Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, December 6, 2013

SaLuSa - 6. prosinca 2013
Toliko je pitanja u vašem umu upravo sada, a znamo da želite da bude na njih odgovoreno. Odgovori su već u vašim srcima, dragi moji, svi odgovori, a trenutak kada ćete ih jasno ćuti brzo se približava sa završetkom vaših promjena. Zapamtite da vam nitko ne može dati odgovore, svi mi vam možemo pokazati put koji vodi do tog znanja, jer uvijek ste vi ti koji odlučujete kada je savršen trenutak za primanje odgovora i uz prihvaćanje tog iskustva da znate kada dobijete najviše iz shvaćanja da su skriveni unutar svakog iskustva. Dakle, dok još uvijek osjećate da je vaš um zaokupljen s toliko pitanja, jednostavno se zapitajte što vam je sve potrebno učiniti da budete spremni, kako biste bili spremni preseliti se u novo, i sa sigurnošću odgovor će doći i ostaviti vas bez sumnje u ono što bi trebalo napraviti. U tom trenutku vlastite realizacije, većina odgovora će se očitovati kroz srce, i vi više nećete biti suzdržani, a kad odlučite završiti sve što je potrebno, to uvijek ovisi o izboru vaše slobodne volje.

Iskustvo slobodne volje je možda jedno od posljednjih pitanja koja trebate u potpunosti razumjeti, a razumijevanje uvijek dolazi kad u potpunosti prihvatite to iskustvo kao ono koje vam donosi vrijednu mudrost, a to ne možete poreći zbog jednog, dva ili tisuću razloga koji bi mogli biti povezani s njim, ovisno o vašem trenutnom raspoloženju, situaciji ili o bilo kojoj drugoj stvari koja utječe na vaše stanje uma. No, nakon što saznate da vam prihvaćanje svake lekcije daje snagu da oprostite, zaboravite i to pustite, ne postoji nikakav razlog zašto bi trebali čekati da isto učinite sa svim iskustvima koja bi mogla još uvijek sadržavati mudrost u sebi, uključujući i slobodnu volju. Ovaj izbor za iskušenje slobodne volje bio je jedan od glavnih razloga za vašu odluku da se inkarnirate ovdje na Majci Zemlji, jer većina vas je željela razumjeti sve što je povezano s njom.

Tijekom vašeg procesa buđenja, mnogi od vas su vidjeli i osjetili energiju nekih svojih prethodnih životnih iskustava, a sva su vam ona bila prikazana da ih prihvatite, jer ona su bila bez osjećaja mržnje, srama, okrivljavanja ili osuđivanja sebe ili drugih osuđenih. A to je ono što biste trebali učiniti i sa svojim trenutnim životnim iskustvom, jer sada lekcije izbora slobodne volje su se intenzivirale do svog maksimalnog potencijala učenja za sve vas. Jeste li spremni to prihvatiti i krenuti u novo, a ako je vaš odgovor DA, mi smo također spremni.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam kako se sve kreće prema tom prihvaćanju i razumijevanju ove lekcije. Zapamtite da nema nikakve krivnje i sramote tamo gdje su ljubav i svjetlo prisutni, postoji samo razumijevanje jednih za druge kao izraz Kreacije s pravom na izbor koji put slijediti. Oni koji su izabrali zaključiti svoja iskustva slobodne volje i dualnosti, već su prihvatili ovu lekciju dok čitaju ovu poruku i spremni su primiti mudrost koja će ih prebaciti u stvarnost u kojoj postoji samo jedan izbor koji treba slijediti.


Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/12/english-salusa-6122013.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge