Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, September 24, 2013

SaLuSa - 24. rujna 2013

Kao što je vaše sunce sada mnogo svjetlije, također i vaše svjetlo svijetli tako jarko, a to nam omogućuje da radimo s vama i da vam se približavamo svaki dan sve više. To također omogućuje da se sve promjene kreću puno brže, jer sada se vaše želje ispunjavaju gotovo odmah. Prakticirajte željeti bez straha i vidjet ćete kako se to manifestira u vašoj stvarnosti. Biti bez straha je najvažnija točka u vašem trenutnom procesu transformacije, pa je to razlog zašto vas konstantno podsjećamo na tu činjenicu, da samo strah i sumnja vas sada zadržavaju od ostvarenja vaših snova. Morate pronaći najbolji način raščišćavanja tih starih sjećanja i misli koje uzrokuju da gledate unatrag i pitate se da li je to što sanjate upravo ono što želite. Želimo da znate da vam vaši snovi sa sigurnošću pokazuju kako na njih gledati i stoga ih vidimo kao smjernice na vašem putu. Vjerujte sebi, jer sada ste svjesni temeljnog načela u cijeloj ovoj kreaciji, a to je da ste vi kreatori vaše vlastite stvarnosti i ko-kreatori stvarnosti koju dijelite sa svim bićima koja srećete na vašem putovanju.

Manifestiranjem vaših misli i želja u vašoj stvarnosti dolazi također i odgovornost za sve vaše postupke. Znamo da je to činjenica s kojom bi neki od vas mogli imati poteškoća, ali zapamtite dragi moji, sve je savršeno planirano i osigurano, i niti jedno biće neće biti povrijeđeno vašom pojedinom misli. Kao prvo, vi se čistite od svih neželjenih misli, koje jednostavno više neće biti prisutne u vašim mislima, a kao drugo, postoji mehanizam koji će vas upozoriti prije nego što budete u stanju manifestirati štetne misli. To je funkcija vaše veze između vašeg srca i mozga, a aktivira se u trenutku vaših priprema da zakoračite u više područje. Oni koji su spremni, već su primjetili da, kada ovakva vrsta razmišljanja uđe u vaš um, da također i jedna druga misao ulazi istog trenutka. Ta misao nije ništa drugo nego otpuštanje starog, nepotrebnog, i stoga prva misao nije dobila dovoljno snage da se manifestira. Ovih dana se to može često događati, ali budite uvjereni da se sve te stare misli neće nikada vratiti, zahvaljujući vašoj vlastitoj odlučnosti, čišćenju i namjeri.

Mi se jako radujemo što vam se približavamo i da smo u mogućnosti dijeliti mnogo više toga s vama. Mi osjećamo vašu sreću, i znamo da ste spremni čak i za više, ali vaše fizičko tijelo još uvijek treba malo vremena da se prilagodi ovim visokim energijama. S druge strane, vaša tijela se puno brže mijenjaju kada je naša energija prisutna, tako da svi mi moramo pronaći ravnotežu u našoj vezi, jer neravnoteža energije uzrokuje umor unutar naših tijela, i mi smo svjesni činjenice da to može uzrokovati protok dvojbenih misli u vašem umu, kada ne možete dobiti dovoljno odmora u vašim radnim danima. Vi ste tako blizu dostizanja točke u vašoj transformaciji kada se to više neće događati, a mi ćemo vam pomoći dijeljenjem dovoljno naše energije da uđete u vašu višu stvarnost koju ste stvorili za sebe.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i sretan sam da vam mogu reći da je to vrlo blizu, također vrlo blizu u vašem poimanju vremena, i već osjećam vašu radost zbog toga. Zajedno šaljemo vrlo snažne namjere Snagama Kreacije, a one nam dopuštaju da slijedimo naše snove i vizije, i da se krećemo duž staza naše duše. Osjetite snagu u vama. To je tako.

Kanal: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-24092013.html3D

Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge