Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 19. listopada 2016


SaLuSa - 19. listopada 2016

Poruka 1

Draga braco i sestre, kako se osjecate u ovom trenutku? Promjene koje ste ocekivali da ce se dogoditi a nisu se dogodile, unutar ili izvan vas – možete li ih prihvatiti? Možete li nastaviti sa svojim životom, možete li prilagoditi svoje vizije, svoje planove? Jeste li shvatili da je drugi dio iskustva vašeg ljudskog uzašašca završio?

Sada, oni koji rade na svom vlastitom cišcenju i mijenjanju obavili su ovaj vrlo težak rad na otpuštanju svih starih energija, što je doista nužnost da bi išli dalje i da bi se prilagodili novim energijama, mogli bi se upitati što uciniti sljedece? Zašto ste još uvijek ovdje, što je to što vas još uvijek drži u ovoj realnosti? Na ovo pitanje bi se moglo jednostavno odgovoriti rekavši da niste završili sve zadatke koje ste planirali u ovom životu. Znam da je ponekad vrlo teško biti u ovoj frekvenciji, kad znate da nešto mnogo ljepše, skladnije i s puno više ljubavi postoji negdje u drugom “vremenu i prostoru”. Vama se pokazuje u snovima, meditacijama i vizijama nježna frekvencija života jer se za to trebate pripremiti, a to uvelike pomaže vama i drugima da nastavite sa svojim radom.

Kad dode vrijeme – pravi trenutak – da napustite svoje sadašnje životno iskustvo, morate biti spremni za novo. Nikad ne sumnjajte da ste na pravom mjestu i vremenu s odredenom svrhom i kad steknete odredeno iskustvo, vaš život se može brzo promijeniti. Svi ne žele brze promjene, jer to može stvoriti neke nelagoodne osjecaje ili strah i to je razlog zašto svako bice ima svoju brzinu. To je razlog da ne vidite kako mnogo ljudi odjednom napuštaju zemaljsko iskustvo. Oni koji su ga vec napustili možda se žele vratiti, da jednostavno nastave puno premještanje u svjetlo. Neki se nece vratiti, jer oni ce biti spremni da se premjeste u nova iskustva.

Da, svi transformiraju svoje životno iskustvo takoder globalno, jer ste promijenili nacin na koji djelujete, vidite, osjecate i komunicirate jedni s drugima i ne povezujete se s pricama straha, koje se još uvijek šire, ili barem neki ih još uvijek žele širiti kao istinu. Ipak, kao što možete vidjeti, vecina ljudi, bez obzira koliko su uznapredovali u svom procesu budenja, cak i oni sada ne vjeruju medijima. Slijedite svoj životni put i to ce vas savršeno voditi do konacne istine vaše vlastite i ljudske egzistencije.

Sretan sam što vam ponovno govorim i zadovoljstvo mi je da dijelim svu svoju mudrost kako bih vam olakšao vaš proces budenja.

SaLuSa

Danica
Web stranica: http://salusanewmessages.blogspot.hr/2016/10/message-1.html
Hrvatski prijevod: Fredi

< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge