kraju tunela.

Nadugo smo opisali golemost prosperiteta koji vas čeka. Blagoslivljamo sve one koji su u prošlosti tako veličanstveno održavali energiju svjetla oko nas dok smo radili iza kulisa da sigurno dovedemo vašu novu stvarnost. Mnogi neopjevani heroji trajno su posvetili svoje živote ovom dijelu Božanskog plana. Stoga blagoslivljamo sve, i hvala vama i Nebu za božanski rad koji je do sada napravljen. To su dobri napori ovog blagoslovljenog kolektiva koji sada donose plodove jer se neprocjenjivi prosperitet manifestira pred nama.

Sada se približavamo trenutku kada bolje razumijete točno ono što smo dosad postigli. Jako davno, mračna kabala neograničeno je vladala i bila je tako arogantna da su mislili da NE MOGU biti poraženi. Jednostavno vas molimo, u zoru ove nove godine, da blagoslovimo i zahvalimo se svima koji su marljivo i samostalno radili u svjetlu kako bi nam omogućili da manifestiramo dolazak vašeg blagostanja u cijelom svijetu. Radujemo se rezultatu onoga čemu je trebalo dugo vremena da se manifestira.

Budite jedno u svjetlu Božanskog! Neka božanski duh teče kroz sve i omogući onima u njegovom svjetlu da osjete njegovu manifestaciju. Mi smo Jedno svjetlo našeg najblagoslovljenijeg Stvoritelja. Mi smo se radosno okupili kako bi proglasili ovaj prekrasan trijumf nad mračnom kabalom i mnogim njenim arogantnim podanicima. Donesite prosperitet! Otkrivamo ovo kako bi nam pomoglo da ostanemo svjesni bezbrojnih čudesnih doprinosa koje su mnogi saveznici tiho napravili da vas dovedu do konačne pobjede.

Mnogi od vas pitaju kada će se prosperitet konačno manifestirati. "Kada" ne bi trebao biti fokus. Umjesto toga zamislite Vječno Sada i kako će se ono osjećati kada ponovno budete suvereni građani svijeta. Kao što je Galaktička Federacija izjavila, kabala se eliminira jedan po jedan. Strategija Galaktičke Federacije je neutralizirati kabalu i omogućiti da novo društvo procvjeta. Genijalnost ove strategije nije bila suočiti se frontalno, već umjesto toga ukloniti male komadiće, jedan po jedan. Ključ je razdvojiti, dopuštajući im da postignu naizgled male pobjede sve dok se ne oslobodite.

Strategija kretanja prema svjesnosti je evoluirala i spremna je stvoriti prosperitet i omogućiti ostvarenje vašeg osobnog potencijala. Bilo je puno frustracija među vama jer se ovaj proces odužio mnogo više nego što se očekivalo. Često smo bili zbunjeni zbog nevoljkosti naših Zemaljskih saveznika da objave RV (revalorizaciju valuta) i GCR (globalnu revalorizaciju valuta). Distribucijski sustavi već su većinom uspostavljeni za ovu godinu. Sad je trenutak. Svijest se mijenja u našu korist. Mir na Zemlji je u procesu realizacije.

Čestitamo svjetloradnicima na održavanju svjesnosti za mir pod najtežim uvjetima koji se mogu zamisliti. Znajte, najdraži, da je kabalina moć izgubila zube. Više vam ne mogu naškoditi. Živite u vremenu tranzicije. Proslavite dolazeću godinu kao vrijeme za vaše oslobođenje.

Danas smo pregledali neke detalje koji se tiču vašeg povratka u oslobođeno i prosperitetno stanje. Ovo čarobno doba godine donijelo nam je puno radosti! Dolazeće vrijeme svakako će donijeti sve sjajniji niz čudesa. Također je vrijeme da upotrijebite svoje nevjerojatne vizije kako biste očitovali istinsko čudo koje je čovječanstvo! Znajte, dragi, da je beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge