Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, August 30, 2013

SaLuSa - 30. kolovoza 2013

SaLuSa u ljubavi i svjetlu

S dolaskom rujna mi osjećamo da vaše vibracije još uvijek rastu, a također i Majka Zemlja je spremna da vas dočeka u novoj višoj stvarnosti. Čini se da je vaše Sunce mnogo sjajnije nego ikad, jer vi omogućujete sebi da vidite energije koje ulaze u vaš svijet i vaša tijela. Pogledajte oko sebe i vidjet ćete da su boje življe nego prije mjesec dana, a to nije zbog dolazeće jeseni ili promjena vremena, to se događa vama, a vaša vizija postaje jasnija bez obzira u kom dijelu svijeta živite. Uživajte u ovom lijepom šarenom prizoru i znajte da se vi krećete prema vašoj željenoj sudbini. Ovaj mjesec će za vas biti vrlo intenzivan, i mi već osjećamo uzbuđenje zajedno s vama, jer s vašim unutarnjim promjenama dolaze i vanjske promjene, gotovo ruku pod ruku i zbog vaše snažne namjere i želje za promjenom, ništa vam ne može stajati na putu. Shvatite ovu jednostavnu istinu i vidjet ćete da se to događa brže nego što ste ikad zamišljali. Vi već znate da se neke promjene ne mogu dogoditi preko noći, i vi uvijek trebate vjerovati vašem unutrašnjem vodstvu, jer samo ono vam može pokazati koji je najbolji način da djelujete u narednim danima.

Neki od vas su već doživjeli da se njihove želje odmah ispunjavaju, i želimo vas uvjeriti da su i one velike spremne da budu ispunjene. Održavajte se u ovom prekrasnom višem stanju uma i osjećajte svoje istinske veze s prijateljima i obitelji, i neka vaše tijelo i um budu otvoreni za sve veći protok energija koje postaju dio vašeg svakodnevnog života. Još uvijek se možete čuditi da i kada niste u meditaciji, vi ste još uvijek u stanju da ih osjetite, svakog dana jače. Znajte najdraži da ste bili u stanju otpustiti sve ono staro koje je zadržavalo vaš um da razmišlja, da ste još uvijek dio 3D stvarnosti, pa zato u nemogućnosti da se povežete s nama kad god to poželite. Ali vaše tako snažne namjere su vam pomogle da se transformirate u bića svjetlosti koja su spremna da zakorače u slijedeću fazu ovog prekrasnog i jedinstvenog procesa uzašašća u istom tijelu u kome ste sada. Uvijek mislite na svoje tijelo s ljubavlju, jer vam to omogućuje da osjećate sve te više nevjerojatne energije i veze koje se pojačavaju svakog trenutka. Morate se prilagoditi tim višim energijama, jer u višim područjima bit ćete okruženi samo uzdižućim energijama i energijama ljubavi tako velike snage koje tek počinjete osjećati i prihvaćati upravo sada. Sada shvaćate da je sve to proteklo vrijeme bilo potrebno da vas pripremi za to.

Zadržite vaš fokus na ljubavi i svjetlosti i na svemu što oni predstavljaju za vas, kao što smo vas na to tako često podsjećali, i svi ćete osjetiti i vidjeti kako radost i sreća ulaze u vaše živote bilo iznenada ili lagano malo po malo, prema svačijoj slobodnoj volji i izboru, i znajte da će to trajno ostati sa vama, ako to želite. Mi smo vas također podsjećali da to nije bio izbor svakog čovjeka koji je trenutno na Zemlji, jer neki se ne osjećaju još spremni da puste u sebe ljubav, a vi trebate prihvatiti njihovu želju znajući da kada budu spremni, mogli bi zatražiti vašu pomoć, i znajte da bez obzira gdje se nalazite, vi ćete ih čuti. Dijelite svoju ljubav sa svima, jer vi još niste potpuno svjesni kome možete pomoći samo osmjehom ili sa nekoliko nježnih toplih riječi.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mi smo vrlo sretni što vidimo da prihvaćate naše energije kao svoje vlastite, a one su doista takve, jer mi smo vaša obitelj i jasno vidimo i osjećamo da vi stvarno to osjećate uključujući i nas u vašu stvarnost. Šaljemo vam našu ljubav i uživamo u ovim trenucima toliko koliko i vi.

Kanal: MADAD

Izvor: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-30082013.html

Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com




Galactic Channelings

Create Your Badge