Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, September 10, 2013

SaLuSa - 10. rujna 2013

Dragi moji, ovo su tako divna vremena u kojima živite u sada. Vidimo vašu zapanjenost u toliko iznenađenja koja se događaju u vašim svakodnevnim životima, i ne zaboravite da su ona ovdje kako biste bili u mogućnosti očistiti sebe od starog, za što smatramo da nema stvarnu moć nad vama, a ako postoji nešto što vas ponekad vraća natrag, vi se brzo vraćate u novo prekrasno iskustvo ljubavi i svjetla. Mi smo jako sretni da toliko mnogo vas pronalazi svoje prave veze sa sobom i drugima koji su vaši drugovi na vašem odabranom putu. To možete osjetiti u svojim srcima, a iz vašeg srca vi ćete sigurno znati da li se osjećate privučeni k nekome ili ne. To je način komuniciranja jednih s drugima, jer vi uvijek znate pravu namjeru drugoga, bez obzira što on ili ona kažu, jer nakana nosi energiju koja ne može biti skrivena iza riječi ili djela. Koristite ovaj način, i vidjet ćete da to postaje lako u tren oka, i osjetit ćete takvu udobnost znajući da vam nitko ne može lagati, a s druge strane vi nećete moći lagati njima, jer oni će također to osjetiti. To ne mora da znači da uvijek morate reći "sve svakome", ali želite pokazati sebe na način kako to osjećate i način na koji vi doista jeste, i da nema potrebe da se krijete iza maske onoga "što bi netko drugi mislio o vama". Nitko vas ne osuđuje, a vi ste sada toliko mudri da znate da, ako netko pokuša to učiniti, on otkriva sebe jer ne osjeća dovoljno ljubavi prema sebi. Pošaljite im svoju ljubav i mislite o shvaćanju da prije ili kasnije oni će također doći u stanje uma kada će moći prihvatiti sebe onakvim kakvi uistinu jesu.

Stalno vas slušamo kako pitate kada će vaši snovi i vizije postati konačno istiniti, a jedini odgovor vam je već jako dobro poznat - u pravom trenutku za svakoga od vas. Neka vam to vaše srce kaže, jer mi znamo da ste u stanju to osjetiti. Neki to ne osjećaju, a to znači da nisu spremni, i da žele više raditi na pitanjima koja trenutno obrađuju, neki osjećaju da je to jako teško u ovom trenutku i ništa drugo nije u njihovom umu, a to znači da poslavši prema vani namjeru vrlo snažno, oni će vidjeti kako se to događa Sada. Ovo je vrijeme velikih promjena i mi počinjemo igrati slijedeću ulogu u našem zajedničkom planu, a to je da vam pomognemo da uđete u višu stvarnost, ispunjenu ljubavlju, radošću, prijateljstvom i jedinstvom svega što jest. Osjetite energiju iza tih riječi i to će vam pomoći da vizualizirate gdje vi pripadate i sve što je tamo za vas u višoj stvarnosti koju ste stvorili za sebe. Osjetite moć vlastitog stvaranja i istražite sve mogućnosti koje proizlaze iz njega. Vi ćete sigurno osjetiti snažnu privlačnost prema jednom ili više njih, zato se fokusirajte na njih i sprovedite svoju namjeru. Zapamtite da ste sada vrlo moćni, tako da ćete uskoro osjetiti da hodate putem ravno prema toj mogućnosti vašeg izbora.

Neka ljubav i svjetlo sjaje na vašem putu punom snagom i intenzitetom, i u tren oka ćete vidjeti kako vas okružuju energije mira i ljubavi u svakom trenutku vašeg postojanja. To će vam omogućiti da osjetite bića iz viših dimenzija tako blizu, da više vas nikakve sumnje neće zadržavati na vašem putu. Svi oni čekaju da vas pozdrave i oni će vam pomoći da shvatite sve ono što vam se događa. Tražite pomoć, govorite im i pomoć i odgovori će naći put natrag do vas i vi ćete to sigurno znati.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i znam da se sve vaše želje ispunjavaju upravo sada i svi smo mi tako sretni što vidimo da vaše svjetlo ogromno raste i svi vi koji nas želite upoznati ćete to učiniti, prema vašoj želji i izboru pravog trenutka. Sve vas blagosiljamo.

Channeller: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-10092013.html

Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge