Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, November 29, 2013

SaLuSa - 29. studenog 2013
Energija je u porastu na svakoj razini postojanja - u jezgri vašeg planeta, na površini, unutar vas i svih životnih oblika koji egzistiraju zajedno s vama i oko planeta - a to stvara savršen uvjet za dugo očekivano uzdizanje. Vi sigurno osjećate tu energiju koja puni cijelo vaše tijelo ostavljajući vas u sumnji da se nešto događa. Ta vas energija može podsjetiti na osjećaje koje ste imali kad ste se probudili i kad je energija počela teći unutar vas i započela proces vaše promjene. Ovaj put, energija koja sada teče u vaše biće, zatvara vaše pripreme za kretanje na više, a vi to sigurno osjećate kao da ste više osjetljivi i nježniji, jer ste sada u stanju da osjetite i osjećate jako puno toga više, a te više vibracije koje donose sve ono što je potrebno za završetak vaše promjene, imaju cijeli spektar viših energetskih uzoraka. Ti uzorci lako ulaze u tijela onih koji su spremni da se pridruže svojoj višedimenzionalnoj stvarnosti postojanja, i oni apsorbiraju cjelovitu informaciju u sebe.

Oni koji su odlučili da se kreću manjom brzinom mogu apsorbirati informacije jednu po jednu, što ovi energetski uzorci omogućuju da to učine. Prihvaćajući ih kako oni ulaze u vas, vi im omogućujete da se spoje sa svakom stanicom vašeg tijela i potpuno ju promijene i otpuste sve stare energetske obrasce nekad stvorene u vašem fizičkom postojanju. Oni više ne trebaju biti prisutni unutar vašeg bića, jer vi ste radili na svom čišćenju s takvom odlučnošću i intenzitetom, da ste poslali ovu informaciju Snagama kreacije s vrlo jakom i jasnom potvrdom da Snage kreacije ste spremni zakoračiti u višu razinu postojanja. Dakle, ta energija koju sada osjećate, predstavlja vašu ispunjenu želju za vaše kretanje, a uz razumijevanje osnovnih principa života unutar viših realnosti, vi ste spremni slijediti svoje želje i dovršiti ovaj dio vašeg putovanja.

Slijedeći dio vašeg putovanja već je na pravom mjestu za svakog od vas, i bez ikakve iluzije koja bi blokirala vašu viziju da to jasno vidite i slijedite bez ikakvog oklijevanja. Oni koji to ne mogu vidjeti u ovom trenutku njihova razvoja, imaju i dalje će imati svu pomoć od svojih vodiča koji će im pokazati njihov izabrani put malo po malo, pa čak i ako odluče da ne slijede ove savjete sada, oni će jasno vidjeti znakove kada su spremni napustiti sadašnju razinu vibracija i zakoračiti u slijedeću razinu iskustava. Sasvim je sigurno da niti jedna duša neće željeti da ostane na istoj razini duže nego što je potrebno, jer svi mi nosimo želju da istražujemo i učimo u njoj, a kad dođe vrijeme, svaka duša je spremna da se premjesti nakon što apsolvira sva potrebna iskustva i stekne odgovarajuće razumijevanje od njih.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam kako vaše energije brzo rastu, dok osjećate da će se vaše želje očitovati. Osjetite vibrirajuću energiju unutar vaših tijela i dopustite mu da dovrši promjene. U tren oka ćete prepoznati razliku koju su te energije stvorile, i znam da sva ta iznenađenja koja očekujete da se dogode, će brzo uslijediti.

Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-29112013.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge