Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 29. prosinca 2016


SaLuSa - 29. prosinca 2016

Poruka 17

Ljubav ti daje krila - sjećate li se te stare izreke? "Ljubav može pomicati planine" također je jedna od onih koja je bila namijenjena da je se sjetite kad vrijeme učenja bude na svom kraju. Ti izrazi čiste i istinske ljubavi ostali su samo u vašem sjećanju kao dio starih priča i legendi, a mnogi od vas koji ste razočarani osjećajem nedostatka ljubavi uzimaju ove izraze samo kao "romantično sanjarenje" i kao iluziju koja se nikad ne može dogoditi, jer nitko nije u stanju raditi takve stvari. A to je točka ljudskog vjerovanja - Ja to ne mogu učiniti, tako da to ne može biti.

Ipak, ako vjerujete vatri koja gori duboko u vašoj jezgri, sigurno saznajete da ste sposobni za sve, sve ono što želite učiniti. Vjerovati u moć ljubavi je lako, jer ljubav je svuda, ljubav je energija našeg stvaranja, ljubav je u svim oblicima i svim vašim kreacijama, samo je stvar vas da dopustite sebi da je osjetite. Osjetite kako nježno teče kroz cijelo vaše biće i čini vas osjećajnim na svaki način. A ako tražite više, tog trenutka protok je intenzivniji, i nosi sa sobom sve što trebate u sebi. A ako to čini da se osjećate čudno ili ostavlja pitanja u vašem umu, to je upravo savršeno, jer ljubav vam pokazuje kako ići dalje. Ljubav želi rasti, bez obzira na to koliko osjećate da ste ispunjeni s njom, ljubav i dalje želi da radite sve ono što možete, kako bi je mogli primiti više. Što je više primate, više možete dijeliti i sva vaša iskustva postaju ljepša i intenzivnija i više povezana s istinom.

Ljubav je opet postala toliko moćna i unutar stvarnosti Majke Zemlje ona se probudila i nastavila rasti i rasti sve dok nije postala spremna da opet radi čuda. Jedina stvar koja je potrebna je da vjerujete u sebe. Vjerujte u ljubav, draga braćo i sestre, i ljubav će vas pripremiti, otvoriti vam sva vrata i učinit će da letite.

SaLuSa

Kanal: Dani
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/12/message-17.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge